Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Πάνω-κάτω μάθαμε. Ο Gus λέει στον Hektor για το τηλεφώνημα που ήταν η αιτία να είναι προετοιμασμένος ο Hank για την ενέδρα των cousins.

Άρα ήταν είτε ο ίδιος ο Gus (αμφιβάλλω) ή κάποιος δικός του άνθρωπος.

Το ποιος ακριβώς πήρε τηλέφωνο (είμαι ευχαριστημένος με την αρχική θεωρία ότι είναι ο Mike) δεν έχει πλέον σημασία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραία για να μην είμαι άδικος λοιπόν να αναδιατυπώσω...η μισή 4η σεζόν είναι κατώτερη από τις μισή 3η και 2η :P

Διαβάζοντας το σχόλιο σου περίμενω μεγάλο come back!

...άκου πιο αργή κι απ την ομίχλη...LOL!

• Moderators

Έχω μεγάλη κακοτυχία όσο αφορά τα φινάλε σειρών. Υπό την έννοια ότι πάντα προκύπτει κάτι έκτακτο και δεν καταφέρνω να τα δω όταν προβάλλονται ή την ίδια μέρα τέλος πάντων (καλή ώρα και αυτή τη φορά το ίδιο φαίνεται συμβαίνει).

Οπότε μάλλον για μερικές μέρες μετά το φινάλε θα αποφύγω το thread για να μην διαβάσω spoilers.

ΤΕΛΟΣ!

"Tio" επικός για άλλη μια φορά. Με αυτά που έγιναν πάντως δεν ξέρω με τι θα ασχολούνται την επόμενη σεζόν. Και αυτός ο Hank μια ζωή θα είναι κοντά και όλο θα του ξεφεύγουν;

αναμικτα συναισθηματα, ποιο πολυ προς το δεν μου αρεσε τεινω.

σαν επεισοδειο παντως ειχε πολυ γελιο, πχ εκει με την βομβα που κολαει στο ανσασερ, με την τρωζογρια που τον χαιρετουσε, με την πορτα στο γραφειο του σαουλ και πως ξαναβγηκε απο το σπασμενο παραθυρο....ΑΛΛΑ πολλα μου αφησαν κακη γευση, πχ το ποσω ευκολα βαζει την γειτονισα του να παει στο σπιτι του, κατι που μπορει να ηταν ανετα θανατικη καταδικη! Μετα που φευγει απο το σπιτι αφηνει το πορτακι ανοιχτο, απο εκει που τσουλησε για να βγει, μπορει οι αλλοι να το βρισκανε να καταλαβενε οτι ηταν εκει, ακομα και να του φανε τα φραγκα που ειχε κρυμενα. Η απαγωγη διπλα στο αστυνομικο τμημα και το πως φευγουν με κοκκινο ηταν τρελο ρισκο και δεν στεκει. Αλλα για καποιο λογο εστιαζουν στο φαναρι, οποτε δεν ξερω αν υπονοουσαν κατι. Επισης το ολο κολπο με τον γκας ειναι τραβηγμενο. Ο τυπος ψιλιαζεται το αμαξι και δεν παει, γενικως εμφανιζεται τσακαλος, αλλα εδω δεν μυριστικε τιποτα και πηγε σαν τον μαλακα ο ιδιος. Επισης μου φαινεται περιεργο ο γκας να μην εχει ουτε μια ακρη στο αστυνομικο τμημα που να του σφυριξει οτι δεν ομολογησε κατι ο γερος. Ολα τα ψαχνει, αλλα αυτο δεν μπορουσε να το τσεκαρει. Οπως επισης ο γουολτ δεν ξερει αν εχει καποιον σπιουνο στο τμημα και μαλιστα το πιθανοτερο ειναι να σκεφτεται οτι εχει καποιον. Αρα το σχεδιο του μοιαζει τραβηγμενο. Μετα η σκηνη που φτιαχνει την γραβατα ο γκας με το μισο πρωσοπο διαλυμενο ειναι αχρειαστη και γελεια. Παντως το καταλαβα οτι ειχε συνδεσει την βομβα με το κουδουνι. Στην αρχη λεω γιατι δεν το χτυπαει καθολου, οταν πρωτοερχεται ο μαυρος. Μετα σκεφτομαι καλα πως θα τον φαει ο γουολτ, αφου δεν μπορει να ειναι κοντα. Εν τελει τα συνεδεσα ολα και το πιασα. Θα μου πεις δεν ηταν και δυσκολο. Στο τελος φαινετε οτι εχει καποιον συνεργο?? ο μαικλ?? δεν μας εχουν πει πουθενα παντως οτι αναρωσε. Το φυτο το λιλιουμ τελικα ειναι στο σπιτη του γουολτ? οποτε αυτος τα εκανε ολα? Δεν ξερω το ολο σχεδιο μου φαινετε τραβηγμενο και προχειρο και εκτος χαρακτηρα. Δεν περιμενα τετοια εξελιξη απο τον γουολτ, αυτος τελικα δεν δειχνει ενοχες για το παραμικρο και εχει γινει το ιδιο και χειροτερος με τον γκας, ηδη εχει σκωτοσει καμποσους ή ευθηνεται εμεσα για θανατους και συμφορες σε 500 αλλες ζωες. Χιλιες φορες το ειχα να τα ομολογησει ολα στον γαμπρο του και να στησουν μαζι παγιδα στον γκας και να ληγε ετσι. Για μενα πλεον περασε απο μια υπεργαματη και συνεπης σειρα με ρεαλιστικες βλεψεις, σε αλλη μια σειρα που προσπαθησε πολυ να εντυπωσιασει και κατεντησε καρτουν! Ο γαμαο τσε τουγκ γουολτερ που εφαγε τον γαμαο τσε τουγκ γκας, που ειχε τον υπεργαμαο τσε τουγκ μαικλ για μπραβο, που φαγανε τους γαμαο τσε τουγκ μεξικανους, .....καπου δεν με ικανοποιει, πολυ cool-οσυνη επεσε στην σεζον!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...