ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Καλησπερα Ψάχνω να βρω μια τέτοια αριθμομηχανή που να έχει εκτός από τα κλασσικά 0-9 και τα επιπλέον δεκαεξαδικά σύμβολα Α-F για να κάνω επιτόπου πράξεις Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο? Έχει στο Internet online calculators βεβαια τα οποία κάνουν την δουλειά που θέλω , αλλά θέλω να το χρησιμοποιώ κυρίως όταν είμαι εκτός γραφείου και όταν δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή. Αν μπορεί να κάνει και άλλες μετατροπές σε οκταδικό πχ η σε ASCII επιπλέον θα ήταν το ιδανικό.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Καλησπερα Ψάχνω να βρω μια τέτοια αριθμομηχανή που να έχει εκτός από τα κλασσικά 0-9 και τα επιπλέον δεκαεξαδικά σύμβολα Α-F για να κάνω επιτόπου πράξεις Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο? Έχει στο Internet online calculators βεβαια τα οποία κάνουν την δουλειά που θέλω , αλλά θέλω να το χρησιμοποιώ κυρίως όταν είμαι εκτός γραφείου και όταν δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή. Αν μπορεί να κάνει και άλλες μετατροπές σε οκταδικό πχ η σε ASCII επιπλέον θα ήταν το ιδανικό.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Κάποιο από αυτά; Μια χαρούλα το βλέπω. Θα καταλήξω μάλλον στο casio .Δεν έχει βέβαια σύμβολα από A-F αλλά δεν νομίζω να αντιμετωπίσω πρόβλημα. Ευχαριστώ φίλε μου
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Κάποιο από αυτά; Μια χαρούλα το βλέπω. Θα καταλήξω μάλλον στο casio .Δεν έχει βέβαια σύμβολα από A-F αλλά δεν νομίζω να αντιμετωπίσω πρόβλημα. Ευχαριστώ φίλε μου
insomniaK Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Και κάτι ακόμα, αν έχεις κανά κινητό από αυτά που δεν ψήνουν καφέ, αλλά υποστηρίζει για παράδειγμα java, κατέβασε κάποιο έτοιμο script και βάλτο στο κινητό σου.
insomniaK Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Και κάτι ακόμα, αν έχεις κανά κινητό από αυτά που δεν ψήνουν καφέ, αλλά υποστηρίζει για παράδειγμα java, κατέβασε κάποιο έτοιμο script και βάλτο στο κινητό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.