Kasrith Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ξεκίνησα να διαβάζω το θρεντ απο εκεί που είχα ακυρώσει την συνδρομή όταν ξεκίνησε η σεζόν. Θα αργήσω μάλλον να τα διαβάσω όλα τα ποστς, γιατί υπάρχουν πολλές (ωραιότατες) εκθέσεις ανάλυσης επεισοδίων, αλλα πραγματικά παραξενεύομαι με αυτούς που λέγανε ότι πήγαινε αργά η σεζόν (τουλάχιστον μέχρι τα ποστς για το 3ο επ). Breaking Bad είναι, τι περιμένατε να δείτε? Τελικά καλά έκανα και τα είδα όλα μαζί Δηλαδή εντάξει... το καταλάβαμε, δείξτο μια, δείξτο δυο, αλλά πάμε και παρακάτω. Και επαναλαμβάνω, το Breaking Bad ήταν και είναι ακόμα respect και λογικά θα στρώσει στην συνέχεια, αλλά αν δεν μπορείς να δεις ότι έχει ξεκινήσει με πολύ αργούς ρυθμούς, ε πως να το κάνουμε δεν είσαι αντικειμενικός. Ίσως άργησα πολύ να μπω στην συζήτηση, και λογικά αργότερα με το πέρασμα των επεισοδίων θα είδες την "άνοδο" της σειράς. Αλλα εγώ που τα είδα τώρα καπάκι όλα μαζί θα σου πω πόσο λάθος σε βρίσκω. Μια χαρά αντικειμενικός είμαι όταν σου λεω πως ακόμα και σε εκείνα τα επεισόδια ήμουν στην τσίτα και πόσο συχνά έμενα με το στώμα ανοιχτό μαυτην την ποιότητα που έβλεπα. Η σύγκριση με την μύγα που έκανες σε 2-3 ποστς πριν απο το παραθετημένο είναι εύστοχη - κατα λάθος, γιατί και εκείνο το επεισόδιο είχε πολύ βάθος και νόημα. Γούστα είναι αυτά, και έχεις όλο το δικαίωμα να διαφωνείς αλλα μην τους κατάσεις τους υπόλοιπους σαν μη-αντικειμενικοί fanboys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Mindfuck? Επίσης διάβασα και το άλλο το καλό : Gus' last walk resembles a chicken's run after his head is cut off. Και κάτι ακόμα In season 1 episode 1 Walt wears the green button down shirt but has no pants, is frantic, and uncoordinated. In the last episode of this season he is wearing a green button down, with the pants, and is calm and calculated. Just an observation, may or may not be intended to see how far Walt/Heisenberg has actually come. It was Walt in the green button down without pants in season 1, episode 1 almost ready to end his life after crashing the RV. It was Heisenberg who was neatly dressed in his green button down in the last episode of season 4 stated he won. A! και Ding... Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2011 από Kasrith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 A! και Ding... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denthnpalevw Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Εξηγηστε μου λιγο την τελευταια σκηνη Το λουλουδακι αυτο τελικα που εφαγε ο μικρος ηταν απο το σπιτι του μεξικανου αρχηγου καρτελ? Αρα τι σημαινει αυτο? Οτι τελικα ο Gus του το εδωσε? Ο χαρακτηρας του Gus καπου χωλαινει σε αυτον τον κυκλο Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη στο πρωτο επεισοδιο σκοτωσε τον πορτορικανο συνεργατη του που οχι μονο δεν τον προδωσε ποτε αλλα αποδειχτηκε και ιδιαιτερα ικανος. Ειναι τελειως εξω απο το χαρακτηρα του. Τον προηγουμενο κυκλο εχουμε τον Γκεηλ (τον αλλο χημικο) να εξηγει στον gus οτι δεν εχει μαθει ακομα τη διαδικασια τοσο καιρο γιατι ο walter του κρυβει πραγματα. Και απο την αλλη ο ασχετος μαθαινει παρακολουθωντας τους απο ψηλα για κατι βδομαδες και το εκτελει και σωστα. Μετα ο gus τον σκοτωνει μονο και μονο για να φτασει να παρακαλα τον jesse μερικα επεισοδια μετα να παρει τη θεση του walter. Λες και ο jesse ειχε ιδεα απο χημεια. Και αυτος παπαγαλια τα εκανε. Μπορει να ακουγονται λεπτομερειες αλλα ακριβως επειδη η σειρα ειναι γενικα τοσο υψηλης ποιοτητας μου φαινεται μεγαλη παραφωνια αυτη η ασυνεπεια στη συμπεριφορα του gus. Λες και ειναι αλλος ανθρωπος σε αυτον τον κυκλο. τον σκοτωσε γιατι μετα τον φονο του Γκεηλ ο κοσμος και οι γειτονες αυτον ειδαν τον τοπο του εγκληματος. Η αστυνομια ειχε ηδη το σκιτσο του και αν τον επιανε θα μπορουσε να τον συνδεσει ευκολα με τον Γκας. οποτε μια ευκολη λυση ηταν να τον σκοτωσει και παραλληλα να περασει και το μηνυμα του στον Wlater και στον Jessy. Ακομα και ο Jessy που ειναι τοσο καιρο μαζι του οταν μαγειρεψε μονος του δεν εβγαλε το αποτελεσμα του εβγαζε ο Walter που προσεγγιζε το 99% καθαροτητα. 96% και κατι εκανε ο Jessy μονος του στο μεξικο. Οποτε γι αυτο ο Γκας πιστεψε τον Walter οταν του ειπε οτι ο Γκεηλ δεν ειναι ετοιμος..... Για το λουλουδακι οτι ειπαν τα παιδια πιο πανω....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bscyb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ξεκίνησα και εγώ την σειρά πριν 3 μέρες και είδα ήδη όλη την πρώτη σεζόν αλλά έκανα το μεγάλο λάθος και κατέβασα την 2η σεζόν σε 720p.BluRay.x264-CLUE χωρίς πρώτα να κοιτάξω αν υπάρχουν διαθέσιμοι ελληνικοί υπότιτλοι για αυτήν την μορφή και η μόνοι υπότιτλοι που βρήκα είναι hdtv και CTU 720p η οποίοι είναι ασυγχρόνιστοι με την μορφή που κατέβασα και ακόμα και αν τους συγχρονίσω μετά από λίγα λεπτά πάλι χάνουν πάλι τον συγχρονισμό τους. Έχει βρει κανείς υπότιτλους για 720p.BluRay.x264-CLUE η τουλάχιστον υπότιτλους που να συγχρονίζονται σωστά και να μην θέλουν διόρθωση κάθε 5 λεπτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Διαβασα λιγο imdb κ ειδα οτι εχει να κανει με δολοφονο. Βλεπω ειστε ενθουσιασμενοι, κ το βαζετε μαζι με dexter. Αν μαρεσει δλδ ο dexter,που μαρεσει πολυ, μου το προτείνετε? κ αλλη μια ερωτηση: εχει στορυ που τραβαει? η ειναι αυτοτελη με ξεχωριστους φονους κλπ? Φυσικά έχει στόρυ που τραβάει... στο προτείνω ανεπιφύλακτα... ίσως τα πρώτα 2-3 επεισόδια να σου φανούν λίγο βαρετά αλλά μετά θα δεις πως άξιζε η υπομονή!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 δεν εχει να καμια σχεση με δολοφονο το breaking bad.. αλλα αν σαρεσει το dexter θα σαρεσει και το breaking bad.. δεν μοιαζουν μεταξυ τους.. απλα δεν εχουν φιλλερς και συνεχιζεται το στορυ στο επομενο κανονικοτατα.. και επισης δεστην !!!!!επειδη ειναι η καλυτερη σειρα ever.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ευτυχώς που μου το 'πατε! ποστ μου απο 25 Μάιος 2010 βρε! Είμαι στα μισά της 4ης, θα την τελειώσω με την 1η ευκαιρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ευτυχώς που μου το 'πατε! ποστ μου απο 25 Μάιος 2010 βρε! Είμαι στα μισά της 4ης, θα την τελειώσω με την 1η ευκαιρία πρεπει να εισαι το μονο ατομο που εχει κανει παυση στα μισα τις τεταρτης παγκοσμιος..απλα δεν γινεται.. τον να εχεις φτασει στα μισα τις τεταρτης αποτελει λογο για να μην πας να δοσεις μαθημα στη σχολη καν την επομενη μερα..η να μην πας στη δουλεια..και πολλα αλλα.. παντως δευτερο μισο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε σειρα απλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos43 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 τον να εχεις φτασει στα μισα τις τεταρτης αποτελει λογο για να μην πας να δοσεις μαθημα στη σχολη καν την επομενη μερα..η να μην πας στη δουλεια..και πολλα αλλα.. παντως δευτερο μισο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε σειρα απλα.. Οντως... Ειδικα τα επεισοδια 11 και 12 ηταν οτι καλυτερο εχω δει σε σειρα ποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Απο College Humor: Το Breaking Bad ως RPG. Spoilers για τις 4 season. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taroutatsou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν έχει ξαναποσταριστεί. Enjoy... http://www.youtube.com/watch?v=CtZpo89mmJo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Απο College Humor: Το Breaking Bad ως RPG. Spoilers για τις 4 season. Έσπειρε. Ακόμα καλύτερο και από το αντίστοιχο που βγαλανε για το GoT. Thanks for sharing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Edit: έχει ποσταριστεί ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα