speedy23 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Τα σαλια μεχρι το πατωμα lol.Εξαιρετικο πραγματι και ιδιαιτερα τα τελευταια λεπτα που κανουν εξαιρετικο build up για το τελος της σεζον. Συμφωνω για την αχλαδω την Σκαιλερ.Tα'χα πει και στο προηγουμενο επεισοδιο το ποσο κουραζει ιδιατερα με την ιστοριουλα που ειχε ανοιξει με τον Μπενεκι.Μου βγαζει μια αντιπαθεια και ως χαρακτηρας και ως ηθοποιος και συμφωνω με Τζινο οτι ειναι η μονη παραφωνια οσον αφορα το υπολοιπο εξαιρετικο cast.Πραγματικα το τελος ηταν beyond awesome και παραλληλα το σκηνοθετικο πλανο εξαιρετικο.
nikos21aek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά η Σκάιλερ σαν φουσκωτή κούκλα είναι.
Iridium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Πιστεύω ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον "tio". Εξ' άλλου δε θα έχει και νόημα άλλη μια εμφάνισή του. Τέλος η οικογένεια, τέλος και ο "tio". Στο φινάλε πολύ σημαντικό (ίσως και πρωταγωνιστικό) ρόλο θα παίξει ο Saul αλλά θέλω να πιστεύω και ο Mike και να μην τον αφήσουνε για την επόμενη σεζόν (δεν εννοώ να τον βγάλουνε απ' τη σειρά αλλά αν είναι να κάνει κάτι σημαντικό ας το κάνει φέτος. Είναι άλλωστε ένας από τους πιο συμπαθείς χαρακτήρες για μένα.). Όσο για τη Sky, εντάξει υπερβάλετε κάπως .
timoboll Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 εμενα τα 2 last episodes εκτος απο μεμονομενες σκηνες δεν μου αρεσαν θα ηθελα αλλιωσ την σχεση walt-jesse
DKNI Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Moλις το ειδα (ναι, ξερω, αργησα) Νομιζω οτι η γαματοσυνη του εχει χτυπησει τα ορια. Η σκηνη στην ερημο δεν υπαρχει, οπως γινεται η εναλλαγη με τα συννεφα. Η μονη λεξη που το περιγραφει ειναι badmotherfuckiness Ατελειωτο ρισπεκ' σε Τζεσι-Γουολτερ που παροτι εχουν παιξει μπουνιες (κυριολεκτικα) ακομα και τωρα ο ενας "I got your back" του αλλου. Και βεβαια, μονη λυση πλεον...full scale war. Δεν ξερω τι θα σκεφτει αλλα ειναι Walter's brain vs The World
marantonis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Λετ σκάιλερ λιβ! Τί σας εκανε μωρε; επειδη εχει περιεργη μουρη και φουσκωτα μαγουλακια; Αυτο δε σημαινει οτι ο χαρακτηρας δεν ειναι φτιαγμενος σωστα, απλα οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος που προκυπτει απο αυτο δεν ειναι του γουστου σας. Οκ, μην της κανετε παιδια. ΥΓ. Υπερθεικό επεισοδιο.
tzinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ασχετο αλλα inspired απο την υπογραφη σου, θυμηθηκα ενα θεικο ανεκδοτο που ειπε ο τιτανοτεραστιος craig ferguson once i had a midget girlfriend. I was nuts over her! (get it??)
tzinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 μπουυυ με απογοητευεις. i was nuts over her μπορεις να το παρεις ως ημουν τρελα ερωτευμενος μαζι της. Οποτε ¨ειχα μια γκομενα νανο, ειμουν τρελα ερωτευμενος μαζι της¨. ΑΛλα το αστειο ειναι στο δευτερο νοημα που βγαζει (το αφηνω να το σκεφτεις λιγο ακομα). Το θεμα ειναι οτι αμα δεν το ποιανεις με το που το ακους, δεν εχει το ιδιο Impact. hint - English-Greek. nuts. επίθ. μουρλός, τρελλός. ουσ. ξηροί καρποί. nut. ουσ. κάρυο, καρύδι, ξηρός καρπός
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 μπουυυ με απογοητευεις. i was nuts over her μπορεις να το παρεις ως ημουν τρελα ερωτευμενος μαζι της. Οποτε ¨ειχα μια γκομενα νανο, ειμουν τρελα ερωτευμενος μαζι της¨. ΑΛλα το αστειο ειναι στο δευτερο νοημα που βγαζει (το αφηνω να το σκεφτεις λιγο ακομα). Το θεμα ειναι οτι αμα δεν το ποιανεις με το που το ακους, δεν εχει το ιδιο Impact. hint - English-Greek. nuts. επίθ. μουρλός, τρελλός. ουσ. ξηροί καρποί. nut. ουσ. κάρυο, καρύδι, ξηρός καρπός τα ηξερα αυτα αλλα still... περι του σημερινου: φανταστικο σχεδιο του γκας. ισως ο μονος τροπος να ξεφορτωθει τον γουολτ χωρις να στραβωσει ο τζεσι η ολη φαση με το δηλητηριο δεν καταλαβα πως εγινε, πως το μαθανε οτι το ειχε, πως το δωσανε, πως εφταιγε μετα ο γουολτ κλπ... η τελευταια σκηνη σου αφηνει ακριβως την αισθηση που εχεις οταν βλεπεις coyote - road runner πως την μυριστηκε παλι εκει...
Iridium Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Άλλο ένα εξαιρετικό επεισόδιο. Είχε λίγο απ' όλα και δεν του έλειπε (σχεδόν) τίποτα. Ελάχιστα τραβηγμένο το κόλπο με το τσιγάρο αλλά ταίριαξε γάντι στην υπόθεση. Για τον Μάικ όμως ούτε λόγος. Μάλλον ετοιμάζουν κάτι για το τέλος.
tzinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 αντε να στο πω once i had a midget girlfriend. I was nuts over her σε ελευθερη λοιπον μεταφραση, ¨καποτε ειχα μια γκομενα που ηταν νανος, τα @@ μου την ξεπερνουσαν (μου φτανε στα @@δια με λιγα λογια, Nuts over her)!΄ περι του επεισοδειου, το βαζω τωρα, επανελχομαι l8r
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 αντε να στο πω once i had a midget girlfriend. I was nuts over her σε ελευθερη λοιπον μεταφραση, ¨καποτε ειχα μια γκομενα που ηταν νανος, τα @@ μου την ξεπερνουσαν (μου φτανε στα @@δια με λιγα λογια, Nuts over her)!΄ περι του επεισοδειου, το βαζω τωρα, επανελχομαι l8r στο τσακ με προλαβες αλλα για να μην παει χαμενο:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα