Nikosgiann Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Να σας πω την ιστορια. Εχω βαλει μια αγγελια στο aggeliopolis.gr για ενα κινητο τηλεφωνο. Μου στειλε mail μια rose,και μου λεει πως ενδιαφερεται(στα αγγλικα ολα αυτα). Θελει λοιπον να της το στειλω μεσω DHL στη Νιγηρια. Θα μου στειλει τα χρηματα(και του κινητου κ μεταφορικα) μεσω συναλλαγης τραπεζης(η δικη της ειναι η royal bank of canada). εχω κατι αποριες.. 1.πως βρηκε την αγγελια?!?!?! 2.ο φιλος της για τον οποιο ειναι το κινητο,τι θα κανει με το greek windows os..φαινεται στον τιτλο της αγγελιας οτι ειναι ελληνικο. 3.Πως ειναι σιγουρη οτι οταν εγω θα δω τη μεταφορα των χρηματων,θα της το στειλω?? δηλαδη μπορει να παρω εγω τα χρηματα και ν μην της το στειλω ποτε(οχι πως υπαρχει περιπτωση να κανω κατι τετοιο,αμαρτια ειναι) Υπαρχει μηπως καποιο τρικ που μπορει να κανει και να με ξεγελασει και δεν το βλεπω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Να σας πω την ιστορια. Εχω βαλει μια αγγελια στο aggeliopolis.gr για ενα κινητο τηλεφωνο. Μου στειλε mail μια rose,και μου λεει πως ενδιαφερεται(στα αγγλικα ολα αυτα). Θελει λοιπον να της το στειλω μεσω DHL στη Νιγηρια. Θα μου στειλει τα χρηματα(και του κινητου κ μεταφορικα) μεσω συναλλαγης τραπεζης(η δικη της ειναι η royal bank of canada). εχω κατι αποριες.. 1.πως βρηκε την αγγελια?!?!?! 2.ο φιλος της για τον οποιο ειναι το κινητο,τι θα κανει με το greek windows os..φαινεται στον τιτλο της αγγελιας οτι ειναι ελληνικο. 3.Πως ειναι σιγουρη οτι οταν εγω θα δω τη μεταφορα των χρηματων,θα της το στειλω?? δηλαδη μπορει να παρω εγω τα χρηματα και ν μην της το στειλω ποτε(οχι πως υπαρχει περιπτωση να κανω κατι τετοιο,αμαρτια ειναι) Υπαρχει μηπως καποιο τρικ που μπορει να κανει και να με ξεγελασει και δεν το βλεπω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noname2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Mη κάνεις καμια μαλακία και μπλέξεις μ' αυτό του είδους τα scum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noname2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Mη κάνεις καμια μαλακία και μπλέξεις μ' αυτό του είδους τα scum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Πως γίνεται να μην αλλάζουν ούτε καν τη ΧΩΡΑ τόσα χρόνια, και ακόμα να υπάρχουν θύματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Πως γίνεται να μην αλλάζουν ούτε καν τη ΧΩΡΑ τόσα χρόνια, και ακόμα να υπάρχουν θύματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noname2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Πως γίνεται χρήστης με έξι εκατοντάδες posts να ρωτάει τα αυτονόητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noname2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Πως γίνεται χρήστης με έξι εκατοντάδες posts να ρωτάει τα αυτονόητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 τωρα που το λες κατι μου θυμιζει το ονομα νιγηρια... αν και εχουμε ανταλλαξει 5 Mail.. εκανα track την IP : 96.44.133.26 και βγαινει Αμερικη Los Angeles xaxaxa... εκανα copy-paste το Mail που μου χε στειλει στο google και υπαρχουν πποσα θεματα για αυτο το scum... απλα θα το τραβηξω λιγο ακομα να δω που θα φτασει....<<evil lough>> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 τωρα που το λες κατι μου θυμιζει το ονομα νιγηρια... αν και εχουμε ανταλλαξει 5 Mail.. εκανα track την IP : 96.44.133.26 και βγαινει Αμερικη Los Angeles xaxaxa... εκανα copy-paste το Mail που μου χε στειλει στο google και υπαρχουν πποσα θεματα για αυτο το scum... απλα θα το τραβηξω λιγο ακομα να δω που θα φτασει....<<evil lough>> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 οτι και να κανεις δεν θα ειναι οσο τελειο οσο αυτο : http://www.419eater.com/index.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 οτι και να κανεις δεν θα ειναι οσο τελειο οσο αυτο : http://www.419eater.com/index.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandr0s Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 2.ο φιλος της για τον οποιο ειναι το κινητο,τι θα κανει με το greek windows os..φαινεται στον τιτλο της αγγελιας οτι ειναι ελληνικο. To καλύτερο κομμάτι!:-D:-D:-D Ότι θα κάνεις κι εσύ με τα λεφτά που δεν θα πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandr0s Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 2.ο φιλος της για τον οποιο ειναι το κινητο,τι θα κανει με το greek windows os..φαινεται στον τιτλο της αγγελιας οτι ειναι ελληνικο. To καλύτερο κομμάτι!:-D:-D:-D Ότι θα κάνεις κι εσύ με τα λεφτά που δεν θα πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 λοιπον αφου ειπα οκ,αυτο ειναι το συνολικο κοστος κλπ,μου πε παλι στειλτο στην ταδε διευθυνση.. οποτε του εστειλα το εξης για να το τελειωσω... look,i was going to keep on writting just to laugh but i'm a little tired to write back... I mean its amazing.... You are from Canada,but you live in Los Angeles..nice IP adress btw you have a friend in Nigeria and you'll give him a phone with Greek OS You found all this in a greek site...yo nice.. and you know whats the best of all..... SURPRISE SURPRISE... Some other guys who are from Canada,have a friend that: -is a soldier -is in Nigeria -and lives in the same room as your friend I just have 1 and only question... Couldn't you be more epic fail?? thank you though for the experience... I LOVE YOU TOO MUATS!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.