gchris7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Άλλο ένα επικό επεισόδιο. Τι να λέμε τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 πολυ καλο επεισοδιο οντως, επιτελους, παναγια μου ενα φιναλε :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια ο δον Ελαδιο ειναι αυτος που ειχε δειξει και στο επισοδειο με το flash back?Επειδη δε θυμαμαι ηταν απο τοτε αρχηγος του καρτελ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια ο δον Ελαδιο ειναι αυτος που ειχε δειξει και στο επισοδειο με το flash back?Επειδη δε θυμαμαι ηταν απο τοτε αρχηγος του καρτελ? Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τωρα μπορει ειτε να τους σωσει και τους 2 που θα ειναι μεγιστη μακακια αλλα λογικα θα γινει για να συνεχιστει η σειρα,ειτε να το τελειωσει μια για παντα,αφηνοντας τους να πεθανουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 και που θα παει; ακομα και τοτε που τα ειχε καλα με τον walt, αμφιταλαντευοταν και δεν ηξερε τι να κανει, τωρα που τσακωθηκε θα τους φαει; και μετα; τι θα απογινει; δεν νομιζω, εγω νομιζω πως ειναι χαμενος γενικως και θα τους σωσει και τους δυο, ουτως ή αλλως μας εχει δειξει πολλακις την "ανθρωπιστικη" του φυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εν αναμονη υποτιτλων για το νεο επεισοδιο, ερωτηση: Έχει βρει κανεις μπλουζακια Los Pollos Hermanos στο νετ,σε σοβαρο καταστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 τι αναμονη ρε; κατεβασε αγγλικους, δεν ειναι για αναμονη αυτο το επεισοδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εκπληκτικός ο ηθοποιός που έπαιξε τον don όπως και σκηνοθέτης και caster που του έδωσαν τον ρολο. Φοβερό επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 τι αναμονη ρε; κατεβασε αγγλικους, δεν ειναι για αναμονη αυτο το επεισοδιο Εγω το βλεπω και χωρις, η γυναικα ομως οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εν αναμονη υποτιτλων για το νεο επεισοδιο, ερωτηση: Έχει βρει κανεις μπλουζακια Los Pollos Hermanos στο νετ,σε σοβαρο καταστημα? Δεν ξέρω για τη σοβαρότητα του καταστήματος (γιατί δεν έχω παραγγείλει τίποτα από αυτό), αλλά αυτό μου υπέδειξαν όταν είχα ρωτήσει σχετικά σε άλλο forum: http://www.redbubble.com/explore/breaking+bad?page=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εκτος απο το φιναλε απο τ χειροτερα ever το episode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εκτος απο το φιναλε απο τ χειροτερα ever το episode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ καλό το επεισόδιο. Όσο περνάν τα επεισόδια τόσο μεγαλύτερη αγωνία έχω για το πως θα λήξει η σεζόν. Πάντως, έχει ήδη 2 σεζόν που ασχολούμαστε με τον Γκας. Το BB μας συνήθισε στα διαφορετικά στόρυ ανα σεζόν. Οπότε δεν θα μου φανεί περίεργο να τους φάει ο μικρός, και στην τελευταία σεζόν να αναλάβει ο Γουόλτερ την όλη επιχείρηση. ΕΔΙΤ: Ότι να'ναι. Πόσταρα απο άλλο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα