washcloud Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 ...Πας με τον σκληρό και την απόδειξη (αν δεν την έχεις, ε πάρε ένα τηλ πριν πας και ρώτα αν είσαι καλυμμένος από τα αρχεία τους, με βάση τον κωδικό που είπες), τους λες ότι χάλασε, και ανάλογα τα...κέφια (με βάση ότι έχω δει εδώ κατά καιρούς), είτε θα στον αλλάξουν αμέσως, είτε θα τον "ψευτοτσεκάρουν" (και θα στον αλλάξουν αμέσως), είτε θα στον κρατήσουν "να τον ελέγξουν και θα σε ειδοποιήσουν". Γνώμη μου να τον αφήσεις στην κατάσταση που είναι, εκτός πια κι αν έχεις μέσα βίντεο ή πικς στα οποία να κάνεις ακατανόμαστα πράγματα συνοδεία της Κας Merdock πχ να χτυπάτε αυγολέμονο μαζί, να ανοίγετε φύλλο, εσύ να φοράς ποδιά, να παίζουν μαστίγια κτλ Αν πάλι δεν θες επ' ουδενί να υπάρχει περίπτωση να δούνε το περιεχόμενο, και είσαι σίγουρος ότι μετά από φορμάτ ο δίσκος θα συνεχίσει να παρουσιάζει γκαγκά συμπεριφορά (ώστε να τον αλλάξουν), καν' το.
Merdock Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Οκ οπότε θα προσπαθήσω σήμερα να σώσω ότι μπορώ και αύριο μάλλον θα τον πάω για αντικατάσταση. Μιας και τον είχα πάρει μέσω internet σε όποιο κατάστημα και αν πάω είναι το ίδιο;Αν και μάλλον στου Περιστερίου θα πάω.Επίσης μιας και μάλλον δε θα έχουν το ίδιο μοντέλο διαλέγω εγώ έναν στην ίδια τιμή ή μπορώ αν θέλω να πάρω κάποιον που είναι ακριβότερος και να πληρώσω τη διαφορά;
washcloud Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Το ίδιο είναι νομίζω σε όποιο και να πας - αν δεν διευκρινίσει κανείς εδώ, τηλ. και ρώτα. Όσον αφορά τα "θέλω" σου, δήλωσέ τα (μην τα ρωτάς), και δες αναλόγως τί θα σου πουν. Πχ πες τους κατευθείαν "γειά σας/απαυτώθηκε ο δίσκος/βγάλτε πιστωτικό/και θα πάρω άλλον πληρώνοντας τη διαφορά". Δείξε τους δηλαδή ότι θες κάτι συγκεκριμένο, κι όχι να συζητήσετε "τί επιλογές έχεις", κι ανάλογα τη δική τους στάση, συνέχισέ το.
Merdock Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Οκ thanks.Απλά δεν έχει τύχει να μου ξαναχαλάσει κάτι οπότε δεν ξέρω τι παίζει με τις αντικαταστάσεις. ΥΓ.Η πλάκα είναι ότι ήταν ο μόνος σκληρός (από τους 6 που έχω σύνολο)που δεν περίμενα να μου χαλάσει και τον είχα πάρει και εσωτερικό για μεγαλύτερη αξιοπιστία.Παιχνίδια που παίζει η τύχη...
washcloud Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Οι δίσκοι γενικά είναι τόσο αξιόπιστοι όσο η αγορά καρπουζιού : όλο και κάποιο θα βγει μάπα.
SpirtouLisS Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Γενικα τα πραγματα ειναι απλα. οσο διατηρουμε backups (κρινοντας απο μενα) προσωπικα βιντεο προσωπικες φωτογραφιες σημαντικες εργασιες οπως κειμενα και παρουσιασεις προσωπικη δουλεια οπως πτυχιακες μεταπτυχιακα μετρησεις γενικα οτιδηποτε ειναι αδυνατον εν δυναμει να αντικασταθει ειμαστε καλα νιωθουμε σιγουροι προσωπικα και να θαψω τον εξωτερικο μου καποια στιγμη με καπου 400 ταινιες και κατι χιλιαδες mp3 θα με χαλασει αλλα δε θα κινδυνεψει η ψυχικη μου υγεια. οπως πχ αν χασω μια προσωπικη δουλεια που εκανα για καιρο ή καποιες φωτογραφιες αλλα για αρχεια αναντικαταστατα παντα τα εχω σε 3πλο backup. 1 σε παρτιτιον εσωτερικου σκληρου (μη λειτουργικου) 2 image του παραπανω παρτιτιον με acronis true image αποθηκευμενο σε αλλο φυσικο δισκο 3 σε μια θηκη γεματη dvd (tiyo yiuden)
caution Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 +1 @ SpirtouLisS και μια διευκρίνηση for noobs ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ BACK-UPS ΣΕ ΑΛΛΟ PARTITION ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ( το είδα πρόσφατα - και δυσκολεύτηκα να πείσω την κάτοχο ότι κάνει λάθος :/ )
caution Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 ...όχι, honestly - με κοιτούσε με στιλάκι τι_μας_λες_τώρα :/ Και η αλήθεια wash, είναι... ότι το σκέφτηκα
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 (...τρέχει πολύ η σκέψη σου....Εγώ απλά αν φοράς Αμπίμπας θα σε ρώταγα.....)
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι ...σε αντιδιαστολή με τη φίλη σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.