Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν αναμονη υποτιτλων για το νεο επεισοδιο, ερωτηση: Έχει βρει κανεις μπλουζακια Los Pollos Hermanos στο νετ,σε σοβαρο καταστημα?

http://www.spreadshirt.com/los+pollos+hermanos

δεν είναι ότι καλύτερο αλλά δε βρήκα και πολλά...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

παιδια μιας και τελιωσε ας μιλαμε χωρις σποιλερ

pls, κρατήστε τα spoilers ή δημιουργείστε νέο θέμα Breaking Bad post-season 4 spoilers free.

Δεν έχουν δει όλοι το φινάλε, και μερικοί δεν έχουν δει καν όλη την 4η season. Γιατί να δουν finale spoiler και προβλέψεις για την επόμενη season;

Εγω ειχα την εντυπωση οτι η σειρα τελειωσε...Υπαρχει αλλος ενας κυκλος δηλαδη?ΓΙΑΤΙ??? :confused:

Γιατί

η ιστορία του Walt δεν μπορεί να τελειώσει στο "Νίκησα!".

Γενικά πάντως η πρακτική του Gilligan, σύμφωνα με παλιά συνεντευξή του (νομίζω στο τέλος της 3ης season), είναι να έχουν season finale που να μπορούν να λειτουργήσουν και σαν series finale.

Στα του φινάλε. Έχω αρκετά να σχολιάσω και για το φινάλε και για τη season συνολικά, αλλά όχι όλα σήμερα. Η γενική εντύπωση ήταν ότι ήταν ένα πολύ καλό season finale (έως γαμάτο σε μερικά σημεία) αλλά με κάποια προβλήματα

όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα που σχολιάζαμε την προηγούμενη εβδομάδα, για την δηλητηρίαση του Brock. Είχα πει ότι η θεωρία να το έκανε ο Walt ήταν αυτή που έβγαζε περισσότερο νόημα, ως σχέδιο "στράτευσης του Jesse" (αν και είχα πολλά κενά για το πώς θα μπορούσε να το έχει κάνει ο Walt και θα ήθελα να μην είχα διαβάσει ή να μην ίσχυε το πώς ακριβώς έγινε στην θεωρία που κυκλοφόρησε και εδώ με τα snapshots). Μου αρέσει που επέλεξαν αυτό το δρόμο για το Walt (να καταφύγει στο να δηλητηριάσει ένα μικρό παιδί, (έστω τόσο όσο) για να βγει από το θανάσιμο κίνδυνο στον οποίο βρισκόταν και να γυρίσει τη "σκακιέρα" ανάποδα). Δεν μου αρέσει το ότι επειδή δεν ήθελαν να μαντέψουμε ότι όντως το έκανε ο Walt, κατέληξε ο τρόπος με τον οποίο το έκανε να έχει αρκετά κενά και να θέλει αρκετό suspension of disbelief, για να τον πιστέψεις: Πώς ο *ντουλάπας* πήρε ένα τσιγάρο ή άλλαξε ολόκληρο το πακέτο χωρίς να καταλάβει κάτι ο Jesse; Γιατί το σχέδιο βασιζόταν στο ότι ο Jesse δεν πήρε χαμπάρι τίποτα για την υπόλοιπη ημέρα (με το αλλαγμένο πακέτο ή το τσιγάρο που έλειπε) ώστε να καταλάβει άμεσα και με βεβαιότητα πού το έχασε; Πώς έδωσε το δηλητήριο στον μικρό;

Κι ενώ σε κάποια ερωτήματα μπορείς να απαντήσεις "τα πόνταρε όλα για όλα, ενόψει της απειλής του Gus για τη ζωή του/της οικογένειάς του)", στο θέμα του χοντρού σκοντάφτω γαμώτο. Είναι ένας τύπος από την "A-team" του Saul, αλλά παρ'ολ'αυτά μέχρι αυτή την πράξη θα τον χαρακτήριζα το λιγότερο άγαρμπο, ατσούμπαλο κλπ. Aaaaanyway...

Δεν συμφωνώ ωστόσο ότι η σειρά κατέληξε να έχει χαρακτήρες καρτούν. Μπορεί να με ξένισε η συμπεριφορά του Gus ως Terminator όταν τον σημάδευε ο σκοπευτής, και η γενικότερη φαινομενικά αφύσικη ρομποτική συμπεριφορά του, αλλά το σενάριο μπήκε στον κόπο να εξηγήσει γιατί λειτουργεί σε αυτή την κατάσταση (και πιθανότατα υπάρχει και άλλο background που δεν ξέρουμε ακόμα από τα χρόνια στη Χιλή). Ο τύπος ζούσε ουσιαστικά με την εκδίκηση στο μυαλό.

To be continued... :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά εάν έχετε το τα επεισόδια στο pc σας βάλτε το πρώτο και δώστε προσοχή στα πρώτα δεύτερα.

Λέει ή δεν λέει Last season on AMC's Breaking Bad ή κάνω λάθος;

Ποίος ο λόγος να μην τελειώσει εδώ μια τόσο επιτυχημένη σειρά;

Εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος και μια συνέχεια πάνω σε ένα τέτοιο φινάλε μόνο λάθος μου φαίνεται.

• Moderators
Δημοσ.

(δεν το έχω πρόχειρο αλλά) αν στα πρώτα δεύτερα λέει ο εκφωνητής "last season on Breaking Bad", τότε εννοεί ότι δείχνει κάτι που έχει γίνει στην περασμένη season του BrBa (πιθανότατα εννοώντας την υπόλοιπη 4η season μέχρι το πρότελευταίο επεισόδιό της).

Η σειρά δεν τελειώνει εδώ. Έχει ανανεωθεί ήδη μερικές βδομάδες αφότου άρχισε να προβάλλεται η 4η season, για μια ακόμα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ season των 16 επεισοδίων, που δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει να προβάλλεται ή θα προβληθεί σε ένα "τηλεοπτικό έτος" ή θα την σπάσουν σε δύο.

P.S. Επίσης ο Gilligan είχε δηλώσει στα τέλη της τρίτης season (ίσως και νωρίτερα) ότι υπολόγιζε πως θα έχει ιστορίες να πει μέχρι και για 5 season, αφήνοντας το ενδεχόμενο να το πάει και παραπάνω (που πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο). Τεχνικά η σειρά θα ολοκληρωνόταν σε αυτή τη season μόνο αν το AMC αποφάσιζε να την κόψει (υπήρξαν κάποιες διαφωνίες και για κάποια περίοδο έπαιζε και αυτό το σενάριο).

Δημοσ.

Αυτό που μου αφήνει μια καλή γεύση είναι ότι είχαμε ένα φινάλε που μας άφησε σε ηρεμία και γαλήνη. Όσο και αν το περσινό φινάλε ήταν συγκλονιστικό, το να είχαμε πάλι ένα cliffhanger και να περιμένουμε ένα χρόνο σε αναμμένα κάρβουνα δεν το πολυήθελα.

+1 στο μη-cliffhanger

καθώς κάθε τι κακό που έκανε ήταν πιο πολύ σε αυτοάμυνα. Σε αυτή τη σεζόν ο Γουόλτ θέλει να σκοτώσει τον Γκας όχι μόνο γιατί κινδυνεύει, και κάνει τα πάντα για να το καταφέρει, μέχρι που βάζει σε κίνδυνο και ένα αθώο παιδί.

και εδω για πληρη αυτοαμυνα μιλαμε. οσο μεγαλυτερο κινδυνο διατρεχει ο ιδιος και η οικογενεια του, τοσο μεγαλυτερα μετρα αναγκαζεται να παρει ο ιδιος. ενω ας πουμε στην πρωτη season παει και ανατιναζει τον Tuco μονο για τα λεφτα. οποτε πιστευω δεν εχει γινει πιο bad αποτι πριν. απλα εχει μεγαλυτερη εμπειρια σαυτον τον τομεα - πως να διαχειριστει την κατασταση δλδ...

Δημοσ.

Θεΐλα φινάλε!

Θα μπορούσα εύκολα να το δεχτώ και ώς series finale. Τώρα δεν ξέρω φοβάμαι οτι του χρόνου μη έχοντας πλέον κανένα απο τα κλασσικά τους προβλήματα θα το ξεμπουρδελέψουν με τον hank να βαράει θεία φώτιση ή με καμιά περίεργη διαθήκη του gash.

Επίσης θυμήστε μου λίγο τι απέγινε ο μάικ; Σκάλωσα αρκετά. Νομίζω τελευταία τον είχα δεί στο "νοσοκομείο" μετά την επίθεση στο καρτέλ η κάτι ξεχνάω;

Τέλος, έχω την εντύπωση οτι κάπου είχε ακουστεί πριν αρκετά επεισόδια: "Νομίζεις οτι όλα αυτά έχουν να κάνουν με τον gash?". Μήπως παίζει κάτι πολύ μεγαλύτερο που θα δούμε στην season 5?

Γουστάρω άπειρα broken bad Walter White και νομίζω οτι έφτασε εκεί που έπρεπε να φτάσει. Τώρα φοβάμαι την υπερβολή.

• Moderators
Δημοσ.

^^^^^

Τον Mike τον αφήσαμε στο Μεξικό σε ένα προκατ νοσοκομείο...

Για κάποιο λόγο έκανα skip μια ολόκληρη σελίδα με σχόλια (οπότε έχασα την αποψη του konnak και την είδα επειδή την quotaρε (sic) ο tr3quart1sta.

Συμφωνώ 100% με konnak. Λέει κάποια πράγματα που ήθελα να πω και εγώ. (αν και επιφυλάσσομαι να επανέλθω με πιο αναλυτικό σχόλιο στη season -γιατί τι θα κάνουμε για ένα χρόνο (και βάλε; ) ).

Όσον αφορά τον καταληκτικό χαρακτήρα του φινάλε, συμφωνώ, αλλά έχουμε κάποιες loose ends, όχι ως cliffhanger, αλλά ως θέματα που μπορούν να αποτελέσουν βάση ή δυνατές ιστορίες για την επόμενη season.

Πχ:

- Η αλήθεια για τον θάνατο της Jane παραμένει ακόμα κρυμμένη από τον Jesse.

- Η αλήθεια για τον Brock (να το μάθει ο Jesse + ίσως κάποιο revisit για να δούμε πώς έγινε -αν και πάλι ίσως καλύτερα να το αφήσουν αυτό το "ευαίσθητο" θέμα στη φαντασία μας και να μην έχουμε jump the shark καταστάσεις. Δεν ξέρω...

- Διάφορα ίχνη από τη δράση του Walt ή του Jesse (πχ το σύστημα παρακολούθησης του Gus, κάποια βιντεοσκόπηση από το καρτέλ στο Μεξικό του Jesse στο εργαστήρι, η παρουσία του Walt στο ίδρυμα όπου βρισκόταν ο Don Salamanca πριν την έκρηξη κλπ)

Επίσης περιμένω παρακμή στην επόμενη season (όχι πως δε θα δεχτώ εναλλακτικό σενάριο)..

Δημοσ.

@konnak, ναι δεν αντιλεγω οτι ειναι απο τις καλυτερες σειρες που βλεπω η εχω δει και οτι οσω και να μην μου αρεσαν καποια πραγματα στο φιναλε, αυτο δεν αλλαζει. Το ολο προβλημα μου ειναι οτι περιμενα διαφορετικη κατευθηνση

αυτο που εσυ βλεπεις ως μια φυσικη συνεπεια του χαρακτηρα του γουολτ, εμενα μου μοιαζει το αντιθετο. Εγω εβλεπα ενα γουολτ συνεχεια πνιγμενο, που ητανε σε κατασταση αρνησης και που με καθε του κινηση εμοιαζε να βουταει ποιο πολυ στα σκατα, ΑΛΛΑ παντα εψαχνε μια διεξοδο και πως θα κερδισει πισω την οικογενεια του, πως δεν θα τους βαλει σε κινδυνο. Μαλλιστα αυτη την σεζον πολλες συζητησεις με τον τζεσι μοιαζουν αφυσικες, σαν να αγνοουν τα ολλα συμβαντα που εχουν τραβηξει χωμενοι σε αυτην την υποθεση. Και δεν μιλαω μονο για την φιλεναδα του, που οντως ο τζεσι δεν γνωριζει την αληθεια. Σορυ κιολας, αλλα ο τζεσι χρειαζοτανε ολη αυτη την πλεκτανη με το κοπελακι για να πειστει να φανε τον γκας και να ξεφυγουν?? Δεν νομιζω.

