panikon Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Αποκλειστική συνέντευξη του "Skinny Pete" στο Βreaking Bad Greek Blog (δεν περιέχει spoilers) !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Τελειωσα μολις την 4η σεζον. Τα 8 επεισοδια της 5ης δεν ξερω ποτε θα τα δω, θα δειξει. Μου κανει εντυπωση παντως που δεν τελειωσε στην 4η. Φανταζομαι τι θα δειξει στην 5η αλλα νομιζω οτι ηταν αρκετο. Το πιο συγκλονιστικο επεισοδιο της σειρας μεχρι τωρα ειναι το 11ο απο την 4η σεζον. Απλα δεν υπαρχει, για μενα ενα απο τα καλυτερα επεισοδια ever. (Ανετα θα μπορουσε να ηταν season finale. Δεν θα ειχα κανενα προβλημα) Δεν εχω βρισει περισσοτερο πρωταγωνιστρια απο την σκαιλερ παντως Ειναι περιεργα γραμμενο το σεναριο. Ολοι εκτος απο τον χανκ κανουν περιεργα πραγματα. Ο τζεσι μεχρι την 4η ηταν χαμενο κορμι. Απορω πως συνεχιζει μεχρι τωρα. Στην 4η ανεβηκε λιγο γιατι ηταν προστατευομενος του μαικ περισσοτερο και τον εσωσε εν μερη. Ακομα και ο γουλτερ δρα υπεροπτικα. Και η πλοκη ειναι περιεργη, υπηρχαν καποια πραγματα που δεν μου κολλαγαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα