DKNI Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Και οσο γι αυτο που λεει ο DKNI, το breaking bad δεν το βλεπουμε για να λυσουμε μυστηρια και απιθανα σεναρια. Δεν με χαλαει καθολου ομως!! Παροτι πιστευω οτι η σειρα θα επρεπε να συνεχιζει να δειχνει τις επιπτωσεις των πραξεων των ηρωων, τις συνεπειες του να κανεις/να μην κανεις κατι (και αρα δεν εχει αναγκη το μυστηριο), δεν με χαλαει καθολου Αν ηταν αυτο το κριτηριο για να συζητουμε ποσο γαματη ειναι μια σειρα, τοτε το λοστ ειναι το μεγαλυτερο δημιουργημα στον κοσμο της τεχνης Ειναι. Για 4,5 χρονια ηταν. Γενικα το να μπει ενα μυστηριο, μια πλεκτανη δεν καταλαβαινω τι σας χαλαει. @Πραιτωριανο Αν το καλοσκεφτεις, δουλευεις για εναν τυπο που μπορει να σε βρει παντου. Seriously πιστευεις οτι τον κρατας απο τα @@ επειδη μπορεις να πας στην Αστυνομια? Δεν μου αρκει για απαντηση στο 'Αντε και σκοτωσε ο Γκας τον Γουολτερ, δηλαδη τι θα κανει ο Τζεσι'. Και τωρα ο Γκας ξερει οτι μπορει να θελουν να τον σκοτωσουν, και τωρα ο Γκας ξερει οτι μπορουν να πανε στην Αστυνομια. Αν θελει να πουλησει μαγκια το κανει.@gchrisΚαι αν δεν το παρατηρουσε στην ταραχη του?Αν αργουσαν να τον ειδοποιησουν? Αν τον αφηναν να μπει στο δωματιο και πηγαινε να καπνισει μετα απο 5 ωρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 @DKNI, δεν σου αρκεί, αλλά δεν ήταν όλη η απάντηση μου αυτή Δεν ανέφερα μόνο την DEA ως λύση για τον Jesse (αν και το ΠΡΟΤΕΙΝΕ ο ίδιος πέρσυ στο Walt). Ανέφερα και άλλες δύο επιλογές. Και όλες αυτές είναι πιθανότητες που πρέπει να ζυγίσει ο Gus. Εκεί διαφωνώ στο ότι "δεν το έχουν εξετάσει το σενάριο' Αυτό που με χαλάει στο "μυστήριο" είναι ότι είναι τέτοιο ώστε όλες οι πιθανές λύσεις προκύπτουν τραβηγμένες από τα μαλλιά (εκτός από την trivial που αναφέρει ο konnak). Γι'αυτό και δεν μπορούμε να καταλήξουμε κάπου. Και εδώ είναι ο λόγος που LOST-ίζει η συζήτηση. Αν και για να πω την αλήθεια, θεωρώ πως το δεδομένο "θέμα" που συζητάμε τώρα έχει πολύ περισσότερη βάση (γιατί και η ίδια η σειρά το αντιμετώπισε ως μυστήριο) από το όλο "o Mike πήγε να πυροβολήσει τον Jesse στο Μεξικό" (επιβεβαιωμένο καρέ-προς-καρέ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω ότι το Lost έχει αφήσει τα κακά του αποτελέσματα. Το ότι κάνουμε εδώ και λίγα επεισόδια (επειδή στο κάτω κάτω η ίδια η σειρά μες έδωσε το δικαίωμα) ότι κάναμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο Λοστ δεν σημαίνει ότι αυτομάτως η σειρά πήγε στα επίπεδα του Λοστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Κι εμενα το λοστ μου ηρθε στο μυαλο με την φαση αυτη:-P Αλλα ακομα κι αν υπαρχει μυστηριο, δεν ειναι καλυτερα να μην το ψαχνουμε πολυ πολυ, για να νιωθουμε λαηβ την εκπληξη οταν γινεται γνωστη η αληθεια; τωρα παρασυρθηκα αλλα μου φαινεται καλυτερα ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Η θεωρια ολοκληρωμενη. Ο μονος τροπος να μην ισχυει ειναι ο Τζεσε να εχει κανει μαλακια και να βρηκε κατα λαθος το τσιγαρο ο πιτσιρικας. Διοτι διαφορετικα, ο Γκας ειναι ο μονος που δεν δηλητηριασε το παιδι. Αυτο προϋποθετει να εχει βρει τη ρικινη, που και παλι αν πιστεψουμε τον Τζεσε, ειναι αδυνατο. Ουτε θα ρισκαρε να εκτεθει στο νοσοκομειο. Το γεγονος οτι ο Τζεσε διαρηγνυει τα ιματια του οτι το ειχε το τσιγαρο το πρωι, μαλλον υποδεικνυει Γουολτ. Κατα τα αλλα, υπομονη μια εβδομαδα να δουμε τι εγινε. ok,εχω μεινει αφωνος αν ισχυει αυτο[που μαλλον ισχυει τωρα που το ξανασκεφτομαι].Τι ν πω.Τιτανομεγιστη σειρα.Αλος ενας κυκλος ειναι μετα απο αυτον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Απλα και εμεις οι καψεροι προσπαθουμε να καταλαβουμε τι παιχτηκε τελικα. Αλλα τοση ρετσινια παντως το Lost Να θελουμε να γινει κουβεντα και να λεμε "δε μαμιεται" επειδη η κουβεντα λοστ-ιζει. Μας αφησε τραυματα, ειτε το παραδεχομαστε ειτε οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Υπομονη ρεεεε.. Σε 2 μερες θα ξερουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Για μενα δεν ειναι 2 μερες. Το βλεπω με παρεα μολις βγουν οι υποτιτλαρες... Οποτε εχω ακομα λιγο παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Απολαυστε το τριπακι οσο διαρκει, δυσκολα θα ξαναγινει τετοια @ρχιδ@τη σειρα, πολυ δυσκολα...και εξωγηινοι δεινοσαυροι να κατεβουν στον τελευταιο κυκλο δε με απασχολει, εχω περασει ΠΟΛΥ καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 για αυτο τον λογο το λοστ ειναι οτι πιο επικο εχει γινει ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ^^ Οι απόψεις διίστανται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ποιο επικη αρλουμπα, καλογυρισμενη μεν, διασκεδαστικη, ωραιο καστ, αλλα επικη αρλουμπα. Αλλα οντως, ο καθενας εχει τις αποψεις του, μην το ψαχνουμε. Εδω ειναι breaking bad topik. Παντως εχω ξαναπει απο λιγο παλιοτερα, σε αυτη την σεζον το παρακανανε λιγο με τους ματζισμους και τους γαμαο τσε τουγκ οβερ δε τοπ χαρακτηρες. Καποιες σκηνες ταιριαζανε ποιο πολυ στο machete! Γιου νοου, ορισμενοι τυποι τα καταλαβαινουν ολα, δεν κωλονουν πουθενα, τους σκωτονουν ολους, μοιαζουν αορατοι, με λιγα λογια εχουν γινει καρτουν και sci fi! Αλλα ενταξει ηταν κινησεις εντυπωσιασμου για να ανεβουν οι ρυθμοι και στο συνολο δεν επηρεαζουν αρνητικα την σειρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ποιο επικη αρλουμπα, καλογυρισμενη μεν, διασκεδαστικη, ωραιο καστ, αλλα επικη αρλουμπα. Αλλα οντως, ο καθενας εχει τις αποψεις του, μην το ψαχνουμε. Εδω ειναι breaking bad topik. Παντως εχω ξαναπει απο λιγο παλιοτερα, σε αυτη την σεζον το παρακανανε λιγο με τους ματζισμους και τους γαμαο τσε τουγκ οβερ δε τοπ χαρακτηρες. Καποιες σκηνες ταιριαζανε ποιο πολυ στο machete! Γιου νοου, ορισμενοι τυποι τα καταλαβαινουν ολα, δεν κωλονουν πουθενα, τους σκωτονουν ολους, μοιαζουν αορατοι, με λιγα λογια εχουν γινει καρτουν και sci fi! Αλλα ενταξει ηταν κινησεις εντυπωσιασμου για να ανεβουν οι ρυθμοι και στο συνολο δεν επηρεαζουν αρνητικα την σειρα. η αληθεια ειναι πως ο μαικ εχει γινει λιγο τσακ νορρις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εγώ ξεκίνησα τη σεζόν πριν λίγες μέρες για να τα δω μαζεμένα...βλέπω ένα επεισόδιο τη μέρα...σήμερα είδα το έκτο. Μέχρι στιγμής μου φαίνεται κατώτερη των δύο προηγούμενων (η πρώτη δε μετράει)...πάντα η δράση στο πρώτο μισό της σεζόν κυλόυσε αργά αλλά πάντα είχε διάσπαρτες στιγμές που την απογείωναν...μέχρι τώρα μου φαίνεται πολύ flat. Όπως και να χεί περιμένω από εδώ και μπρος να αρχίσει να ανεβαίνει... κάτι αναφορές που γίνονται στο Lost πάντως αδυνατώ να τις καταλάβω μέχρι τώρα (εννοείται δε διαβάζω τα spoilers)... δε ξέρω βέβαια αν στα επόμενα αρχίσουν τίποτα κουλά...υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δεν μπορεις να χαρακτηρισεις μια σεζον οταν ειναι τοσο ανιση. Τα 6 πρωτα επεισοδια ηταν πιο αργα απο την ομιχλη Τα 6 επομενα (πριν το φιναλε) ηταν απο αυτα που κανουν την αρτηρια να βαραει (και το λεει καποιος που ειδε τις 3 πρωτες μαζεμενες και αυτη per week οποτε θα επρεπε να μου δημιουργειται φετος λιγοτερη ενταση). Ειδικα τα 2 προηγουμενα ανετα τα εχω για Νο1 και Νο2 (ισως μαζι με το One Minute - αληθεια, μαθαμε ποιος πηρε τηλεφωνο τον Χανκ? Το εχω ξεχασει και το Full Measures) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα