Sellers Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Πιο "αδύναμη" σεζόν θεωρείται η 2η έτσι ; Ναι, αλλά όπως λέμε ότι το ''The Wall'' δεν είναι απο τα καλά άλμπουμ των Floyd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αδύναμη σεζόν η 2η; Τι πίνετε ρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αδύναμη σεζόν η 2η; Τι πίνετε ρε; τι???????? ελεος η 3η ειναι η πιο αδυναμη αλλα και αυτη 3-4 μετρια ειχε αρα ολες γαμω ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Τι λέτε μωρέ? Η πρώτη είναι η πιο αδύναμη σεζόν με διαφορά. Όπως πολύ εύστοχα είχε πει κάποιος εδώ...m;ono san demo για το τι πρόκειται να επακολουθήσει τη βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, αλλά όπως λέμε ότι το ''The Wall'' δεν είναι απο τα καλά άλμπουμ των Floyd. Σιγά το συγκρότημα. Η δεύτερη ίσως να είναι και η αγαπημένη μου οπότε κάνετε λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Χαίρομαι που συμφωνείτε όλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 If in doubt, ο DeadOrgan τρολάρει. Το έχω ξαναπεί αλλά δεν έχω δει πιο δυνατή σκηνή από το τέλος του 2x12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αδύναμη σεζόν η 2η; Τι πίνετε ρε; τι???????? ελεος η 3η ειναι η πιο αδυναμη αλλα και αυτη 3-4 μετρια ειχε αρα ολες γαμω ειναι Τι λέτε μωρέ? Η πρώτη είναι η πιο αδύναμη σεζόν με διαφορά. Όπως πολύ εύστοχα είχε πει κάποιος εδώ...m;ono san demo για το τι πρόκειται να επακολουθήσει τη βλέπεις. ρε γατακια σε εισαγωγικα τοβαλε... ακου λεει αδυναμη... συγκριτικα το εννουσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Συγκριτικά, μόνο η 1η μπορεί να πει κανείς ότι υπολείπεται, και αυτό μόνο και μόνο επειδή έχει λιγότερα επεισόδια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Κατά τη γνώμη μου, δεν μπορείς να βρεις αδύναμη season στο Breaking Bad γιατί η σειρά πάει από το καλό στο καλύτερο, κρατώντας το χαρακτηριστικό ύφος της και μένοντας συνεπής στους χαρακτήρες της και την ιστορία της. Τεχνικά κάποιος τώρα θα μου έλεγε ότι "άρα η πρώτη season είναι η πιο αδύναμη", αλλά δεν πιστεύω ότι εκεί είναι το νόημα. Βλέποντας τα επεισόδια με τη ... σειρά, δεν βρίσκεις αδύναμη season. Για την ιστορία: Η πρώτη season κανονικά θα είχε 9 επεισόδια, και η ιστορία θα πήγαινε... κάπως διαφορετικά (τουλάχιστον σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο). Ωστόσο, από μια άποψη μπορεί κανείς να θεωρήσει ότι η πρώτη season είναι τα 7 πρώτα επεισόδια μαζί με τα 2 πρώτα της 2ης season. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, κι εγω νομιζα οτι κατεβασα λαθος επεισοδιο στην αρχη. Στο ποσο ονειρωξικο ηταν με καλυψατε. Σεβας στον ηθοποιο που υποδυεται τον Τίο. Και στο Oz ηταν τρομερος. Οσο για το μεγκα, δε μου κανει εντυπωση τιποτα πια, καμια μαλακια της ελληνικης τηλεορασης. @πρετόριαν τί εννοεις cencored οπως στο amc; Αφου αυτα που κατεβαζουμε ειναι τιβι ριπς απο την πρωτη προβολη στο καναλι... και δεν ειναι λογοκριμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 @πρετόριαν τί εννοεις cencored οπως στο amc; Αφου αυτα που κατεβαζουμε ειναι τιβι ριπς απο την πρωτη προβολη στο καναλι... και δεν ειναι λογοκριμενα. Στην καινούργια season δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο τρανταχτό παράδειγμα, αλλά στην 3η season πχ στο I.F.T. στο σημείο που η Skyler λέει το "I fucked Ted", στο aired επεισόδιο εμείς ακούσαμε I fff Ted (και είχε γίνει και θέμα τότε από κάποια reviews/σχόλια). Στην 1η season ήταν περισσότερο εμφανές αυτό και ειδικά στον πιλότο. Στα "fuck" σβήνουν τον ήχο, σε frontal nudity (Jesse) πέφτει κάποιο θολό φίλτρο. Νομίζω ότι στο AMC έχουν πρόβλημα μόνο με τη λέξη fuck (κάπου είχα διαβάσει ότι έχουν συγκεκριμένους κανόνες αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς), αλλά γενικά οι σεναριογράφοι έχουν επιλέξει να μειώσουν (έως να εξαφανίσουν?) τα f/ck και το frontal nudity, για να μην κακοφαίνεται στους θεατές το αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Απο τα πιο γελοια ever λογοκριμενα φακ σε μια απο τις τοπ σκηνες του επισης τοπ Λεμποφσκι, μια χαρα ειναι το AMC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Σαν το hbo δεν εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Kαι μονο που ειχε Στιβεν Μπαουερ σε ρολο Don Eladio μου φτανει "Ρεμπενγκα!" Περιμενα να σκασει και ο Τονυ Μοντανα απο καπου "say hello to my little friend" Εγω παντως ψαρωσα με την ατακα "ξερω τι ησουν στη Χιλη". Το περιμενα οτι θα τρωγανε τον φιλο του αλλα νομιζα θα ηταν "Εσυ εισαι γαματος μπιζνες μαν, ελα να συνεργαστουμε". Αλλα τελικα τη γλυτωσε γιατι ηταν κατι σημαντικο στη Χιλη που θελω οπωσδηποτε να μαθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα