Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδιά είμαι ο διαχειριστής ενός blog αφιερωμένο αποκλειστικά στην αγαπημένη μας σειρά το Breaking Bad breakingbad-greek.blogspot.com. Σκοπός του blog είναι να σας μεταφέρει τα τελευταία νέα- spoilers της αγαπημένης μας σειράς και ότι αφορά το Breaking Bad (trailer, sneak peeks , πλήρως μεταφρασμένες συνεντεύξεις των συντελεστών της σειράς στα Ελληνικά και πολλά άλλα !!!) Αν θέλετε πείτε μας την γνώμη σας για το blog . Eυχαριστούμε. Εννοείται πως όποιος θέλει μπορεί να αφήσει τα σχόλια του στα σχόλια του blog ή στο ειδικό chat που υπάρχει στο blog. Περιμένουμε τα σχόλια σας αλλά και να ανταλλάξουμε απόψεις για την σειρά !!

H σελίδα μας στο Facebook : Breaking Bad Greece

Υ.Γ επειδή βλέπω πως υπάρχει αγωνία με το πότε θα παιχτούν τα τελευταία 16 επεισόδια της σειράς. Από έγκυρες πηγές έχουμε μάθει πως θα χωριστεί σε 2 κύκλους των 8 επεισοδίων και το τελευταίο κομμάτι των επεισοδίων θα παιχτεί τον Ιούλιο του 2013 . Να προσθέσουμε πως τα νέα τα έχουν επιβεβαιώσει και ο Vince Gilligan αλλά και ο Bryan Cranston με τον Αaron Paul !!! (σε συνεντεύξεις που είχαν παραχωρήσει)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

tumblr_lnvvueuSsj1qcj56b.png

όταν λέω νέα-spoilers εννοώ πως θα σας μεταφέρω τα πάντα σχετικά με την σειρά (και σε αυτά τα νέα περιλαμβάνονται και τα spoilers τα οποία φυσικά θα βρίσκονται μέσα σε αναρτήσεις και θα σας προειδοποιούμε όταν βάζουμε spoilers μέσα σε ανάρτηση, πριν το διαβάστε περισσότερα εννοώ)

Y.Γ αν θέλετε πείτε μια γνώμη για το blog (δεκτές όλες οι γνώμες αρνητικές-θετικές)Ευχαριστώ.

όταν λέω νέα-spoilers εννοώ πως θα σας μεταφέρω τα πάντα σχετικά με την σειρά (και σε αυτά τα νέα περιλαμβάνονται και τα spoilers τα οποία φυσικά θα βρίσκονται μέσα σε αναρτήσεις και θα σας προειδοποιούμε όταν βάζουμε spoilers μέσα σε ανάρτηση, πριν το διαβάστε περισσότερα εννοώ)

Y.Γ αν θέλετε πείτε μια γνώμη για το blog (δεκτές όλες οι γνώμες αρνητικές-θετικές)Ευχαριστώ.

ωραια προσπαθεια..θα ριχνω καμια ματια..

Μετά το Game of Thrones, δε θα μπορούμε να μπούμε ούτε σε αυτό το τόπικ πλέον; Μόνο εμένα με ενοχλεί αυτό το "ποτέ δε ξέρεις πότε θα σου ρθει το spoiler στο κεφάλι";

Μετά το Game of Thrones, δε θα μπορούμε να μπούμε ούτε σε αυτό το τόπικ πλέον; Μόνο εμένα με ενοχλεί αυτό το "ποτέ δε ξέρεις πότε θα σου ρθει το spoiler στο κεφάλι";

Δεν έχεις άδικο...καλά σου λέω εγώ να συζηταμε για το Lost... :P

• Moderators

Nope. Το 'χω κι εγώ αυτό. Με την παραμικρή υποψία φάτσα-φόρα spoiler έχει φύγει report.

Τώρα αν είναι χοντρο spoiler, θα εμπλουτιστεί και η ignore list τουλάχιστο για όσο κρατήσει η σειρά.

(Ωστόσο, το link του panikon δεν το θεωρώ από μόνο του spoiler -απλά δεν θα το πατήσω).

Εξηγούμαστε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις παρακάτω.

Επίσης, καλύτερα να μην το πάμε σερί σε αυτό το thread για την season 5. Είναι πολύ νωρίς για να ανοίξει νέο thread "Breaking Bad Season 5 - Όχι spoilers για season 5" (ή spoilers = ban :P ) ;

P.S. Κι επειδή ninja'd by DeadOrganPlayer, προς θεού ΟΧΙ ΚΙ ΕΔΩ KAMMENH ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ LOST!!1!

Δεν έλεγα για αυτό καθεαυτό το συγκεκριμένο spoiler (δεν το άνοιξα, αλλά δε νομίζω να ήταν και κάτι τόσο σημαντικό - άλλωστε νέα μέλη του cast δεν θεωρούνται spoilers, εκτός και αν είναι returning), απλά πήρε το μάτι μου πριν κάποιες σελίδες ένα ελληνικό spoiler blog, και φοβάμαι ότι για λόγους διαφήμισης θα γεμίσουμε "νάρκες" μέχρι να αξιωθεί να τελειώσει η σειρά. Και αυτό μου την σπάει προσωπικά. Δεν ξέρω πώς μπορεί να ρυθμιστεί, ξέρω πώς άμα γίνει η μαλακία, έγινε, και πως αλλιώς αντιλαμβάνεται ο καθένας το spoiler. Εγώ π.χ. ούτε τα trailer για τις νέες σεζόν δε βλέπω (π.χ. Game of Thrones, Mad Men, Dexter τον Αύγουστο, κ.τ.λ.).

DeadOrganPlayer, εδώ έχει έναν άτυπο διαγωνισμό, The Greatest TV Drama of the Past 25 Years, όπου το Lost πήρε πόδι από τον 1ο γύρο (χαρ χαρ χαρ).:-)

Νικήτης στις καρδιές μας όμως. Άσε που δεν εμπιστεύομαι κατά πόσο είναι καθαροι αυτοί διαγωνισμοί.. :P

Ιδανικά ούτε κι εγώ θα ήθελα να βλέπω τα trailer όχι μόν για το Breaking Bad αλλά και για τις υπόλοιπες σειρές που παρακολουθώ (Game of Thrones, Dexter) αλλά δυστυχώς δε τα καταφέρνω με τίποτα. Τουλάχιστον μένς εκεί όμως, εννοώ δε ψάχνομαι σε blogs κτλ για νέα, spoilers, cast και δε συμμαζεύεται...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...