Ο γουολτ σιγουρα εδειξε πολλες φορες οτι γουσταρε τον ρολο του επικυνδηνου και παρανομου τυπου που ολοι φοβουνται και σεβονται, διοτι στην πραγματικη του ζωη ηταν ανθρωπακος, ενας απλος καθηγητης που δεν του δινανε και πολυ σημασια. Αλλα επισης νομιζα οτι αφου επερνε τις δοσεις του απο αυτο τον ρολο, οτι καποια στιγμη θα αναζητουσε την πληρη εξοδο απο αυτο το λουκι. Αυτο ειναι το ρεαλιστικο, αυτο ειναι που εδειχνε ο λογικος και οικογενειαρχης ανθρωπος, που εχει παιδια και συγγενεις και νοιαζεται ακομα και για τον τζεσι σαν γιο του. Η σειρα μου αρεσει επειδη επερνε τον ρεαλιστικο δρομο, αυτο λεω τοσω καιρο, οτι θα μπλεξει οσο δεν παει αλλα καποια στιγμη θα αντιμετωπισει την αληθεια και τις συνεπειες. Κατι που εκανε το the shield να ειναι μια τεραστια σειρα. Αλλα εδω ακολουθουνε τον ευκολο/εντυπωσιακο/cool τροπο, ο γουολτ γινετε βιτζιλαντε, τους εξωντονει ολους, σκαρφιζετε απιθανα σχεδια, ειναι διαβολικος και αρχισε να ονειρευετε εξουσιες και κυριαρχιες. Σορυ, ναι οντως κουλ και επικο, αλλα δεν με καλυπτει. Γι αυτο λεω οτι θα προτιμουσα καποια συγκρουση, με τον γαμπρο του, με τον τζεσι, με την οικογενεια του, με τις αρχες, οτιδηποτε.....και οχι να εξαρθρωσει ολη την σπειρα μονος του. Ολο το παιχνιδι εχει εξελιχθει απιστευτα βολικα, πρωτα ο γκας ξεκληρηζει ολοκληρη μεξικανικη μαφεια σε ενα παρτι και μετα ο γουολτ τους περιπαιζει ολους και ξεκληρηζει τον γκας και την δικια του σπειρα. Η οποια πρεπει να πιστεψουμε οτι αρχιζει και τελειωνει στον γκας.... αντε και στον μαικ. Το φιναλε ειναι τηλεοπτικο και βολικο, απλα πραγματα. Δεν ειναι ωμο και ρεαλιστικο, οπως βαδιζε η σειρα μεχρι πριν μερικα επεισοδεια. Και ολα αυτα για να βγαλει αλλη μια αχρειαστη σεζον. Πρεπει να αφησουν καποιο στορυ, ισως και να καταληξουμε εκει που λεω, αλλα πλεον θα το εχουν ξεχειλωσει. Αυτο που λεει ο praetorian, ολλο και καποια ιχνη θα εχουν αφησει, ολο και καποιος καινουριος θα αρχισει να τους ψαχνει και κουτσα στραβα θα βγει αλλη μια σεζον, που για μενα δεν πολυχρειαζεται

Δημοσ.

Βλέπω Μάικ να επιστρέφει για εκδίκηση στην τελευταία σεζόν. Λογικά οι κασέτες με τον Γουόλτ στο εργαστήριο κάηκαν στη φωτιά και δε θα μας απασχολήσουν. Για να επιστρέψει ο Χανκ ξανά στην υπόθεση πρέπει να βρει κι άλλα στοιχεία αφού πιστεύει πως το καρτέλ σκότωσε τον Γκας και δε μου έρχεται τώρα στο μυαλό κάτι που ξέχασαν. Τέλος αν μιλάμε για τελευταίο κύκλο θα πρέπει να πει ο Γουόλτ στον Τζέσι για την κοπέλα και το δηλητήριο οπότε φαίνεται από τώρα πως θα έχουμε πολύ δυνατή σεζόν.

ΥΓ : Rip Tyrus. Κανένας δεν ασχολήθηκε μαζί του...

Δημοσ.

αναμικτα συναισθηματα, ποιο πολυ προς το δεν μου αρεσε τεινω.

σαν επεισοδειο παντως ειχε πολυ γελιο, πχ εκει με την βομβα που κολαει στο ανσασερ, με την τρωζογρια που τον χαιρετουσε, με την πορτα στο γραφειο του σαουλ και πως ξαναβγηκε απο το σπασμενο παραθυρο....ΑΛΛΑ πολλα μου αφησαν κακη γευση, πχ το ποσω ευκολα βαζει την γειτονισα του να παει στο σπιτι του, κατι που μπορει να ηταν ανετα θανατικη καταδικη! Μετα που φευγει απο το σπιτι αφηνει το πορτακι ανοιχτο, απο εκει που τσουλησε για να βγει, μπορει οι αλλοι να το βρισκανε να καταλαβενε οτι ηταν εκει, ακομα και να του φανε τα φραγκα που ειχε κρυμενα. Η απαγωγη διπλα στο αστυνομικο τμημα και το πως φευγουν με κοκκινο ηταν τρελο ρισκο και δεν στεκει. Αλλα για καποιο λογο εστιαζουν στο φαναρι, οποτε δεν ξερω αν υπονοουσαν κατι. Επισης το ολο κολπο με τον γκας ειναι τραβηγμενο. Ο τυπος ψιλιαζεται το αμαξι και δεν παει, γενικως εμφανιζεται τσακαλος, αλλα εδω δεν μυριστικε τιποτα και πηγε σαν τον μαλακα ο ιδιος. Επισης μου φαινεται περιεργο ο γκας να μην εχει ουτε μια ακρη στο αστυνομικο τμημα που να του σφυριξει οτι δεν ομολογησε κατι ο γερος. Ολα τα ψαχνει, αλλα αυτο δεν μπορουσε να το τσεκαρει. Οπως επισης ο γουολτ δεν ξερει αν εχει καποιον σπιουνο στο τμημα και μαλιστα το πιθανοτερο ειναι να σκεφτεται οτι εχει καποιον. Αρα το σχεδιο του μοιαζει τραβηγμενο. Μετα η σκηνη που φτιαχνει την γραβατα ο γκας με το μισο πρωσοπο διαλυμενο ειναι αχρειαστη και γελεια. Παντως το καταλαβα οτι ειχε συνδεσει την βομβα με το κουδουνι. Στην αρχη λεω γιατι δεν το χτυπαει καθολου, οταν πρωτοερχεται ο μαυρος. Μετα σκεφτομαι καλα πως θα τον φαει ο γουολτ, αφου δεν μπορει να ειναι κοντα. Εν τελει τα συνεδεσα ολα και το πιασα. Θα μου πεις δεν ηταν και δυσκολο. Στο τελος φαινετε οτι εχει καποιον συνεργο?? ο μαικλ?? δεν μας εχουν πει πουθενα παντως οτι αναρωσε. Το φυτο το λιλιουμ τελικα ειναι στο σπιτη του γουολτ? οποτε αυτος τα εκανε ολα? Δεν ξερω το ολο σχεδιο μου φαινετε τραβηγμενο και προχειρο και εκτος χαρακτηρα. Δεν περιμενα τετοια εξελιξη απο τον γουολτ, αυτος τελικα δεν δειχνει ενοχες για το παραμικρο και εχει γινει το ιδιο και χειροτερος με τον γκας, ηδη εχει σκωτοσει καμποσους ή ευθηνεται εμεσα για θανατους και συμφορες σε 500 αλλες ζωες. Χιλιες φορες το ειχα να τα ομολογησει ολα στον γαμπρο του και να στησουν μαζι παγιδα στον γκας και να ληγε ετσι. Για μενα πλεον περασε απο μια υπεργαματη και συνεπης σειρα με ρεαλιστικες βλεψεις, σε αλλη μια σειρα που προσπαθησε πολυ να εντυπωσιασει και κατεντησε καρτουν! Ο γαμαο τσε τουγκ γουολτερ που εφαγε τον γαμαο τσε τουγκ γκας, που ειχε τον υπεργαμαο τσε τουγκ μαικλ για μπραβο, που φαγανε τους γαμαο τσε τουγκ μεξικανους, .....καπου δεν με ικανοποιει, πολυ cool-οσυνη επεσε στην σεζον!

Ενταξει ρε μεγαλε για να ειναι ρεαλιστκη η σειρα 1ο επεισοδιο επομενης σεζον θα στειλουν μια κληση στον αλλο να μην εχεις παραπονο

Δημοσ.

holy fuck!!!

Καλα, ειχα κατι θεικους οργασμους:D τι να πω, μονο να προσκυνησω μπορω, μπροστα σ΄ αυτο το συγχρονο αριστουργημα.

το επεισοδιο θα μπορουσε να ταν και φιναλε της σειρας. Θα δουμε στο μελλον αν θα πρεπε να ΄ναι.

Δημοσ.

Βλέπω Μάικ να επιστρέφει για εκδίκηση στην τελευταία σεζόν. Λογικά οι κασέτες με τον Γουόλτ στο εργαστήριο κάηκαν στη φωτιά και δε θα μας απασχολήσουν. Για να επιστρέψει ο Χανκ ξανά στην υπόθεση πρέπει να βρει κι άλλα στοιχεία αφού πιστεύει πως το καρτέλ σκότωσε τον Γκας και δε μου έρχεται τώρα στο μυαλό κάτι που ξέχασαν. Τέλος αν μιλάμε για τελευταίο κύκλο θα πρέπει να πει ο Γουόλτ στον Τζέσι για την κοπέλα και το δηλητήριο οπότε φαίνεται από τώρα πως θα έχουμε πολύ δυνατή σεζόν.

ΥΓ : Rip Tyrus. Κανένας δεν ασχολήθηκε μαζί του...

Πολυ αμφιβαλλω.Ο Μαικ δεν νομιζω οτι ηταν δεμενος με τον Γκας.Ειναι ενας τυπος που λειτουργει αυστηρα επαγγελματικα.

Οσο για το τελος μ'αρεσε και μενα αρκετα αν και το παρακαναν λιγο με τον θανατο του Γκας.Ναι ηταν badass ο τυπος και ετσι ηθελαν να προσδωσουν κυρος αλλα βγηκε καπως too much.Εκλεισε το επεισοδιο μ'αυτο που ειχαμε καταλαβει αρκετοι, οτι δηλαδη ο Γουολτ ηταν πισω απο τη δηλητηριαση του μικρου.Ειναι ενα στοιχειο που θα βασιστει η επομενη σεζον οσον αφορα την πολυπαθη σχεση μεταξυ Γουολτ και Τζεσι.Ουσιαστικα δεν εχει μεινει και τιποτα πια στο να προσδοκαμε παρα μονο την ανακαλυψη του Χανκ οτι ο γαμπρος του ειναι ο Χαιζενμπερκ.Ποιος Χαιζενμπεργκ δηλαδη,εχει ξεπερασει και τον Γκας ο Walt.Ειναι deep για deep στο dark side.Τελος,στο τηλεφωνημα μεταξυ Walt και της γυναικας του που τον ρωτησε αν το εκανε και αυτος απανταει "I won" ειναι εμφανες οτι αυτη συνηδητοποιει πια ποσο εχει αλλαξει ο Walt και τι εχει καταντησει.

Συμφωνω απολυτα με konnak οτι το τελος σε αφηνει γαληνιο και οχι με ενα cliffhanger παλι.

Δημοσ.

holy fuck!!!

Καλα, ειχα κατι θεικους οργασμους:D τι να πω, μονο να προσκυνησω μπορω, μπροστα σ΄ αυτο το συγχρονο αριστουργημα.

το επεισοδιο θα μπορουσε να ταν και φιναλε της σειρας. Θα δουμε στο μελλον αν θα πρεπε να ΄ναι.

εγω περιμενω ενα φιναλε του χρονου επιπεδου Dexter S4 ή 6FU

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...