Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άλλη μια κορυφαία σεζόν, μπράβο τους. Από το SFU είχα να δω μια τόσο δυνατή σειρά όπου κάθε σεζόν ήταν καλύτερη από την προηγούμενη! Αναρωτιέμαι τι θα δείξουν στην επόμενη καθώς η ιστορία μοιάζει να τελείωσε εδώ. Θα φανεί ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπάρχει η σειρά λέμε..27 επεισόδια σερί(τέλος δεύτερης+τρίτη-τέταρτη σαιζόν ολόκληρες) είδα σερί.Τέτοιο κόλλημα απο το Lost στις πρώτες του σαιζόν.

Μετά απο μια βδομάδα και θέλω να την ξαναδώ..Η ποιότητα του bly-ray απίστευτη.Μπράβο στο AMC και στον Cranston που είναι καλύτερος απο τον καλύτερο Hall που παίζει στο Dexter.Tέτοια υποκριτική αξίζει πολλά βραβεία.

Ε κοίτα, τα βραβεία νομίζω εργολαβία τα χει πάρει, 3 σερί ΕΜΜΥ για καλύτερο ανδρικό ρόλο για τις πρώτες 3 σεζόν (αν θυμάμαι καλά), και για την 4η λογικά θα είναι πάλι υποψήφιος το καλοκαίρι.

Ε κοίτα, τα βραβεία νομίζω εργολαβία τα χει πάρει, 3 σερί ΕΜΜΥ για καλύτερο ανδρικό ρόλο για τις πρώτες 3 σεζόν (αν θυμάμαι καλά), και για την 4η λογικά θα είναι πάλι υποψήφιος το καλοκαίρι.

το χερι μου στη φωτια βαζω οτι θα το παρει και 4η(μονο το Crawl Space να δει καποιος του το δινει),βεβαια δεν εχω δει ολες τις σειρες που παιζουν αλλα στην 4η ηταν ακομα καλυτερος απο τις προηγουμενες

ο πινκμαν πηρε και αυτος ενα για την τριτη σεασον νομιζω..

Nαι και μπράβο του που τα έχει πάρει.Έχει 3 στα 3 και θα πάρει και το τέταρτο για την τέταρτη σεζόν 100%.

και ο pinkman ειναι φοβερος....

Σωστός απλά δεν ξεχωρίζει τόσο εύκολα λόγω του Cranston.

το χερι μου στη φωτια βαζω οτι θα το παρει και 4η(μονο το Crawl Space να δει καποιος του το δινει),βεβαια δεν εχω δει ολες τις σειρες που παιζουν αλλα στην 4η ηταν ακομα καλυτερος απο τις προηγουμενες

ο πινκμαν πηρε και αυτος ενα για την τριτη σεασον νομιζω..

Crawl Space στο τέλος που είναι κάτω απο το σπίτι και ψάχνει τα χρήματα δίνει ρέστα στην κυριολεξία.Το μόνο επεισόδιο που δεν παλευόταν ήταν το 3x10 με μια κολόμυγα.

ο Cranston παιδια ειναι μυθικος σ αυτην την σειρα απλα.και για οσους δεν το ξερουν,ετσι μια ιστοριουλα για την σειρα.ο gilligan αυτος που το χει γραψει ειχε πει σε μια συνεντευξη οτι πιο παλια ειχε γραψει ενα επεισοδιο του Χ-FILES που επαιζε ο Cranston και του αρεσε ο χαρακτηρας κ οπως τον επαιζε και εφτιαξε στην ουσια την σειρα βασισμενος σ αυτο

αντε εγκαινιασα τη 2η σειρα

αυτο που μου εμεινε απο την 1η σειρα ηταν φαση που ειχε τον crazy 8 δεμενο στην κολονα στο υπογειο. και γενικα η ολη σειρα των συναισθηματων που σου δινει η σειρα τις στιγμες αυτες. το παλιοπαιδο ο crazy 8 καταφερε να με πεισει και εμενα να τον αφησω ελευθερο!!!μην πω πιο πολλα μπορει να πατησει κανεις το spoiler και τον χαλασω.

επισης καλος ο tuco αλλα υπερβολικος λιγο στο θεμα των αντιδρασεων προσπαθωντας να φτασει τα ορια του ζωου οπως απαιτει ο ρολος (ελλειψη λογικης-συναισθηματων-ηθικων φραγμων-οικτου) ξεφευγει λιγο πιστευω

Νομίζω ότι η ερμηνεία του Cranston είναι η καλύτερη ερμηνεία που έχω δει σε τηλεοπτική σειρά ever. Και εγώ πιστεύω ότι το 4ο σερί το έχει πάρει ήδη. Δε μπορώ να φανταστώ ποιος μπορεί να ψηφίσει άλλον.

• Moderators

Για όποιον ενδιαφέρεται, δημοσιεύτηκε πρόσφατη (μακροσκελής) συνέντευξη του Vince Gilligan στο emmytvlegends.org.

Μιλάει για X-files και Breaking Bad. Προσοχή βέβαια, έχει SPOILERS και για τις δύο σειρές!

Πηγή: http://emmytvlegends.org/interviews/people/vince-gilligan

Στο 3ο κομμάτι (από το 19ο λεπτό περίπου και έπειτα) και στο 4ο είναι κυρίως η συζήτηση για το Breaking Bad.

http://www.youtube.com/watch?v=qml9TPmSAS0

http://www.youtube.com/watch?v=Y6RZTZ3TnbY

παιδια λεω να ξεκινησω με τα πρωτα 2-3 επ, απο την πρωτη σεζον, και αν μαρεσει να την δω....

Μια ερωτησει, την εχει βρει κανεις σε bluray? η υπαρχει μεχρι 720p?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...