Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πόσο πιο γαμάτο πια; Πόσο;

Καταπληκτικά ενορχηστρωμένο επεισόδιο, δεδομένου ότι

είχε σαν σκοπό να ρίξει λίγο φως σε έναν από τους πιο μυστηριώδεις χαρακτήρες της σειράς, αλλά και να προχωρήσει το στόρι μετά το breakthrough του Hank.

Ένα από τα πράγματα που πραγματικά με εντυπωσιάζουν στο Breaking Bad είναι το ότι ο Gilligan δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Λεπτομέρειες από την 2η ή την 3η σεζόν επιστρέφουν για να παίξουν σημαντικό ρόλο, όπως πιστεύω ότι θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το όνομα της υποτροφίας - και του μακαρίτη χημικού - στο να βρει ο Hank τα ίχνη του Γκας στην Χιλή.

Εξαιρετικό γράψιμο, εξαιρετική κινηματογράφηση, εξαιρετικές ερμηνείες, η σειρά είναι απολαυστική, συγκλονιστική και καθηλωτική, χωρίς καμία κοιλιά για 4 σεζόν! Πρώτη φορά μετά από καιρό νιώθω ότι θα μου λείψει πραγματικά σειρά μετά το φινάλε της τρέχουσας σεζόν της.

ΥΓ: Η μεγάλη (και κεντρικής σημασίας στο επεισόδιο) σκηνή-φλασμπακ τα σπασε άσχημα, ο Mark Margolis είναι μία από τις αδυναμίες μου όπου κι αν έχει παίξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χτες το βράδυ πριν κοιμηθώ έβαλα mega που είχε breaking bad. Καλά οι τύποι είναι τραγικοί. 1:30 το πρωί και ακόμα δεν είχε τελειώσει. Με πήρε ο ύπνος.

4:3 ratio, 576i ανάλυση και το χειρότερο από όλα, η version που παίζουν είναι cencored! :shock:

Επίσης έχω την εντύπωση πως κάθε φορά που σταματούν για διαφημίσεις κόβουν και λίγο από την σειρά.

Ήθελα να ήξερα ποιος ηλίθιος στο mega αποφασίζει για αυτά τα πράγματα. :lol:

• Moderators

Είπα και γω χθες να δω την πρεμιέρα στο Mega.

Συνδέω την κεραία της τηλεόρασης -που καιρό τώρα παρέμενε αποσυνδεδεμένη- ανοίγω στο Mega στις έντεκα και κάτι, και βλέπω "όμορφος κόσμος" (ή κάτι παρόμοιο) με τον Αρναούτογλου.

ε- Ε Λ Ε Ο C.

Προτίμησα να κλείσω άμεσα την τηλεόραση και να κοιμηθώ.

Συνδέω την κεραία της τηλεόρασης -που καιρό τώρα παρέμενε αποσυνδεδεμένη- ανοίγω στο Mega στις έντεκα και κάτι, και βλέπω "όμορφος κόσμος" (ή κάτι παρόμοιο) με τον Αρναούτογλου.

ε- Ε Λ Ε Ο C.

Αν καθόσουν ελάχιστα να το έβλεπες, θα διαπίστωνες πως η βλακεία, είναι το εθιστική που θα παρακαλούσες να μην αρχίσει το breaking bad. Γι'αυτό έβγαλα κι εγώ την κεράια και ησύχασα.

Ον τοπικ, ακόμα να το δω...

Το είδα και εγώ στο mega εχθές (σήμερα δηλαδή). Τι να πω...Μια σειρά που δείχνει εξαιρετική θάβεται απ' το κανάλι. Μέχρι και censored version έβαλαν οι άθλιοι.Και ξέρετε τι ώρα τελείωσε; 2 ακριβώς!!!. Ποιος θα κάτσει μέχρι τις 2 τη νύχτα να δει μια σειρά που δεν έχει ακούσει τίποτα γι' αυτήν ; Εγώ πάντως θα την κατεβάσω.Ποτέ ξανά από το mega...

• Moderators

Αν καθόσουν ελάχιστα να το έβλεπες, θα διαπίστωνες πως η βλακεία, είναι το εθιστική που θα παρακαλούσες να μην αρχίσει το breaking bad. Γι'αυτό έβγαλα κι εγώ την κεράια και ησύχασα.

Ον τοπικ, ακόμα να το δω...

Μα, επανάληψη δεν ήταν; Έχω δει αρκετό Αρναούτογλου να γυρνάει την Ελλάδα (σε πρώτες προβολές), και όσο πετυχημένο, εθιστικό και να ήταν κατά περιστάσεις, έχω χορτάσει τη φάτσα του για την υπόλοιπη ζωή μου (και σε αυτό συνετέλεσαν προφανώς και οι λοιπές μ@λ@κίες shows στις οποίες είχε τον κεντρικό ρόλο). :-(

• Moderators

Το είδα και εγώ στο mega εχθές (σήμερα δηλαδή). Τι να πω...Μια σειρά που δείχνει εξαιρετική θάβεται απ' το κανάλι. Μέχρι και censored version έβαλαν οι άθλιοι.Και ξέρετε τι ώρα τελείωσε; 2 ακριβώς!!!. Ποιος θα κάτσει μέχρι τις 2 τη νύχτα να δει μια σειρά που δεν έχει ακούσει τίποτα γι' αυτήν ; Εγώ πάντως θα την κατεβάσω.Ποτέ ξανά από το mega...

Όταν λέμε censored εννοούμε όπως το είχε παίξει αρχικά και στο AMC (θολές εικόνες στο γυμνό και σβήσιμο του ήχου στα F* words ?) ή κάτι πιο αυστηρό/παρανοϊκό;

Όταν λέμε censored εννοούμε όπως το είχε παίξει αρχικά και στο AMC (θολές εικόνες στο γυμνό και σβήσιμο του ήχου στα F* words ?) ή κάτι πιο αυστηρό/παρανοϊκό;

Θολές εικόνες δεν παρατήρησα αλλά τα F words ήταν κομμένα τελείως (όπως στα τραγούδια).

Φακινγκ κρειζι απόφαση αφού η σειρά παίζεται μετά τα μεσάνυχτα. Ή ακόμα κι εκεί τιμωρεί το ΕΣΡ τις βρισιές στις σειρές; :X :X

Άσχετο, η νέα σεζόν μαμάει, ε; Γουστάρω!

• Moderators

ΥΓ: Η μεγάλη (και κεντρικής σημασίας στο επεισόδιο) σκηνή-φλασμπακ τα σπασε άσχημα, ο Mark Margolis είναι μία από τις αδυναμίες μου όπου κι αν έχει παίξει.

Κακώς δεν τον ανέφερα και εγώ στο σχόλιό μου

o Margolis (Hector Salamanca aka "Tio" για τον Tuco) είναι σαν να ζει το ρόλο του. Έχει κάτι κορυφαίες εκφράσεις και γκριμάτσες τόσο ως "ανήμπορος" αλλά οργισμένος γέρος με εγκεφαλικό και επίσης ως νεότερος "εκτελεστής" του Don Eladio (πρώτα το περιπαιχτικό ύφος και αργότερα το χαιρέκακο)

Είναι απολαυστικός.

Edit: Παρεπιπτόντως μόλις είδα το trailer του Mega για το Breaking Bad (δεν ξέρω αν είχαν και άλλο). Καθυστερημένο heads up για όποιον δεν το έχει δει:

Η σκηνές που έχουν (δεν είναι πολλές) είναι από ένα επεισόδια της 4ης season.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. Απο το πρώτο δευτερόλεπτο σε πιάνει απο τα @@ και στα αφήνει στο τέλος.

Αν τα 5-6 επεισόδια που μείνανε είναι τέτοια φάση, έχουμε να φάμε καλά.

εγω στα πρωτα δευτερολεπτα νομιζα πως κατεβ.. εμ .. εχμ. εε.. you know.. λαθος επεισοδιο lipssealed.png

Δευτερόλεπτα? Λεγε λεπτά καλύτερα. :P

Μέχρι και στο σημείο με τον Walt που πήγε για την εξέταση νόμιζα οτι το είχα ξανά δει απλά δεν το θυμόμουν :lol:

Εθισμός η σειρά. Μέσα σε μιάμιση μέρα είδα όλο τον 1ο κύκλο και σχεδόν τον μισό 2ο.Αν συνεχίσω έτσι μπορεί να προλάβω και το τέλος του 4ου :-D

Πιο "αδύναμη" σεζόν θεωρείται η 2η έτσι ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...