Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδια ο δον Ελαδιο ειναι αυτος που ειχε δειξει και στο επισοδειο με το flash back?Επειδη δε θυμαμαι ηταν απο τοτε αρχηγος του καρτελ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδια ο δον Ελαδιο ειναι αυτος που ειχε δειξει και στο επισοδειο με το flash back?Επειδη δε θυμαμαι ηταν απο τοτε αρχηγος του καρτελ?

Ναι

Τωρα μπορει ειτε να τους σωσει και τους 2 που θα ειναι μεγιστη μακακια αλλα λογικα θα γινει για να συνεχιστει η σειρα,ειτε να το τελειωσει μια για παντα,αφηνοντας τους να πεθανουν...

και που θα παει; ακομα και τοτε που τα ειχε καλα με τον walt, αμφιταλαντευοταν και δεν ηξερε τι να κανει,

τωρα που τσακωθηκε θα τους φαει; και μετα; τι θα απογινει;

δεν νομιζω, εγω νομιζω πως ειναι χαμενος γενικως και θα τους σωσει και τους δυο,

ουτως ή αλλως μας εχει δειξει πολλακις την "ανθρωπιστικη" του φυση

• Moderators

Εν αναμονη υποτιτλων για το νεο επεισοδιο, ερωτηση: Έχει βρει κανεις μπλουζακια Los Pollos Hermanos στο νετ,σε σοβαρο καταστημα?

Δεν ξέρω για τη σοβαρότητα του καταστήματος (γιατί δεν έχω παραγγείλει τίποτα από αυτό), αλλά αυτό μου υπέδειξαν όταν είχα ρωτήσει σχετικά σε άλλο forum:

http://www.redbubble.com/explore/breaking+bad?page=1

Πολύ καλό το επεισόδιο. Όσο περνάν τα επεισόδια τόσο μεγαλύτερη αγωνία έχω για το πως θα λήξει η σεζόν.

Πάντως, έχει ήδη 2 σεζόν που ασχολούμαστε με τον Γκας. Το BB μας συνήθισε στα διαφορετικά στόρυ ανα σεζόν. Οπότε δεν θα μου φανεί περίεργο να τους φάει ο μικρός, και στην τελευταία σεζόν να αναλάβει ο Γουόλτερ την όλη επιχείρηση.

ΕΔΙΤ: Ότι να'ναι. Πόσταρα απο άλλο θεμα. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...