seishirosakura Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Βεβιασμένα εντός θέματος αλλά μου βγήκε το νερό απ'τη μύτη. http://www.youtube.com/watch?v=TDJpTSQc6wc
timoboll Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ καλό το επεισόδιο. Όσο περνάν τα επεισόδια τόσο μεγαλύτερη αγωνία έχω για το πως θα λήξει η σεζόν. Πάντως, έχει ήδη 2 σεζόν που ασχολούμαστε με τον Γκας. Το BB μας συνήθισε στα διαφορετικά στόρυ ανα σεζόν. Οπότε δεν θα μου φανεί περίεργο να τους φάει ο μικρός, και στην τελευταία σεζόν να αναλάβει ο Γουόλτερ την όλη επιχείρηση. ΕΔΙΤ: Ότι να'ναι. Πόσταρα απο άλλο θεμα. ετσι πρεπει να γινει βασικα πιστευω στον τζεσι πρεπει να το κανει χαχαχα
patrickdrd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 τι αναμονη ρε; κατεβασε αγγλικους, δεν ειναι για αναμονη αυτο το επεισοδιο Εγω το βλεπω και χωρις, η γυναικα ομως οχι Στειλτην αγγλικα ρε :lol:
Sellers Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Το συζητάνε σε ενα άλλο φόρουμ και μου κίνησε και μενα την περιέργεια. Και νομίζω ότι παίζει να έχουν δίκιο. Δείτε λίγο ξανα προσεκτικά το επεισόδιο (στην 720 έκδοση ακριβώς στο 46:13 με 46:16), στις υπόλοιπες ελάχιστα πριν ξεκινήσει το μακελειό με τα πιστολίδια, 3 δευτερόλεπτα πριν πυροβολήσουν τον Μάικ. Όταν το δείτε, θα χέσετε τούβλα. Ιδέες?
seishirosakura Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Mike πάει να πυροβολήσει τον Jesse?
Sellers Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Που φαίνεται τελείως παράλογο, γιατί αν ήθελαν να τον φανε, θα τον άφηνε ο Γκας να πιει και αυτός απο το σφηνάκι. Αν όντως όμως πήγε να τον φάει, μήπως τον έχει καταλάβει ο Γκας ότι θέλει να τον σκοτώσει;
marantonis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Που φαίνεται τελείως παράλογο, γιατί αν ήθελαν να τον φανε, θα τον άφηνε ο Γκας να πιει και αυτός απο το σφηνάκι Θα μπορουσαμε να σκεφτουμε οτι ισως τον ηθελε ζωντανο μετα το δηλητηριο για το ενδεχομενο που θα χρειαζοταν βοηθεια... αλλα δεν κοβω και το κεφαλι μου γι' αυτο. μήπως τον έχει καταλάβει ο Γκας ότι θέλει να τον σκοτώσει; Αφου δεν θελει (στ' αληθεια)
seishirosakura Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ίσως να τον ήθελαν για backup? Με τον Gus ημιλιπόθυμο o Mike θα είχε κάπως τα χέρια του γεμάτα και κάπως θα έπρεπε να φύγουν. To θέμα είναι τι σκόπευαν να κάνουν με τον Walter. O Jesse κέρδισε αν μη τι άλλο λίγο χρόνο. Επίσης δε νομίζω να κατάλαβε τίποτα ο Gus. Είναι οξυδερκής αλλά δεν έδωσε δικαιώματα ο Jesse. Ελπίζω να μη το κάνουν Yugioh με το καθένα να βλέπει 15 κινήσεις μπροστά. Μπορεί να υποψιάζονταν τον Walter αλλά η συμπεριφορά του Jesse όταν ξεκίνησε τις βόλτες με τον Mike δε πρόδιδαν τίποτα άλλο εκτός από αυτοκαταστροφικότητα.
konnak Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Κατ' αρχήν, η σκηνή μου φαίνεται αρκετά "κρυμμένη" για να είναι ηθελημένη. Μπορεί απλά να κάνει μια κίνηση ο Mike να μπει στο αμάξι και να έτυχε να κατεύθυνε το όπλο προς τον Τζέσι. Εννοώ πως αν ήταν ηθελημένο και όντως ο Mike κατά το σενάριο θα πυροβολούσε τον Τζέσι, ένα τέτοιο γεγονός θα το αναδείκνυε και ο σκηνοθέτης καθώς θα προσέδιδε γαματοσύνη σε όλη τη σκηνή και άλλο νόημα στη σφαίρα που τρώει ο Mike αμέσως μετά. Αν ωστόσο θεωρήσουμε ότι όντως ο Mike θα σκότωνε τον Τζέσι, βγάζει νόημα, καθώς θα μπορούσαν να πουν στον Walt ότι σκοτώθηκε στην αναμπουμπούλα και ότι αυτοί δε φταίνε. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι έχουμε πέσει σε μια παγίδα Lost - τότε που κάποιοι περισσότερο καμμένοι έβλεπαν κάθε επεισόδιο 10 φορές και βρίσκαν ένα frame που έδειχνε κάτι περίεργο και ξαφνικά γέμιζαν 10 σελίδες συζήτησης για μια μαλακία.
seishirosakura Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Show me on the doll where "Lost" touched you.
marantonis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι έχουμε πέσει σε μια παγίδα Lost - τότε που κάποιοι περισσότερο καμμένοι έβλεπαν κάθε επεισόδιο 10 φορές και βρίσκαν ένα frame που έδειχνε κάτι περίεργο και ξαφνικά γέμιζαν 10 σελίδες συζήτησης για μια μαλακία. Μακρυα απο μας @seishirosakura Bow.
guido Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν νομίζω πως σημαδεύει τον Jesse , απλά καλύπτεται προς το ίδιο σημείο που κοιτάει και ο Jesse ότι μπορεί να σκάσουν οι άλλοι, πριν μπει στο αμάξι . Περισσότερο η σκηνή είναι σαν έμφαση οτι του ήρθε ξαφνικά από αλλού
speedy23 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Κατ' αρχήν, η σκηνή μου φαίνεται αρκετά "κρυμμένη" για να είναι ηθελημένη. Μπορεί απλά να κάνει μια κίνηση ο Mike να μπει στο αμάξι και να έτυχε να κατεύθυνε το όπλο προς τον Τζέσι. Εννοώ πως αν ήταν ηθελημένο και όντως ο Mike κατά το σενάριο θα πυροβολούσε τον Τζέσι, ένα τέτοιο γεγονός θα το αναδείκνυε και ο σκηνοθέτης καθώς θα προσέδιδε γαματοσύνη σε όλη τη σκηνή και άλλο νόημα στη σφαίρα που τρώει ο Mike αμέσως μετά. ...is right.Move along,nothing to see here.Πιθανοτατα δηλαδη... Το τελος ηταν εκπληκτικο πραγματικα,οχι ομως και το υπολοιπο.Η κυρια White μας εχει κουρασει με αυτην την ιστοριουλα με τον Μπενεκι.Ελπιζω στο επομενο να δουμε και λιγο Χανκ και τι προοδο εχει κανει.Δωστε Gus στον λαο και τιποτα αλλο.Γαματος χαρακτηρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα