nikos21aek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Ωραίο ήταν αλλά μου φάνηκε πολύ απλός ο τρόπος που τον σκότωσε.Να μου πείς εντάξει έτσι είναι αυτά,μπαμ και κάτω,οκ.Αλλά περίμενα τίποτα πιο περίπλοκο σαν σχέδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Απλά epic! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια η σκηνη που βγαινει ο Gus εξω με μισο κεφαλι ηταν οτι να'ναι!!!Επισης το λουλουδι σε ποιανου σπιτι ηταν τελικα?Ωραιο φιναλε αλλα θα συμφωνησω οτι ηταν αρκετα υπερβολικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 το λουλουδι στου Γουολτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 το λουλουδι στου Γουολτερ Αρα δεν ξερουμε πως δηλητηριασε τον μικρο ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Αρα δεν ξερουμε πως δηλητηριασε τον μικρο ακομα... Με την βοήθεια του Saul που έστελνε κάθε τόσο χρήματα στην Andrea από τον Jesse. Προφανώς θα δώσανε και κανένα "γλυκάκι" στον μικρο. Το στήσανε μαζί με λίγα λόγια για να ενοχοποιήσουν τον Gus στα μάτια του Jesse. Ε ρε τι εχει να γίνει όταν ο Jesse μάθει οτι ο Walter "σκότωσε" την πρώην γκόμενα του και παραλίγο να σκοτώσει και τον μικρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Με την βοήθεια του Saul που έστελνε κάθε τόσο χρήματα στην Andrea από τον Jesse. Προφανώς θα δώσανε και κανένα "γλυκάκι" στον μικρο. Το στήσανε μαζί με λίγα λόγια για να ενοχοποιήσουν τον Gus στα μάτια του Jesse. Ε ρε τι εχει να γίνει όταν ο Jesse μάθει οτι ο Walter "σκότωσε" την πρώην γκόμενα του και παραλίγο να σκοτώσει και τον μικρο. ποτε δεν θα γινει αυτο εγω μαικ δεν ειδα κατι θα γινει με αυτον στην αλλη σεζον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια η σκηνη που βγαινει ο Gus εξω με μισο κεφαλι ηταν οτι να'ναι!!!Επισης το λουλουδι σε ποιανου σπιτι ηταν τελικα?Ωραιο φιναλε αλλα θα συμφωνησω οτι ηταν αρκετα υπερβολικο. Τελείως γραφική σκηνή. Ακόμη και στον θάνατο ατσαλάκωτος ο Γκας Ψύχραιμος όπως πάντα, βγήκε έξω με το κουστουμάκι του και πέθανε όρθιος. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ίσως ζήσει... αλλά ευτυχώς δεν το είδαμε και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ΕΠΙΚΟΤΑΤΟ ΦΙΝΑΛΕ. Βέβαια ο νεκρός γκας ατσαλάκωτος θα μπορούσε να λείπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Πολύ γεμάτο φινάλε, αν εξαιρέσουμε αυτό που γράφει ο Sellers, και στο οποίο συμφωνώ, τα υπόλοιπα έπεσαν πολύ καλά και έδεσαν το γλυκό της 4ης σεζόν. Αυτό που μου αφήνει μια καλή γεύση είναι ότι είχαμε ένα φινάλε που μας άφησε σε ηρεμία και γαλήνη. Όσο και αν το περσινό φινάλε ήταν συγκλονιστικό, το να είχαμε πάλι ένα cliffhanger και να περιμένουμε ένα χρόνο σε αναμμένα κάρβουνα δεν το πολυήθελα. Σαν επεισόδιο μου θύμισε σπαγγέτι γουέστερν! Τα τελευταία δύο επεισόδια ήταν σαν μια παρτίδα σκάκι μεταξύ Γουόλτ και Γκας. Τώρα που όλα αποκαλύφθηκαν (εκτός από το πώς ο Γουόλτ δηλητηρίασε τον Μπροκ - φαντάζομαι δεν θα πήγε να τον ταΐσει καθώς θα τον καταλάβαινε, και εδώ διέκρινα μια μικρή συνεργασία με τον Σολ οπότε μπορεί να έβαλε αυτόν*) γίνονται αντιληπτά πολλά πράγματα. Έχω γράψει και νωρίτερα ότι το Breaking Bad μου δίνει την εντύπωση ότι με κάθε σεζόν και κάθε φινάλε ο Γουόλτ κατεβαίνει και ένα σκαλοπάτι, γίνεται ακόμα πιο bad, έχει όλο και λιγότερους ενδοιασμούς και βυθίζεται όλο και περισσότερο στην σκοτεινή του πλευρά - κάτι που όπως φαίνεται του αρέσει (βλέπε τέλος 11ου επεισοδίου και το γέλιο-παραλήρημά του). Το τέλος αυτής της σεζόν δίνει μια λύτρωση σε διάφορα θέματα (θα ήταν πολύ κακό να τελείωνε η σεζόν με τον Γκας να έχει στριμώξει τους άλλους δύο στα σχοινιά πάλι) όπως αυτό της διαμάχης με τον Γκας, το θέμα του εργαστηρίου που αποτελεί πλέον παρελθόν, τον κίνδυνο που διέτρεχε ο Χανκ από καρτέλ και Γκας, τον Τίο, τους μπράβους του Γκας, κ.τ.λ. Το άλλο που μου άρεσε είναι ότι τελειώνει μια σεζόν με τον Γουόλτ θριαμβευτή, αλλά και πλέον αποκομμένο ακόμα και από το κοινό. Το ότι όλοι μείναμε κάγκελο με την αποκάλυψη στο τέλος - για μένα αυτό ήταν το σημαντικότερο σημείο, αφού υποδεικνύει ότι ο Γουόλτ πλέον έχει γίνει... Γκας σε θέματα ηθικών φραγμών και αποφασιστικότητας - σημαίνει ότι όλη η σεζόν ήταν μεταμφιεσμένη για να πλασάρει ακριβώς αυτό, για έναν χαρακτήρα που, μέχρι τώρα, παρά τα όσα πολύ άσχημα έχει διαπράξει, ήταν ο αγαπημένος του κοινού, καθώς κάθε τι κακό που έκανε ήταν πιο πολύ σε αυτοάμυνα. Σε αυτή τη σεζόν ο Γουόλτ θέλει να σκοτώσει τον Γκας όχι μόνο γιατί κινδυνεύει, και κάνει τα πάντα για να το καταφέρει, μέχρι που βάζει σε κίνδυνο και ένα αθώο παιδί. Αυτό το φινάλε είναι το ρέκβιεμ του Γουόλτ ως συμπαθή χαρακτήρα, πλέον είναι κανονικός εγκληματίας χωρίς κανέναν φραγμό. Ανατινάζει και σκοτώνει χωρίς να το σκέφτεται, χωρίς να διστάζει. Σε αυτό διαφωνώ με τον tzino, δεν έγινε ξαφνικά γαμάο τσε τουνγκ, απλά το έχει κάνει ήδη αρκετές φορές. Βάλε και την αυτοπεποίθηση και έδεσε το γλυκό. Σημαντική και η σκηνή με την Σκάιλερ, όπου λέει "I won" ενώ πρακτικά είναι η στιγμή που θεωρώ ότι χάνει κάθε σημείο επαφής με την οικογένειά του. Οπότε προσωπικά δε θεωρώ out of character τη συμπεριφορά του Γουόλτερ. Η σειρά όλη έχει σαν κεντρικό σκοπό τη σκιαγράφηση αυτής της εξέλιξης του χαρακτήρα του. Και πραγματικά, αν δούμε κάποια από τα επεισόδια των προηγούμενων σεζόν, ο Cranston και ο Gilligan έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά - η μόνη άλλη εξέλιξη χαρακτήρα τόσο ρεαλιστικά γραμμένη και ερμηνευμένη που θυμάμαι είναι ο ΜακΝάλτι από το The Wire. Η σεζόν συνολικά δεν είχε όσο "δυναμίτη" είχε η 3η, ούτε την ποιητικότητα της 2ης. Αν την ξαναδούμε αργότερα θεωρώ ότι θα μας φανεί πολύ καλύτερη και πολύ πιο συμπαγής απ' ό,τι τώρα. Για μένα το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν ήταν το 11ο, αν και από το 6ο και μετά όλα ήταν πολύ καλά έως εξαιρετικά. Εκεί που δεν έχω ιδέα τι θα γίνει είναι στην τελευταία σεζόν. Θεωρώ ότι ο Gilligan ηθελημένα δεν άφησε loose ends ώστε να τη γράψει από την αρχή έως το τέλος χωρίς να πρέπει να ικανοποιήσει καμία εκκρεμότητα. Πιστεύω ότι η 5η σεζόν θα είναι η καλύτερη της σειράς και έχω πλήρη εμπιστοσύνη ότι θα την κλείσει με μεγαλειώδη τρόπο, ανάλογο όλης της πορείας και ποιότητάς της. Έβαλα μετά το Dexter και πραγματικά βαρέθηκα, το έκλεισα στη μέση να το δω αύριο. Η σειρά αυτή έχει ανεβάσει τα στάνταρ, ακόμα και ο tzinos που τον χάλασαν πολλά πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι ό,τι καλύτερο βλέπει. * Το θέμα με τα... διαδικαστικά της δηλητηρίασης του Μπροκ με ενοχλούν λίγο - δεν μπορώ να σκεφτώ έναν μη τραβηγμένο τρόπο να του δώσουν τα μούρα. Ακόμα και ο Σολ να τα έδινε θα έπρεπε να τον έχει πείσει ο Γουόλτερ πρώτα - μπορεί ο Γουόλτ να μην έχει ενδοιασμούς, αλλά θεωρώ ότι ο Σολ θα είχε. Πιθανόν να το δούμε σε κάποιο φλας μπακ. ΥΓ: Μέγας τραγικός χαρακτήρας πλέον ο Τζέσι, από υποχείριο του Γκας έγινε - πάλι - υποχείριο του Γουόλτ. Θυμήθηκα την διαπίστωσή του σε προηγούμενη σεζόν ότι απ' όταν γνώρισε τον Γουόλτ όλα στη ζωή του έχουν καταστραφεί και έχει μείνει μόνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Παρα πολυ καλο.. Περιμενω walt vs jesse στο καινουργιο κυκλο..,ευκολα θα μπορουσε να ειναι και finale σειρας το σημερινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 παιδια μιας και τελιωσε ας μιλαμε χωρις σποιλερ τεσπα δεν νομιζω να εχουμε τζεσι vs γουολτ κατι με μαικ θα παιχτει σιγουρα για καποια episodes σιγουρα οντως το πιο ωραιο ειναι πως ειχαμε ενα φιναλε που ολοι θελαμε δηλαδη ηρεμια dexter και εγω το εβαλα και βαρεθηκα θα το δω αυριο δεν αντεχω αλλο την αταλλαντη αδερφη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Εγω ειχα την εντυπωση οτι η σειρα τελειωσε...Υπαρχει αλλος ενας κυκλος δηλαδη?ΓΙΑΤΙ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Εγω ειχα την εντυπωση οτι η σειρα τελειωσε...Υπαρχει αλλος ενας κυκλος δηλαδη?ΓΙΑΤΙ??? Αυτό έλειπε να τελείωνε σε αυτή την σεζόν. Όλο το ζουμί θα είναι στην επόμενη. Μεταξύ Χανκ, Γουολτ και Τζεσι αναμένεται να γίνει χαμός. Ποιος κάθεται να περιμένει τόσους μήνες ειναι το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα