timoboll Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ...is right.Move along,nothing to see here.Πιθανοτατα δηλαδη... Το τελος ηταν εκπληκτικο πραγματικα,οχι ομως και το υπολοιπο.Η κυρια White μας εχει κουρασει με αυτην την ιστοριουλα με τον Μπενεκι.Ελπιζω στο επομενο να δουμε και λιγο Χανκ και τι προοδο εχει κανει.Δωστε Gus στον λαο και τιποτα αλλο.Γαματος χαρακτηρας. +1000 αυτο ειπα και εγω μονο το φιναλε αξιζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Αν και η επανεμφάνιση του Ted μου κακοφάνηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, μου αρέσει το πώς το συνεχίζουν. Προς το παρόν είναι ευκαιρία για λίγο χιούμορ, αλλά αχνοφαίνεται ότι η κατάσταση είναι ασταθής και μπορεί σύντομα να εξελιχθεί σε σοβαρό πρόβλημα ή απειλή για Skyler και Walt. Και αυτό είναι πάντα "καλό" για την υπόθεση. Τις σκηνές με τον Jesse στο εργαστήριο του Μεξικού, και του Walter Jr με τον πατέρα του τις κατα-ευχαριστήθηκα οπότε θεωρώ το υπόλοιπο επεισόδιο αρκετά δυνατό ακόμα και αφήνοντας στην άκρη το φινάλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δε μου καθησε καλα η ευκολια που η Σκαιλερ αποκαλυψε απο που προερχονται τα χρηματα της "κληρονομιας". Μεχρι τωρα ηταν υπερ του δεοντως προσεκτικη και μετρημενη και δεν δικαιολογειται τετοιο "παραστρατημα" με τετοια αστεια προφαση οσο και να αισθανεται οτι απειλειται απο τυχον εμπλοκη της με την IRS. Ουτε ο Walt πιωμενος δεν κανει τετοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δε μου καθησε καλα η ευκολια που η Σκαιλερ αποκαλυψε απο που προερχονται τα χρηματα της "κληρονομιας". Μεχρι τωρα ηταν υπερ του δεοντως προσεκτικη και μετρημενη και δεν δικαιολογειται τετοιο "παραστρατημα" με τετοια αστεια προφαση οσο και να αισθανεται οτι απειλειται απο τυχον εμπλοκη της με την IRS. Ουτε ο Walt πιωμενος δεν κανει τετοια... Γιατί το λες αυτό? Νομίζω πως δεν είχε άλλη επιλογή. Φαντάζομαι θα βρει να του πει μια ωραία δικαιολογία στο γιατί το έκανε αυτό, οπού είναι προτιμότερο από το να αρχίσει να το ψάχνει το θέμα η irs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί το λες αυτό? Νομίζω πως δεν είχε άλλη επιλογή. Φαντάζομαι θα βρει να του πει μια ωραία δικαιολογία στο γιατί το έκανε αυτό, οπού είναι προτιμότερο από το να αρχίσει να το ψάχνει το θέμα η irs. Ισως θα μπορουσε να το κανει χωρις να εμπλακει η ιδια με μια απευθειας και ανωνυμη πληρωμη απο την ιδια ή τον Σαουλ στην εφορια. Σε καμμια περιπτωση δε νομιζω να την υποπτευοταν ενω τωρα θα πρεπει να δικαιολογησει και το ποσο αλλα και γιατι το εκανε ενω εχει γινει ταυτοχρονα ευαλωτη σε τυχον μελλοντικο εκβιασμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ΄Ισως θέλουν να δώσουν έμφαση στο ότι και η Skyler κάνει μαλακίες/πρόχειρες κινήσεις που δείχνουν την απειρία της σε αυτό τον "χώρο". Πχ ο Saul από ό,τι φαίνεται της τόνισε (πολλάκις) ότι δεν ήταν καθόλου καλή ιδέα και αυτή ωστόσο την ακολούθησε και τώρα από ό,τι φαίνεται θα λουστεί τα όσα μπλεξίματα προκύψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Προσωπική πρόβλεψη: Αφού "μαυρίσουν" τον Τεντ λίγο ακόμα, στο τέλος της σεζόν θα break bad και η Skyller και θα του φορτώσει το ναρκωτιλίκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 μακάρι να σκοτώσει ο Walt τον Τεντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις το ειδα. Σοκ και Δεος. Gustavo Frigs. Baddest. Mothafucka'. Ever. Το ηθικο διδαγμα. Παιξτε ηλεκτρονικα παιχνιδια, θα σας χρειαστουν. Αρχιζω pro, μπορει να μαθω μπαλα. Οσο για το θεμα που συζητατε οσο και αν σκεφτομαι οτι αφου δεν τον σκοτωσαν μεχρι τοτε, τον χρειαζονταν και ο Μαικ θα ειχε αλλες 15 ευκαιριες να σκοτωσει τον Τζεσι μετα και μπορει να ηταν ακομα χρησιμος, οσο το βλεπω, η κινηση του Μαικ δεν εχει κανενα αλλο νοημα εκτος απο το οτι πηγε να του ριξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 πιστευω οτι αν ο γουολτερ γινει νεος Γκας ο Τζεσι θα γινει νεος Μαικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 πιστευω οτι αν ο γουολτερ γινει νεος Γκας ο Τζεσι θα γινει νεος Μαικ Ειναι κομμενη η προταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 πολυ δυνατο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Υπέροχο και παρανοϊκό Πόσο άριστη ήταν η σκηνή στην έρημο, συγχρονισμένη με τη σκιά από το σύννεφο που περνάει. Και ειλικρινά εκεί που ο Walt λέει στον Gus ότι δεν μπορεί να τον σκοτώσει, πίστεψα ότι κάποιος θα τον πυροβολήσει. Το φινάλε βέβαια ήταν ο ορισμός της παράνοιας -και με πολύ καλή δικαιολογία. Ήταν σαν να διάβαζα ένα βιβλίο τρόμου. Η season προβλέπεται να έχει επική κατάληξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Που προλαβαίνετε ρε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Χαμός! Ποιος περιμένει μια βδομάδα τώρα; Τα τελευταία 10 λεπτά είναι πνιγηρά και εφιαλτικά. Συμφωνώ με Praet, το φινάλε ήταν σαν να έχει παρθεί από ένα βιβλίο ή μια ταινία τρόμου. Το επεισόδιο θέτει τις βάσεις και το backstory για το φινάλε της σεζόν που, όσον αφορά το Breaking Bad μέχρι τώρα, είναι δύο και όχι ένα επεισόδιο. Λογικά θα έχουν ικανοποιηθεί από τα δύο τελευταία επεισόδια και όσοι λένε ότι "δεν γίνεται τίποτα" σ' αυτή τη σεζόν, καθώς οι εξελίξεις είναι πλέον ραγδαίες και εν πολλοίς μη αναστρέψιμες. Επίσης, η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να γίνει τόσο άμεσα η "απόλυση" Walt, ίσως γιατί πίστευα ότι απόλυση = θάνατος. Η κινηματογράφηση της σειράς ώρες ώρες είναι απίστευτη, τόσο το σκηνικό στην έρημο με τα σύννεφα, όσο και το κλείσιμο με τον Γουόλτ να γελάει παρανοϊκά (το οποίο μου θύμισε τον Joker στο The Dark Knight), καθώς και όλη η σκηνή με την Σκάιλερ η οποία έχει κλάσει μέντες, lol. Ο Cranston είναι καταπληκτικός, πηγαίνει από απελπισία σε οργή, από οργή σε απόγνωση και από απόγνωση σε παράνοια μέσα σε 2 λεπτά. Το κλείσιμο του επεισοδίου μου θύμισε το αρκουδάκι που βυθιζόταν στην πισίνα στο φινάλε της 2ης σεζόν, συμβολίζοντας την πτώση του Γουόλτ. Στο τέλος ένιωσα αυτό το πνίξιμο, την αγωνία καταδίωξης που ένιωσα στο φινάλε της τελευταίας σεζόν που τον πάνε στο εργαστήριο να τον σκοτώσουν. Είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα χειριστεί όλη αυτή την εύφλευκτη κατάσταση στα δύο τελευταία επεισόδια ο Gilligan. Έχω μεν εμπιστοσύνη, αλλά έχουν μαζευτεί πολλά: Ο Γκας θα κινηθεί κατά του Χανκ, αν και μετά την ανάμειξη του Γουόλτ ίσως να προσπαθήσει να περιμένει για να μην δώσει στόχο στην DEA, αλλά λόγω της ανάμειξης του Γουόλτ, πλέον ο Γκας θα κινηθεί κατά του Γουόλτ και της οικογένειάς του, ενώ λόγω αυτού ο Τζέσι, αν και η σχέση του με τον Γουόλτ δεν είναι η καλύτερη πλέον, νομίζω θα θελήσει να προστατέψει τον Γουόλτ. Ο Χανκ από την άλλη πλέον έχει βρει πολλά στοιχεία και το παζλ του σιγά-σιγά ολοκληρώνεται - ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει στον Γουόλτ και θα του πει "έλα ρε μαν, τα ξέρω όλα, είχα βάλει κοριό και στο αμάξι σου", αλλά εν τέλει φαίνεται ότι τον έχει υπεράνω κάθε υποψίας, ενώ τέλος έχουμε και τον Beneke του οποίου ο θάνατος ίσως να προσελκύσει το ενδιαφέρον (δεδομένου ότι αρχικά έλαβε μια μεγάλη κληρονομιά από το πουθενά, σχεδόν ίδιου ύψους με την οφειλή του στην εφορία, την οποία πλήρωσε ακριβώς πριν πεθάνει από κάποιο μυστήριο ατύχημα στο σπίτι του), ίσως και όχι. Να σημειώσω εδώ ότι μου άρεσε ο χειρισμός της ιστορίας του Ted μέχρι που πέθανε, επειδή ίσως ο θάνατός του να είναι εύκολη λύση - εκτός και αν μετά δούμε να μην ξεχνιέται και να παίζει ρόλο. Να σημειώσω ότι έχω έναν μεγάλο αστερίσκο από τα προηγούμενα, και αυτός είναι η κάμερα με την οποία βιντεοσκοπούσαν τον Τζέσι όταν έφτιαχνε τη μεθ στο Μεξικό. Επίσης, θέλω να δω τον Mike και τι ρόλο θα παίξει στη συνέχεια - μέσα σε όλο το χαμό του επεισοδίου σημαντικό κομμάτι είναι το πώς αδιαφορούσαν οι γιατροί για τον Mike, κάτι το οποίο αυτός είχε αντιληφθεί. Ίσως να πάει ο Γκας κατά του Χανκ την ώρα που θα σπεύδουν να τον προστατέψουν οι πράκτορες, κάτι τέτοιο θα έκανε ακόμα πιο μπάχαλο την όλη κατάσταση. Anyway, περιμένω με αγωνία τη συνέχεια. Συμφωνώ πως τα δύο τελευταία επεισόδια φαίνεται ότι θα είναι επικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα