Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Άλλο ένα μένει.

Καλό ήταν το σημερινό επεισόδιο, αλλά χρειάζονται επεξηγήσεις/συμπλήρωμα από το επόμενο για να έχουν νόημα κάποια πράγματα (προφανώς εννοώ δύο συγκεκριμένα πράγματα).

το σχέδιο δηλητηριασης του μικρού και το φινάλε πουο Gus μυρίζεται την παγίδα.

Θα επανέλθω, αν χαλαρώσει η δουλειά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι και να γίνει στο τελευταίο, είναι απογοητευτική η χρονιά. Το 11 ήταν πολύ καλό αλλά το 12 ήταν χάλια.

Μα καλά ήταν κόλπο αυτό με τη δηλητηρίαση του μικρού; Τίποτα πιο έξυπνο δεν μπόρεσαν να βρουν;

Και μετά, αφού ήδη χάλασε η φουρνιά, γιατί κουβαλήθηκε ο Γκας στο Νοσοκομείο;

Τέλος, όταν επί 35 λεπτά δεν γίνεται τίποτα δεν ανεβαίνει η αγωνία μας για τα υπόλοιπα 5. Απλώς μας πιάνει ο ύπνος...

Πως ειναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που να μην τους αρέσει η φετινή σεζον. :blink:

Δε λεμε οτι δε μας αρεσει,αλλα μεχρι να αρχισει η κλιμακωση περασαν αρκετα επεισοδια με πολυ αργη εξελιξη της πλοκης.Σιγουρα κατωτερη των 2 προηγουμενων σαιζον για μενα.

Τα θυμάμαι. Μέχρι το 3ο και εγώ έλεγα ότι πάει υπερβολικά αργά αλλά από το 4ο και μετά εκτοξεύτηκε. Το ένα επεισόδιο πιο epic από το άλλο.

• Moderators

Αν μη τι άλλο έχουμε όλο το φάσμα των πιθανών εκτιμήσεων για την ποιότητα της φετινής season. (Εγώ είμαι στο πάρα πολύ καλή από την αρχή της, με ελάχιστα παράπονα σε κάποια θεματάκια ^_^ ).

Αντικειμενικά η τέταρτη σεζόν είναι η καλύτερη απ' όλες αλλά η σειρά έχει χάσει τελείως την ταυτότητά της από το δεύτερο μισό της 3ης περίπου. Η πρώτη και η δεύτερη ήταν τελείως διαφορετικές. Αν βλέπετε τη σειρά κάθε βδομάδα από τότε που άρχισε μπορεί να μην το καταλαβαίνετε αλλά αν τη δείτε σε μιάμιση βδομάδα μαζεμένη η διαφορά είναι εμφανής.

• Moderators

Ναι, κι εγώ θέλω να ακούσω περισσότερα για τις τελείως διαφορετικές δύο πρώτες season (γιατί κατά καιρούς βλέπω μερικά επεισόδια από τότε και δεν έχω την ίδια γνωμή).

(Κι επίσης, υποκειμενικά, πριν δω το φινάλε δεν μπορώ να βγάλω συνολικό συμπέρασμα για την 4η season - μπορεί να το ζορίσουν πολύ με το θέμα του 4x12 (...) και να βγει αίσχος- λέμε τώρα :P)

Στις 2 πρώτες ήταν σχεδόν τα πάντα γύρο από τον Walt και τον Jesse. Ο W. και το τροχόσπιτο, ο W. και ο καρκίνος, ο W. και η οικογένεια κτλ. Πλέον ο Walt μοιάζει απλά με ένα κομμάτι της ιστορίας. Τον "Heisenberg" πόσο καιρό έχουμε να τον δούμε ; Όταν άρχισε η σειρά το θέμα της ήταν δυο τύποι που πουλούσαν meth . Πλέον εδώ και καιρό είναι τρεις τύποι που κυνηγάει ο ένας τον άλλο. Δε λέω ότι πρέπει η πλοκή να μείνει στάσιμη ούτε κρίνω εντελώς αρνητικά την αλλαγή απλά την αναφέρω. Άλλωστε αν είχε το ίδιο θέμα για 4 σεζόν θα καταντούσε βαρετή κάποτε. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.

• Moderators

Διαφωνώ ώς προς το "έχει χάσει παντελώς την ταυτότητά της η σειρά" και το ότι" πλέον είναι τρεις τύπου που κυνηγάει ο ένας τον άλλο". (αυτά και τα δύο ακούγονται αρνητικά, sorry αν το πιάνω λάθος).

Η αρχή του Breaking Bad του Walt προφανώς θα ήταν διαφορετική από τη συνέχεια. Προβλήματα που συνάντησαν μαζί Jesse και Walt στην αρχή, τώρα δεν υφίστανται γιατί λύθηκαν, και αντικαταστάθηκαν με νέα προβλήματα. Και όλες οι αποφάσεις τους και οι λύσεις που έδωσαν σε προβλήματα στην πορεία, τους έφεραν στην κατάσταση που βρίσκονται τώρα. Για μένα η σειρά έχει μείνει πιστή στο στόχο της, έχει φροντίσει για την εξέλιξη των χαρακτήρων της (Walt, Jesse, κι έπειτα Hank και Skyler...) και διατηρεί ακόμα το χαρακτηριστικό στοιχείο που είχε από την αρχή, ότι σε ένα επεισόδιο μπορεί να συμβεί κάτι που φαίνεται εξαιρετικά απίθανο ή απίστευτο, αλλά έχει προετοιμαστεί μεθοδικά από τα γεγονότα που είχαν προηγηθεί και δικαιολογείται απόλυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...