Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ^^^ Έχουν και στα bloopers της 2ης season (πολύ) σύντομο video από εκείνο το party. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taroutatsou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Tις έχω και εγώ αυτές τις φώτος με κάτι έξτρα .gif αλλά πάντα αναρωτιόμουν από που είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ο Χάιζενμπεργκ επιστρέφει! http://www.youtube.com/watch?v=4jDxq3KC1F4&feature=related Μόλις τελείωσα κι εγώ τη τέταρτη η οποία είναι κορυφαία! Αναρωτιέμαι το ρόλο του Μιχαλάκη όταν αυτός αναρρώσει.. Πως μεταφράζεται το Breaking Bad ωρε παιδιά; Ο μεταφραστής του γούγλη αναφέρει "δυσάρεστων".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Σημαινει πολυ ελευθερα "παιρνοντας το στραβο το δρομο..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas_xolargos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια η καλυτερη σειρα εβερ μακαρι να συνεχιζοταν κιαλλο. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια η καλυτερη σειρα εβερ μακαρι να συνεχιζοταν κιαλλο. Sent from my iPhone using Insomnia Τι εννοείς? Συνεχίζετε κι'άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Και ευτυχώς (σε αντίθεση με το μακάρι) θα τελειώσει μετά το 5ο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Και ευτυχώς (σε αντίθεση με το μακάρι) θα τελειώσει μετά το 5ο... το μονο που θα με χαλουσε θα ηταν καποιο τραγικο τελος στυλ τουρκικων σειρων (ναι ακυρος ο συνειρμος..) δηλαδη να αλλοιλοσκοτωθουν οι παντες και να μη μεινει τσιλιμπιθροξυλο δηλαδη το ακρως αντιθετoν του happy end. ο μιχαλακης οταν νετσουτσουρωσει που λεμε και στη κρητη πιστευω οτι εχει καινουργιο αρχηγο να προστατευει. Αν παει συμφωνα με λογικη το σεναριο ο αρχηγος αυτος θα ειναι ο ανθρωπος που εσωσε τη ζωη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Κι εγώ έχω δεί σήμερα την τέταρτη σαιζόν απίστευτη σειρά και θα ήθελα η 5η σαιζόν να είναι η τελευταία κρίμα να γίνει σαν το lost κλπ. Yπάρχει κάποια παραπλήσια σειρά στo επίπεδo του Breaking Bad να μου προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Κι εγώ έχω δεί σήμερα την τέταρτη σαιζόν απίστευτη σειρά και θα ήθελα η 5η σαιζόν να είναι η τελευταία κρίμα να γίνει σαν το lost κλπ. Yπάρχει κάποια παραπλήσια σειρά στo επίπεδo του Breaking Bad να μου προτείνετε; Κλασικά Ντέξτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ναι δες Dexter, αλλα σταμάτα αμέσως μετά τον 4ο κύκλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 εγω να πω παντως πως μου αρεσε ο 5ος κυκλος..ενταξη ειναι σαφως χειροτερος απο 1ο,2ο,4ο αλλα θεωρω πως ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον 3ο ο οποιος ειναι αρκετα ικανοποιητικος..ο 6ος παντως ειναι για κλαματα..και απο οτι φαινεται δεν σωνεται μαλλον..απο δω και περα κατηφορος! οσο για breaking bad..ο καθε κυκλος ειναι 10 φορες καλυτερος απο τον προηγουμενο..και ο πρωτος ειναι μαματος να φανταστεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 εγω να πω παντως πως μου αρεσε ο 5ος κυκλος..ενταξη ειναι σαφως χειροτερος απο 1ο' date='2ο,4ο αλλα θεωρω πως ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον 3ο ο οποιος ειναι αρκετα ικανοποιητικος..ο 6ος παντως ειναι για κλαματα..και απο οτι φαινεται δεν σωνεται μαλλον..απο δω και περα κατηφορος! οσο για breaking bad..ο καθε κυκλος ειναι 10 φορες καλυτερος απο τον προηγουμενο..και ο πρωτος ειναι μαματος να φανταστεις..[/quote'] Αν το τελείωναν το dexter στον πέμπτο κύκλο όπως θα κάνουν και στο breaking bad δεν θα βλέπαμε αυτό τον μετριότατο έκτο κύκλο.Το breaking bad το περιμένω πως και πως να ξεκινήσει σε λίγους μήνες.Προηγείται βέβαια το εξίσου απίστευτο game of thrones και αμέσως μετά breaking bad.Το καλό είναι οτι όλο το χρόνο υπάρχει κάποια ποιοτική σειρά να δει κάποιος ανάλογα την περίοδο και δεν βλέπουμε την κατάντια της τηλεόρασης. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρει κανείς αν έχει αποφασιστεί αν η τα τελευταία 16 επεισόδια θα παίξουν σε μία ή σε δύο χρονιές τελικά? Κοινώς θα τελειώσει φέτος ή θα περιμένουμε άλλη μία χρονιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ξέρει κανείς αν έχει αποφασιστεί αν η τα τελευταία 16 επεισόδια θα παίξουν σε μία ή σε δύο χρονιές τελικά? Κοινώς θα τελειώσει φέτος ή θα περιμένουμε άλλη μία χρονιά? θα είναι διπλός αλλα θα υπάρχει διακοπή μερικών μηνών όχι χρόνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα