SpirtouLisS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Θυμισε μου σε ποια σκηνη επαιξε αυτο; στην τελευταια της 4ης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Το είχα δει πριν καιρό, αλλά δεν ήξερα ότι θα εξελισσόταν σε "σειρά" από περισσότερα του ενός επεισόδια. Breaking Bad is now on ABC (as a sitcom) Κάποια είναι εντελώς κατεστραμμένα, αλλά (ειδικά στην εισαγωγή) έχει πλάκα το πόσο μακριά από τη σειρά προκύπτει το ύφος, χρησιμοποιώντας (κατα κόρον) σκηνές και ατάκες από την σειρά. *Προφανώς περιέχουν spoilers αν δεν έχετε δει τις season του BrBa μέχρι τώρα* Anyway. Το 7ο "επεισόδιο": Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Χωρίς να εχω τελειώσει την σεζόν, και χωρίς να διαβάσω το θρεντ για λόγους σποιλερ, το 4χ11 κάνει όχι μόνο για σεζόν φινάλε, αλλά και για series finale.... ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ ρε. Παράνοια στο full Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Full παράνοια όντως. Δεν θυμόμουν ποιό είναι το 4x11 αλλά από την περιγραφή μου ήρθε κατευθείαν συγκεκριμένη η σκηνή στο επεισόδιο. Παρεμπιπτόντως, για κανένα λόγο μην επισκεφτείς το site του Breaking Bad στο AMC αν δεν τελειώσεις τη season πρώτα... Έχει κάποια αδέσποτα spoilers φάτσα φόρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Χωρίς να εχω τελειώσει την σεζόν, και χωρίς να διαβάσω το θρεντ για λόγους σποιλερ, το 4χ11 κάνει όχι μόνο για σεζόν φινάλε, αλλά και για series finale.... ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ ρε. Παράνοια στο full Tο crawl space είναι απο μόνο του ένα αριστούργημα.Και η τελευταία σκηνή έσπειρε κανονικά.Αν το έκαναν series finale θα μέναμε με το παράπονο όπως και με το firefly.Μακάρι και η season 5 να είναι το ίδιο δυνατή με την 4.Είναι και η τελευταία και δεν περιμένω να έχει τα χάλια του dexter που το έχουν χάσει τελείως.Αν έβαζαν ένα τέλος στο dexter στην season 5 και δεν έβγαζαν άλλη το dexter θα ήταν απο τις top σειρές.Τώρα έπιασε πάτο.Ο giligan δεν θα κάνει τα ίδια λάθη με πολλές σειρές που απλά παίζονται για τα ratings και πέφτουν σηματντικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktiniatros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω να σπουδάσω στο χημικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Tο crawl space είναι απο μόνο του ένα αριστούργημα.Και η τελευταία σκηνή έσπειρε κανονικά.Αν το έκαναν series finale θα μέναμε με το παράπονο όπως και με το firefly.Μακάρι και η season 5 να είναι το ίδιο δυνατή με την 4.Είναι και η τελευταία και δεν περιμένω να έχει τα χάλια του dexter που το έχουν χάσει τελείως.Αν έβαζαν ένα τέλος στο dexter στην season 5 και δεν έβγαζαν άλλη το dexter θα ήταν απο τις top σειρές.Τώρα έπιασε πάτο.Ο giligan δεν θα κάνει τα ίδια λάθη με πολλές σειρές που απλά παίζονται για τα ratings και πέφτουν σηματντικά. Πιστεύω αν κλείνανε την σειρά έτσι θα τους προσκυνούσαμε γιατί είχαν τα @@ και το λήξανε στα high του... Γιαυτό ακριβώς που λες και για το Dexter. Οι καλές σειρές πρέπει σε κάτι τέτοια σκηνικά να τελειώνουν να μας αφήνουν όλους μαλάκες. Παω σήμερα για τα τελευταία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 καθε επεισοδιο αυτης της επικης σειρας ειναι ενα διαμαντακι.η σειρα για μενα καλως δεν τελειωσε εκει που λετε. ανετα θα μπορουσε αλλα καλως δεν το εκανε.η υποθεση εχει ζουμι ακομα και η ιστορια του Γουλτερ μπορει να συνεχιστει.δεν ειναι σαν αλλες σειρες που πραγματικα τις ψοφησανε για να μην πω τιποτα χειροτερο(lost,dexter) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Πιστεύω αν κλείνανε την σειρά έτσι θα τους προσκυνούσαμε γιατί είχαν τα @@ και το λήξανε στα high του... Γιαυτό ακριβώς που λες και για το Dexter. Οι καλές σειρές πρέπει σε κάτι τέτοια σκηνικά να τελειώνουν να μας αφήνουν όλους μαλάκες. Παω σήμερα για τα τελευταία 2 Τα @@ θα τα είχαν άλλα θα έμεναν αρκετά κενά και θα βγάζαμε τρελά σενάρια για το τι θα μπορούσε να γίνει μετά απο αυτό.Καλό λιώσιμο στα τελευταία 2.Το 9.8 στο imdb για το face off δεν είναι τυχαίο. καθε επεισοδιο αυτης της επικης σειρας ειναι ενα διαμαντακι.η σειρα για μενα καλως δεν τελειωσε εκει που λετε. ανετα θα μπορουσε αλλα καλως δεν το εκανε.η υποθεση εχει ζουμι ακομα και η ιστορια του Γουλτερ μπορει να συνεχιστει.δεν ειναι σαν αλλες σειρες που πραγματικα τις ψοφησανε για να μην πω τιποτα χειροτερο(lost,dexter) Το lost είχε πολύ ζουμί αλλά δεν το εκμεταλεύτηκαν σωστά.Στις 6 season που έκανε οι 4 είναι κορυφή.Οι 5-6 έπεσαν πολύ.Τα μπέρδεψαν τελείως οι σεναριογράφοι.Το dexter ακολουθεί σε όλες τις season ένα ίδιο μοτίβο.Αυτός vs κάποιον κακό και πάντα τι γλιτώνει(στην τέσσερα ήρθε το μεγάλο πλήγμα).Εν αναμονή σε λίγους μήνες του breaking bad να δούμε πως θα τελείωσει και απο Σεπτέμβρη περιμένουμε να δούμε πως θα πάει το cliffhanger που άφησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 για μενα το λοστ που το εβλεπα φανατικα στην αρχη ειναι απ τις μεγαλυτερες αποτυχιες ever.οι τελευταιοι κυκλοι ειναι η ΕΠΙΤΟΜΗ της τραγικοτητας.ουτε οι ιδιοι οι σεναριoγραφοι δεν ξερανε τι γραφανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Εξηγηστε μου λιγο την τελευταια σκηνη Το λουλουδακι αυτο τελικα που εφαγε ο μικρος ηταν απο το σπιτι του μεξικανου αρχηγου καρτελ? Αρα τι σημαινει αυτο? Οτι τελικα ο Gus του το εδωσε? Ο χαρακτηρας του Gus καπου χωλαινει σε αυτον τον κυκλο Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη στο πρωτο επεισοδιο σκοτωσε τον πορτορικανο συνεργατη του που οχι μονο δεν τον προδωσε ποτε αλλα αποδειχτηκε και ιδιαιτερα ικανος. Ειναι τελειως εξω απο το χαρακτηρα του. Τον προηγουμενο κυκλο εχουμε τον Γκεηλ (τον αλλο χημικο) να εξηγει στον gus οτι δεν εχει μαθει ακομα τη διαδικασια τοσο καιρο γιατι ο walter του κρυβει πραγματα. Και απο την αλλη ο ασχετος μαθαινει παρακολουθωντας τους απο ψηλα για κατι βδομαδες και το εκτελει και σωστα. Μετα ο gus τον σκοτωνει μονο και μονο για να φτασει να παρακαλα τον jesse μερικα επεισοδια μετα να παρει τη θεση του walter. Λες και ο jesse ειχε ιδεα απο χημεια. Και αυτος παπαγαλια τα εκανε. Μπορει να ακουγονται λεπτομερειες αλλα ακριβως επειδη η σειρα ειναι γενικα τοσο υψηλης ποιοτητας μου φαινεται μεγαλη παραφωνια αυτη η ασυνεπεια στη συμπεριφορα του gus. Λες και ειναι αλλος ανθρωπος σε αυτον τον κυκλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Εξηγηστε μου λιγο την τελευταια σκηνη Το λουλουδακι αυτο τελικα που εφαγε ο μικρος ηταν απο το σπιτι του μεξικανου αρχηγου καρτελ? Αρα τι σημαινει αυτο? Οτι τελικα ο Gus του το εδωσε? Ο χαρακτηρας του Gus καπου χωλαινει σε αυτον τον κυκλο Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη στο πρωτο επεισοδιο σκοτωσε τον πορτορικανο συνεργατη του που οχι μονο δεν τον προδωσε ποτε αλλα αποδειχτηκε και ιδιαιτερα ικανος. Ειναι τελειως εξω απο το χαρακτηρα του. Τον προηγουμενο κυκλο εχουμε τον Γκεηλ (τον αλλο χημικο) να εξηγει στον gus οτι δεν εχει μαθει ακομα τη διαδικασια τοσο καιρο γιατι ο walter του κρυβει πραγματα. Και απο την αλλη ο ασχετος μαθαινει παρακολουθωντας τους απο ψηλα για κατι βδομαδες και το εκτελει και σωστα. Μετα ο gus τον σκοτωνει μονο και μονο για να φτασει να παρακαλα τον jesse μερικα επεισοδια μετα να παρει τη θεση του walter. Λες και ο jesse ειχε ιδεα απο χημεια. Και αυτος παπαγαλια τα εκανε. Μπορει να ακουγονται λεπτομερειες αλλα ακριβως επειδη η σειρα ειναι γενικα τοσο υψηλης ποιοτητας μου φαινεται μεγαλη παραφωνια αυτη η ασυνεπεια στη συμπεριφορα του gus. Λες και ειναι αλλος ανθρωπος σε αυτον τον κυκλο. To λουλούδι ήταν στο σπίτι του γουολτερ.Το έδωσε ο γουολτερ στο παιδάκι(λογικά μέσω του σολ κάπως όταν συναντούσε τη γκόμενα του jesse και της έδινε τις επιταγές) Για το δεύτερο αυτόν που σκότωσε ο gus στο πρώτο επεισόδιο της τέταρτης season το έκανε γιατί τον είχε για τσιράκι του απλώς.Δεν είχε ιδεα απο χημεία και οποιαδήποτε βλακεία έκανε στην συνταγή της μεθ θα την έτρωγε αυτός.Επίσης έδειξε και στον γουλ/τζες ποιος έχει το πάνω χέρι στην συμφωνία που κάνανε και έτσι τους έκανε να φοβηθούν και να συνεχίσουν να μαγειρεύουν μεθ.Έπειτα ο γκας συνέχισε το σχέδιο του με το να αφήνει μόνο του το γουολτ να μαγειρεύει ενώ ήθελε να πάρει με το μέρος του των jesse.Στο τέλος όμως νίκησε ο γουόλτ απο όλο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μια ερώτηση.... Πως σκατά καταφέρατε να το βλέπετε βδομάδα παρα βδομάδα?? Εγώ θα ήμουν υστερικός-σε-crawl-space έτσι και το έβλεπα και περίμενα κάθε Κυριακή επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μια ερώτηση.... Πως σκατά καταφέρατε να το βλέπετε βδομάδα παρα βδομάδα?? Εγώ θα ήμουν υστερικός-σε-crawl-space έτσι και το έβλεπα και περίμενα κάθε Κυριακή επεισόδιο. Πια βδομάδα παρα βδομάδα εγώ τη σειρά την πήρα χαμπάρι πριν λίγους μήνες και την είδα σε 2 καθισιές(19 επεισόδια μονομιάς και τα τελευταία 27 σερί).Δεν θα παλεύονταν να περιμένω βδομάδα παρα βδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα