Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μαλλον εννοει τις καμερες που ειχε ο γκας στο γραφειο του

Στο γραφείο, στο σπίτι, στα μαγαζιά κλπ. Επιπλέον, λογικά θα ρωτήσουν κόσμο στα μέρη αυτά και όλο και κάποιος θα θυμάται τον Γουώλτερ. Θα ήταν λίγο περίεργο να μην έμειναν ίχνη του πουθενά.

Πάντως και στο γηροκομείο, αν ρωτήσουν τι επισκέπτες είχε ο Μεξικανός ... ε, δεν είχε και τόσους πολλούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παεί κι αυτό...και τώρα τι γίνεται??? :-D

Ωραίο φινάλε, σε γενικές γραμμές η σεζόν ήταν για μένα λίγο χειρότερη της προηγούμενης. Είχε όμως το κορυφαίο επεισόδιο όλης της σειράς (11) οπότε ισοφαρίζουμε. Γούσταρα πολύ Γκάς και εν μέρει στενοχωρήθηκα που "έφυγε" αλλά αν το δούμε ψυχρά έτσι έπρεπε να γίνει για να προχωρήσουμε...αλλιώς του χρόνου θα είμασταν μία από τα ίδια. Η σκηνή με το face off θα μπορούσε να λείπει πάντως, όντως ήταν λίγο καρτουνίστικη...anyway...

O Walt είναι πλέον στυγνός εγκληματίας, δικαιολογίες τύπου αυτοάμυνας δεν ισχύουν...ο κάθε εγκληματίας μπορεί να ισχυριστεί τότε πως ότι κάνει το κάνει για προστατέψει τον εαυτό του. Και ο Γκας σκότωνε αβέρτα για να εξαλείψει κάθε απειλή προς αυτόν.

Είμαι περίεργος να δω πoυ θα καταληξει τη τελευταία σεζόν ο Walt...Ζω μονάχα για να τον ακουσω να λέει και πάλι: we have to cook! :-D

edit:nice interview

http://blogs.amctv.com/breaking-bad/2011/10/vince-gilligan-interview.php

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer

Και εγω πιστευω οτι η συναισθηματικη κορυφωση θα ερθει με το να ερθουν αντιμετωποι οι 2 πρωταγωνιστες!!!!!

Και εμενα μου αρεσε ο τροπος που εκλεισε η σειρα!!!!!!Απλα υπεροχη παραγωγη!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

θεωρω οτι η σειρα εφτασε στη κορηφωση της στη 4 σεασον..τα τελευτεα 6 ειναι "οουυυ".. πιστευω οτι ειναι βεβαιο οτι ο επομενος θα ειναι κατωτερος..δεν εχουν αδικο οση λενε οτι ισως επρεπε να τελειωση εδω..(εγω δεν θελω να τελειωση αλλα φοβαμε μην τη ξεζουμησουν οπως αλλες στο παρελθον..)βεβαια ισχυει πως η ιστορια δεν τελειωσε..τελειωσε ομως ενας "κυκλος"..

γουσταρω απιστευτα στιγμες jesse-walter..ριχνω τρελο γελειο..θυμαμαι το επεισοδιο που

ξεμειναν στην ερημο..πεθανα στα γελεια απλα..

και κατι αλλο

η ολη φαση με τα αεροπλανα δεν ηταν καπως κουλη??? στο τελος της δευτερης

θεωρω οτι η σειρα εφτασε στη κορηφωση της στη 4 σεασον..τα τελευτεα 6 ειναι "οουυυ".. πιστευω οτι ειναι βεβαιο οτι ο επομενος θα ειναι κατωτερος..δεν εχουν αδικο οση λενε οτι ισως επρεπε να τελειωση εδω..(εγω δεν θελω να τελειωση αλλα φοβαμε μην τη ξεζουμησουν οπως αλλες στο παρελθον..)βεβαια ισχυει πως η ιστορια δεν τελειωσε..τελειωσε ομως ενας "κυκλος"..

γουσταρω απιστευτα στιγμες jesse-walter..ριχνω τρελο γελειο..θυμαμαι το επεισοδιο που

ξεμειναν στην ερημο..πεθανα στα γελεια απλα..

και κατι αλλο

η ολη φαση με τα αεροπλανα δεν ηταν καπως κουλη??? στο τελος της δευτερης

αυτο ειναι το γαματο υπαρχει απολυτη ηρεμια και δεν εχουμε ιδεα τι μπορει να γινει.ασε που ζει ομος και ο μαικ δεν ξερουμε τι θα κανει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...