konnak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Εγώ έχω κολλήσει με το soundrack της σειράς, και ειδικά με τα εξής δύο κομμάτια (τα οποία δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο soundtrack που κυκλοφόρησε και έπρεπε να τα βρω από τα άλμπουμ των καλλιτεχνών): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CmPunk39 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Και εγώ έχει 2 μέρες τώρα που το βλέπω και τελείωσα όλη την 1η σεζόν και είδα και τα 3 πρώτα επεισόδια απο την 2η.Δν υπάρχουν λόγια για αυτή την σειρά, πολύ απλα μολις ξεκινήσεις δν μπορείς να σταματήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Sorry προκαταβολικα για το ασχετο και κουφο της ερωτησης...αλλα μηπως καποιος φιλος ξερει την μαρκα/μοντελο του αυτοκινητου του Mr White?? (ενα suv σε πρασινο ανοιχτο χρωμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 ^^^^ Η απάντηση από το trivia του imdb: Walter White's vehicle is a Pontiac Aztek with a very faded factory paint job. http://www.imdb.com/title/tt0903747/trivia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Thanx man... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Από Ιούλιο του 2011 και μετά (κατά πάσα πιθανότητα) θα έχουμε την 4η season του Breaking Bad. We are going to get back in the room in early July and we're looking forward to doing that. We're going to go back on the air in I think July of 2011 so it's a little ways off but we've got a lot of lead time to hopefully make the best show we can make Πηγή: "No Breaking Bad for a Whole Year" του Matt Fowler στο IGN TV (25/06/2010). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Σημερα μου φερε ο θειος την 1η σεζον. Ανυπομονω να την ξεκινησω, εχω ακουσει πολυ καλα. μεχετε ψησει και εσεις που διαβασα την πρωτη σελιδα του θρεντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Σε τουλαχιστον 1 χρονο η συνεχεια???Yikes! Σημερα μου φερε ο θειος την 1η σεζον. Ανυπομονω να την ξεκινησω, εχω ακουσει πολυ καλα. μεχετε ψησει και εσεις που διαβασα την πρωτη σελιδα του θρεντ και καλα θα κανεις boy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) και καλα θα κανεις boy! Καλα ε, απορω πως μου ξεφυγε τετοια σειρα τοσα χρονια... Εχω δει μεχρι και το 1χ6, ενα επ να ολοκληρωσω την πρωτη και εχω παθει πλακα. Εχει απολα η σειρα, πολυ καλες ερμηνειες, σασπενς, γελιο (ελαχιστο, αλλα οσο πρεπει) και σιγουρα συγκινηση μεταξυ αλλων... Παμε γερα για το 1χ7 Περιμενω να δω ποτε θα ξεσπασει στις φωνες στο σπιτι... Εγω στην θεση του ηδη θα την ειχα βρισει, ειδικα οταν του λεγε να κανει την θεραπεια (την σκηνη με την "οικονγενειακη συγκεντρωση" και το μαξιλαρι). To κακο μαυτο ειναι οτι τα κραταει τα κραταει, καποια στιγμη θα σκασει. Η ποιο συγκινητικη σκηνη imo μεχρι τωρα ηταν στο 3-4 που καναν υπερηχο στην Σκυλερ, και μαθαινουν οτι θα ειναι κορη. Γυρναει η Σκυλερ και του λεει "να το θυμηθεις αυτο (οτι χαρηκε που ειναι κορη) οταν ειναι 16 και αρχισει να βγαινει ραντεβου"... Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2010 από Kasrith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εγώ να δω πότε θα την αρχίσω επιτέλους με τον House που έμπλεξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Πρώτα βλέπεις το Breaking Bad που είναι όλο κι όλο 2,5 σεζόν και μετά το House που είναι 6 ρε man. Εντάξει, καταλαβαίνω βέβαια. Αγαπάς. ΥΓ: Από House έχω δει κάποια επεισόδια περιστασιακά από Star αλλά το έχω όλο το πακέτο παραδίπλα, όλες τις σεζόν. Κάποια στιγμή θα το τιμήσω. Θυμάμαι που κάποτε ο Κάιζερ είχε πει όταν κάποιος ζήταγε προτάσεις για σειρά "LOST, Dexter, House: η Αγία Τριάδα των σειρών. Δες τα και τα τρία". ΥΓ2: Τώρα διάβασα το ποστ του Kasrith και πραγματικά μου φαίνεται ότι έχουν περάσει αιώνες από τα γεγονότα της 1ης σεζόν. Μια μελαγχολία σε πιάνει ξέροντας τα επόμενα. Απίστευτη σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εντάξει, καταλαβαίνω βέβαια. Αγαπάς. Έτσι είναι ντε. Άλλωστε το λέει και ο σοφός λαός: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 ΥΓ2: Τώρα διάβασα το ποστ του Kasrith και πραγματικά μου φαίνεται ότι έχουν περάσει αιώνες από τα γεγονότα της 1ης σεζόν. Μια μελαγχολία σε πιάνει ξέροντας τα επόμενα. Απίστευτη σειρά. Τοσο πολυ ξεφευγει απο αυτα σε 2 σεζον των 13 επισοδειων και φαινονται αιωνες μακρια?? Ειμαι 2χ2 και ανυπομονω να στρωθω να το δω.To 2χ1 που ειδα χθες πριν την πεσω για υπνο τελειωνει πολυ ΜΠΑΜ με τον Jesse να καλει τον Walt να βγει απ το σπιτι, και να μπει στο αμαξι... Και στο πισω καθισμα ηταν ο Tuco με το οπλο.... Ανατριχιασα παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δεν είναι ότι η σειρά ξεφεύγει. Είναι ότι αυτός κατρακυλάει. Κάπου εκεί που είσαι νομίζω είναι από τα πιο κομβικά σημεία της σειράς, με point of no return το φινάλε της σεζόν. Δεν λέω άλλα για να μείνει tease και μη γίνει spoiler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ετσι ετσι, κρυβε λογια! Τα ξαναλεμε οταν τελειωσω και την 2η Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα