Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 ^^^ Νομίζω ότι δεν υπάρχει ταινία. Το "trailer" έγινε για το χιούμορ της όλης φάσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μόλις τελείωσα την 1η season και η σειρά φαίνεται μπόμπα σαν τη μεθαδόνη που φτιάνουνε. Εκεί που σκάει ο White στον Tuco και ο δεύτερος τον ρωτάει πως τον λένε, ο White απαντάει "Χάιζενμπεργκ". Προφανώς εννοούσε αυτόν, ε; Έλιωσα με το που το είδα. Hey Heisenberg, are you holding? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;;; Η σειρά δεν υπάρχει. ΕΠΟΣ. Σοκ και δέος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ^^^ Αυτό που είπε ο konnak, επαυξημένο με περισσότερα "ΩΩΩΩΩΩΩΩ" Ακόμα ένα καταπληκτικό επεισόδιο για αυτή τη season. Ιδιαίτερη αναφορά στο έξυπνο intro με την Wendy, στη σκηνή του Gus και του Jesse στο λυόμενο, στην περιγραφή των "half measures" από τον Mike(?) (παππού-για-όλες-τις-δουλειές-του-Gus), και βέβαια στο τρομερό φινάλε. Run!! A, ναι και στο handjob της Marie. Το επόμενο είναι και το season finale. H σειρά έχει ανανεωθεί για 4η season. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 :shock: Νταξει οτι και να πει κανεις γι'αυτη τη σειρα ειναι λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Πάλι καλά που δεν το κάνανε season finale το χτεσινό, χωρίς να ξέρω βέβαια πώς θα τελειώσει η σεζόν, αλλά αν μας άφηναν σ' αυτό το σημείο με 8 μήνες διακοπή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Έχω δει τις 2 πρώτες σεζόν και λέω πως ήρθε η ώρα για την 3η. Η σειρά σπέρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 πολυ καλο επεισοδειο αλλα εχω τις ενστασεις μου στο επεισοδειο με την μυγα ειπα οτι επιτελους θα εχουμε μια στροφη, ο γουολτ θα αρχισει σιγα σιγα να βλεπει ποσο σκατα τα εχει κανει και θα φερθει σαν αντρας. Σορυ αλλα μετα το σημερινο μπενει ακομα περισοτερο στα σκατα και βγενει ακομα περισοτερο εκτος χαρακτηρα. Ο γουολτ παντα ηταν ενας συνηδητοποιημενος οικογενειαρχης, ενας επιστημων....μπλα μπλα. Λογω του προβληματος του ειδαμε πως μετατατραπηκε σε εμπορα αλλα παντα των τρωγανε οι τυψεις και κρυβοτανε σε δικαιολογιες. Καθε πραξη που κανει τον βαζει και ποιο μεσα στα σκατα και καθε φορα ειμαι σιγουρος οτι το βλεπει αυτο, αλλα σκυβει το κεφαλι σκαρφιζεται μια ιστορια και τα καλυβει ολα. Δεν μπορει να μου πει καποιος οτι περιμενει αυτο το επεισοδειο η το προηγουμενο για να καταλαβει το ποσο κακο κανει με το να ειναι εμπορας και ποσες ζωες καταστρεφει. Αυτο ειναι παντα στο μυαλο του, αλλα το σπρωχνει στον βυθο. Στα τελευταια επεισοδεια φαινοτανε οτι δεν αντεχε αλλο και οτι θα ξεσπουσε. ΑΛΛΑ αντιθετως ειδαμε τον τζεσι που κανει συνεχεια μαλακιες να ειναι ποιο ρεαλιστης και σε επαφη με τα πραγματα. Ο γουλτ συνεχιζε να τα καλυπτει και να κοιταει το δικο του συμφερον, ακομα και την γυναικα του την βαζει στα βαθια. Για πρωτη φορα ομως βλεπει σε πρωτο χερι οτι οι πραξεις του οδηγουν σε πολεμους στις γειτονιες και οτι κατα βαθος ειναι υπαιτιος για το παιδι που πεθανε. Και τι κανει?? γινετε ραμπο?? ενταξει γαμο τις σκηνες ητανε αλλα βγενει ακομα ποιο πολυ εκτος χαρακτηρα, μπενει ποιο βαθια στα σκατα και δεν κανει την στροφη που περιμενο. Ηθελα διαφορετικου ειδους επανασταση, μια ποιο ηθικη και οχι πιστολερο φαση. Θα μπορουσαμε να ειχαμε μια ιστορια οπου ο γουολτ σιγα σιγα θε φερει την επιχειρηση κατω, ισως ακομα και σε συνεργασια με τον πεθερο του, να σηκωσει αναστημα, να ομολογησει και να κανει και μερικα χρονακια φυλακη (λιγοτερα επειδη θα βοηθησει την αστυνομια). Θα ηταν το ειδανικο και ποιο ρεαλιστικο κλεισιμο, αλλη μια σεζον και τελος. Ισως πηγενει ακομα εκει, αλλα που θα φτασει ο γουολτ πλεον πριν αυτο το σημειο? ρε σεις ο τζεσι αρχιζει και κλεβει το σοου ετσι, εχει απογειωθει ερμηνευτικα! κατι αλλο, εκανα το λαθος και ξεκινησα το επεισοδειο τρωγοντας, δεν προσφφερεται για φαι τουλαχιστον στα πρωτα λεπτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 στο επεισοδειο με την μυγα ειπα οτι επιτελους θα εχουμε μια στροφη, ο γουολτ θα αρχισει σιγα σιγα να βλεπει ποσο σκατα τα εχει κανει και θα φερθει σαν αντρας. Σορυ αλλα μετα το σημερινο μπενει ακομα περισοτερο στα σκατα και βγενει ακομα περισοτερο εκτος χαρακτηρα. Ο γουολτ παντα ηταν ενας συνηδητοποιημενος οικογενειαρχης, ενας επιστημων....μπλα μπλα. Λογω του προβληματος του ειδαμε πως μετατατραπηκε σε εμπορα αλλα παντα των τρωγανε οι τυψεις και κρυβοτανε σε δικαιολογιες. Καθε πραξη που κανει τον βαζει και ποιο μεσα στα σκατα και καθε φορα ειμαι σιγουρος οτι το βλεπει αυτο, αλλα σκυβει το κεφαλι σκαρφιζεται μια ιστορια και τα καλυβει ολα. (...) Αυτο ειναι παντα στο μυαλο του, αλλα το σπρωχνει στον βυθο. Στα τελευταια επεισοδεια φαινοτανε οτι δεν αντεχε αλλο και οτι θα ξεσπουσε. ΑΛΛΑ αντιθετως ειδαμε τον τζεσι που κανει συνεχεια μαλακιες να ειναι ποιο ρεαλιστης και σε επαφη με τα πραγματα. ? Νομίζω ότι ο Walt δεν θέλει να γυρίσει τα πράγματα και να τα διορθώσει. Δεν είναι δηλαδή στους άμεσους ή στους ρεαλιστικούς στόχους του. (Επίσης δεν πιστεύω ότι η πρότερη κατάσταση του Walt ήταν κάτι ιδανικό για τον Walt, λόγω του όλου κόμπλεξ που είχε με τη φάση με το Grey Matter, τα οικονομικά προβλήματα και τη διπλή δουλειά). Σίγουρα στην αρχή της 3ης season ήταν σε πιο προφανή φάση άρνησης για το άμεσο ή έμμεσο ρόλο του στην καταστροφή των ζωών των ανθρώπων γύρω του, μέχρι και ανθρώπων άσχετων (αεροπορικό δυστύχημα). Και επίσης, σίγουρα ο Jesse έφτασε πολύ πιο μπροστά σε αυτό το συμπέρασμα, το αποδέχτηκε και προσπάθησε να "αγκαλιάσει" το ρόλο του ως "bad guy" μέχρι τα πρόσφατα γεγονότα (που άλλαξε στάση όταν είδε το παιδί και αργότερα ήθελε εκδίκηση για τον Κόμπο). Για τον Walt από άποψη χαρακτήρα, σε αυτή τη season τον βλέπουμε μπερδεμένο, με εμμονές, αϋπνίες, παράλογη/αυτοκαταστροφική συμπεριφορά (πχ στο αυτοκίνητο που κλείνει τα μάτια και οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα ή όταν ρίχτηκε στην διευθύντρια στο σχολείο). Αν κάτι έχει επιβιώσει μέσα του είναι (πέρα υποθέτω από το ενδιαφέρον για την οικογένεια του, από την οποία όμως έχει αποξενωθεί αρκετά (...)) είναι ο περίεργος ρόλος του "πατέρα" που έχει για τον Jesse. Επίσης το επόμενο βήμα (προς τα κάτω) για τον Walt θα ήταν ο αδίστακτος εν ψυχρώ φόνος -σε διαφορετικό ύφος δηλαδή από τον Krazy-8 στην 1η season, ή της Jane στη 2η. (Υποθέτω εδώ ότι από τη σκηνή του τέλους το αμφιλεγόμενο κομμάτι είναι ο πυροβολισμός του τύπου που έχει ήδη πατήσει, και όχι ολόκληρη από τη στιγμή που τους χτυπάει με το αυτοκίνητο). Και πως φτάνει εκεί; Από τη μία η ίδια η κατάσταση τον πίεσε (δεν είχε και πολύ χρόνο να σκεφτεί κάποιο ασφαλές σχέδιο, και η εναλλακτική ήταν να σκοτωθεί ο Jesse), και από την άλλη ίσως ισχύει το ότι θέλει να "πάρει τα πράγματα στα χέρια του" (γιατί στη 3η season επί το πλείστον, είτε αγνοεί ένα μεγάλο κομμάτι από την υπόθεση (Cousins, Mike), είτε αφήνει να τον κουμαντάρουν άλλοι (Gus, Skyler)). Από ό,τι καταλαβαίνω, δεν είναι πάντως στα σχέδια του σεναρίου να δικαιώσουν τη συμπεριφορά του Walt ή να του δώσουν "καλό" φινάλε (επίσης σε πρόσφατη συνέντευξη ειπώθηκε ότι το αρχικό σχέδιο ήταν ο Walt να σκοτώσει ενεργά την Jane, αλλά αποφάσισαν ότι τότε ήταν πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο). Περισσότερο θέλουν να εξερευνήσουν αυτή την κατρακύλα και ποιες ισορροπίες μπορούν να βρεθούν/να αποκατασταθούν και φυσικά ποιες ενδιαφέρουσες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν σε κάθε ... σκαλοπάτι προς τα κάτω. Πάντως συμφωνώ με τα περισσότερα που αναφέρεις. Και οι δύο κάνουν χοντράδες και μαλακίες, απλά εγώ τις θεωρώ in character και για τους δύο. Ακόμα. Επίσης, συμφωνώ πως ο Jesse είναι η απόκάλυψη της season (αν και έχουμε δει και πολύ καλές ερμηνείες και από τον Hank, ειδικά σε σχέση με τις προηγούμενες season, αλλά ο Jesse προηγείται... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 tzino, καταλαβαίνω τι λες και πώς το βλέπεις. Όμως πίσω από την τελευταία σκηνή υπάρχει ένα τεράστιο κομμάτι που αγνοούμε, και αυτό είναι η οπτική του Walt για το shoot-out. Συμφωνώ με τον Praet ότι δεν έχει χρόνο να κάτσει να σκεφτεί τι και πως και πρέπει να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητο. Μπορεί στο επόμενο να μας τον δείξουν να εντοπίζει τους 3 και να κοιτάει όσο ο Τζέσι πλησιάζει και να τους χτυπάει χωρίς να σκεφτεί και πολύ. Ο εν ψυχρώ φόνος στο τέλος ταιριάζει στο όλο θέμα των ημίμετρων όπως αυτό αναλύεται και από το πρωτοπαλίκαρο του Gus. Μετά από ότι έγινε, θα έπρεπε να τον σκοτώσει έτσι και αλλιώς, παίρνει το όπλο του καταρχήν για να προστατευτεί και μετά κάνει μια σκέψη πολύ πιο γρήγορα απ' ό,τι θα την έκανε την 1η σεζόν - και λογικό, έχει δει πολλά, έχει κάνει πολλά, δεν είναι ο ίδιος. Για μένα όλη αυτή η δίνη, όλος αυτός ο ίλιγγος που ξεκινά με το θάνατο του παιδιού, μετά από ένα πολύ δυνατό πρώτο μισό που προϊδεάζει για σύγκρουση, που είναι μεθυστικός για χαρακτήρες και θεατή, κάνει αυτό το επεισόδιο αριστουργηματικό. Είναι πολλά τα μικρά δράματα. Ας πούμε εμένα πολύ "μαύρο" μου φάνηκε το γεγονός ότι ο Τζέσι ξαναέκανε χρήση. Περνάει στο ντούκου λόγω του εντυπωσιακού φινάλε, αλλά εμένα με επηρρέασε. Πάντως η σκηνή που κλείνει το επεισόδιο είναι επιπέδου κινηματογράφου, μπορώ να την συγκρίνω από σειρές μόνο με το φινάλε της 4ης σεζόν του Dexter και μου θύμισε και την επίμαχη σκηνή από το American History X. Ο διάλογος περί ημιμέτρων με τον Mike ήταν καταπληκτικός, και εδώ είναι που θα ξαναπώ ότι είναι τεράστια η συνεισφορά των δεύτερων ρόλων σ' αυτή τη σειρά. Ο Τζέσι όντως έχει ανέβει τρελά επίπεδα στην ερμηνεία του, δεν τον έκοβα τόσο δυνατό από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ας πούμε εμένα πολύ "μαύρο" μου φάνηκε το γεγονός ότι ο Τζέσι ξαναέκανε χρήση. Περνάει στο ντούκου λόγω του εντυπωσιακού φινάλε, αλλά εμένα με επηρρέασε. Όντως. Εμένα μου "άρεσε" το σημείο από τη στιγμή που ο Walt ακούει την είδηση και μετά φέρεται σα ζόμπι, ενώ σε κάποια φάση εκεί που κάθεται στο τραπέζι και η Skyler πάει να φέρει το θέμα για το πλυντήριο αυτοκινήτων, αυτός στην επόμενη-διαδοχική σκηνή βρίσκεται στην πόρτα, πετά δυο λόγια και εξαφανίζεται. Δηλαδή, σκηνοθετικά το βρίσκω πολύ έξυπνο. Όπως και αυτό που έκαναν όταν ο Jesse ξεκίνησε πάλι τη χρήση, με τη σύντομη λήψη έξω από το θολό τζάμι και αργότερα με τη θολούρα μπροστά του (και focus στον Jesse όσο πλησιάζει στους δύο τύπους). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μα όλη η τελευταία σκηνή είναι καταπληκτική εν πολλοίς για λόγους εικαστικούς. Αφήνουμε τον Walter σαν ζόμπι μετά την είδηση να φεύγει από το σπίτι και μετά βλέπουμε όλο το γεγονός από την οπτική του Τζέσι. Ο οποίος είναι το ίδιο έκπληκτος με μας όταν βλέπει τον Walter να σκοτώνει εν ψυχρώ αυτόν που έζησε. Η σκηνή είναι λες και είναι σκηνοθετημένη από τον... tzino, ως προς την οπτική που επιλέχτηκε: ο ίδιος μη μπορώντας να εντάξει την πράξη στο πλαίσιο χαρακτήρα του Walter θα την έδειχνε από την οπτική του συνεπή μέχρι τώρα Τζέσι, lol. Είναι από τις ελάχιστες σκηνές που έχω δει σε σειρά που έχω πεταχτεί και με έχει ταράξει πραγματικά. Αυτή και η σκηνή στο φετινό φινάλε του Dexter, όπου έχουμε να κάνουμε με έναν χαρακτήρα τεσσάρων ετών όμως, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Members Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μα όλη η τελευταία σκηνή είναι καταπληκτική εν πολλοίς για λόγους εικαστικούς. Αφήνουμε τον Walter σαν ζόμπι μετά την είδηση να φεύγει από το σπίτι και μετά βλέπουμε όλο το γεγονός από την οπτική του Τζέσι. Ο οποίος είναι το ίδιο έκπληκτος με μας όταν βλέπει τον Walter να σκοτώνει εν ψυχρώ αυτόν που έζησε. Η σκηνή είναι λες και είναι σκηνοθετημένη από τον... tzino, ως προς την οπτική που επιλέχτηκε: ο ίδιος μη μπορώντας να εντάξει την πράξη στο πλαίσιο χαρακτήρα του Walter θα την έδειχνε από την οπτική του συνεπή μέχρι τώρα Τζέσι, lol. Είναι από τις ελάχιστες σκηνές που έχω δει σε σειρά που έχω πεταχτεί και με έχει ταράξει πραγματικά. Αυτή και η σκηνή στο φετινό φινάλε του Dexter, όπου έχουμε να κάνουμε με έναν χαρακτήρα τεσσάρων ετών όμως, έτσι; Κι εδώ έχουμε χαρακτήρα 3 ετών - κοντά είναι Εγώ κατά καιρούς σκέφτομαι και την άλλη εκδοχή, ότι δηλαδή ο Walt θα καταφέρει κάποια στιγμή και με κάποιον τρόπο (είτε ακόμα και με σύμπτωση) να "φάει" το μεγάλο αφεντικό και να πάρει τη θέση του. Όπως και να 'χει, θα ήθελα η επόμενη σαιζόν να είναι η τελευταία για να μην ξεχειλώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScarletK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Εγώ κατά καιρούς σκέφτομαι και την άλλη εκδοχή, ότι δηλαδή ο Walt θα καταφέρει κάποια στιγμή και με κάποιον τρόπο (είτε ακόμα και με σύμπτωση) να "φάει" το μεγάλο αφεντικό και να πάρει τη θέση του. Όπως και να 'χει, θα ήθελα η επόμενη σαιζόν να είναι η τελευταία για να μην ξεχειλώσει Κι εγώ αυτό θέλω-όχι απαραίτητα την θέση του Gus απλά να μπει πιο βαθιά-, είπαμε breaking bad, να το πάει μέχρι τέλος.Μπορεί να καταλάβει ότι δεν είναι και τόσο "καλός" κατά βάθος.Πάντως ενώ ελπίζω γι' αυτό, κι εμένα μου φάνηκαν κάπως τα τελευταία λεπτά -badass μεν αλλά...Δεν έχω πρόβλημα στην ουσία της σκηνής, απλά το επόμενο επεισόδιο πρέπει να δουλέψει λίγο για να με πείσει.Μου θύμισε λίγο την σκηνή που δίνει το όπλο στον Τζέσι και του λέει deal with it.Είναι λίγο εκτός πραγματικότητας μερικές φορές, αλλά από τις πράξεις του φαίνεται ότι έχει τα φόντα του καθικιού και την θέληση-εγωισμό να επιβληθεί.Το ότι έχει καταλήξει όπως έχει καταλήξει είναι απόδειξη.Ο άνθρωπος χαραμιζόταν στο σχολείο τι να λέμε... Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2010 από ScarletK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Υπάρχει κανένας που να βλέπει τις uncensored seasons; Δε μπορώ με τίποτα να βρω σωστούς υπότιτλους για τη 2η season, ούτε καν αγγλικούς. Πάω να τους συγχρονίσω αλλά δε γίνεται δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα