timoboll Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Όσο αφορά αυτό με το αυτοκίνητο o Walt και από την 3η season έκανε κάποιες παλαβομάρες. Υπήρχε ένα επεισόδιο που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα και είχε κλείσει τα μάτια πχ. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο βέβαια είναι εντελώς διαφορετικός ο λόγος (αντιδρά στη συμπεριφορά της Skyler, ξεσπάει, κάνει το δικό του, συνεχίζει να "πείθει" τον εαυτό του ότι είναι badass). Ήταν κάπως απότομη/υπερβολική η σκηνή, αλλά πάνω-κάτω ταιριάζει με το πού βρίσκεται ο χαρακτήρας του Walt τώρα. και αλλη μια φορα ειχε καψει ενα αμαξι παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ο δε Walt συνεχιζει να ειναι τρελο loose canon. Στη φαση με το αμαξι τα πηρε στο κρανος. Δεν θα μας πεις εσυ μαντμαζελ τι θα κανουμε, βγαζουμε λεφτα εμεις και εχουμε οτι γουσταρουμε και δικο μας ειναι, του βαζουμε φωτια και το καιμε. Κυριολεκτικα δεν ειναι ετσι οταν το κανει κρυφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 σημερα βγκανε γρικ σαμπς η μου φαινεται? απο χτες από τις 31 έχουν βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Πότε τελειώνει αυτη η σεζόν guys? Αξίζει να περιμένω να τα δώ όλα μαζεμένα(4η season) ή θα τραβήξει πολύ ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Πότε τελειώνει αυτη η σεζόν guys? Αξίζει να περιμένω να τα δώ όλα μαζεμένα(4η season) ή θα τραβήξει πολύ ακόμα; 3 Οκτωβρίου αν δεν κάνω λάθος είναι το τελευταίο επεισόδιο της season Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Τέλεια. And now we wait... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 2 μερες ακομα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Νταξει... πολλα και το πιο προσφατο επεισοδιο. Και σε 2-3 σημεια μαλιστα. Θα μου πεσουν τα μαλλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Sorry αν εχει αναφερθει ξανα αλλα το Mega το ξεκιναει σημερα http://www.megatv.com/article.asp?catid=24081&subid=2&pubid=27656271&puborgid=27809209 Ωραιο trailer...της 4ης σεζον.Νταξει δεν δειχνει τιποτα αλλα και παλι μου εκανε εντυπωση.Ισως σημαινει και οτι δεν θα τη σταματησουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Sorry αν εχει αναφερθει ξανα αλλα το Mega το ξεκιναει σημερα http://www.megatv.com/article.asp?catid=24081&subid=2&pubid=27656271&puborgid=27809209 Ωραιο trailer...της 4ης σεζον.Νταξει δεν δειχνει τιποτα αλλα και παλι μου εκανε εντυπωση.Ισως σημαινει και οτι δεν θα τη σταματησουν. ''Από Δευτέρα 5/9 και κάθε βράδυ στις 00:30'' Ελα ρε γαμωτο. Και ήθελα να πω στον πατέρα μου να την βλέπει. Δηλαδή τώρα σοβαρά? Επειδή έχει να κάνει με ναρκωτικά την πήγαν τέτοια ώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι η ωρα ειναι απαγορευτικη και η ιστορια μας δειχνει οτι οσες σειρες εχουν μπει εκει γυρω,πανε κατα διαολου και τελικα τα σταματανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι μόνο για τα ναρκωτικά, imho. Έχει και βία (όχι συνεχώς, αλλά όταν έχει, του δίνει και καταλαβαίνει) και frontal nudity, sex scenes κλπ και ωμές σκηνές (πχ το όλο σκηνικό με το υδροφθορικό οξύ). Περίμενα ότι θα μπει αργά, αλλά θα ήταν πιο λογική μια ώρα κάπου 23:00 (τότε δεν παίζει/έπαιζε το Dexter?). Από εκεί και πέρα, περιμένω να γνωρίσει περισσότερος κόσμος την σειρά, αλλά τελικά ... να μην εξαρτάται από το Mega και το πρόγραμμά του. Παρεμπιπτόντως το σημερινό 4x08 Hermanos ήταν υπέρτατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Παρεμπιπτόντως το σημερινό 4x08 Hermanos ήταν υπέρτατο. αυτο μονο? που ειναι το σποιλερ με την υπερτατη αναλυση σου? οεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Μόλις κοπασει η δουλειά... edit: (παραθέτω τα σχόλια μου από το αντίστοιχο θέμα του greektvsubs.gr) Wow. Ένα επεισόδιο ουσιαστικά αφιερωμένο στον Gus, με επιστροφή του Don Salamanca, και debuto (sic) του Don Eladio(!), και αρκετές σκηνές με ένταση (ειδικά αυτή στο φιναλε-flashback). Ο ηθοποιός Giancarlo Esposito που υποδύεται τον Gus Fring ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις απαιτήσεις του ρόλου του και ειδικά σε αυτό το επεισόδιο που προστίθενται νέες πτυχές και διαστάσεις στην προσωπικότητα του Fring. Μου άρεσε που ο Gus είχε έτοιμη μια πειστική δικαιολογία για τα αποτυπώματα που την μετέφερε χωρίς δείγμα ενοχής/ανησυχίας. Προφανώς ήταν προετοιμασμένος για αυτή την πιθανότητα κατηγορίας (σε αντίθεση με την τελευταία ερώτηση του Hank για το όνομά του, όπου φάνηκε προσωρινά να τα χάνει). Επίσης, υποθέτω πως η ιστορία της γνωριμίας με τον Gale είναι κατά το μεγαλύτερο κομμάτι της αληθινή (πχ η αναφορά στην υποτροφία-Maximino βγάζει νόημα μετά το φινάλε) *. Η σκηνή του flashback ήταν όλα τα λεφτά. Ήξερες ότι κάτι τραγικό θα συμβεί (blood for blood) αλλά έτσι όπως πήγαινε η συζήτηση με ακραία σκαμπανεβάσματα δεν ήξερες από που και πότε θα έρθει το μπαμ. Και μετά εξηγείται πλέον... ο Gus Fring (αν και ακόμα έχουμε το κενό για το τι έκανε πριν και δεν υπάρχουν καθόλου ίχνη του). Στα του Walt... Με ξάφνιασε η απαξιωτική απάντηση του στο "όταν κάποιος καταστρώνει σχέδια ο Θεός γελά" (που ήταν μια από τις κεντρικές ατάκες/θεωρίες στο Deadwood που πρόσφατα έβλεπα). Νομίζω πως είναι και αυτό μέρος της επαναληπτικής προσπάθειας (conditioning) να πείσει τον εαυτό του ότι έχει τον έλεγχο, και αν είναι έτσι κολλάει (ως άλλη μια προσγείωση στην πραγματικότητα) με την παρακάτω εξέλιξη όπου μαθαίνει για την ανειλικρίνεια του Jesse και γκρεμίζεται το σχέδιο του, ή όταν ο Hank του αποκαλύπτει πόσα έχει ανακαλύψει σε βάρος του Gus και τον βάζει να βάλει τον tracker στο αμάξι του (υπό την εποπτεία του Mike), οπότε τελικά σχεδόν καταρρέει μπροστά στον Gus (η ψυχραιμία και η αντίδραση του Gus στη σκηνή είναι τέλειες). Και η Skyler αντιμετωπίζει προβλήματα με το κρύψιμο των χρημάτων. *. Δεν κατάλαβα απόλυτα το σχόλιο για τα "shortcuts" που προτιμούσε ο Gale (κατά τον Gus). Εξαιρετικό επεισόδιο ακόμα μια φορά! P.S. Δεν έχω ενοχληθεί από την προώθηση του RAGE (μάλιστα από τη σειρά έμαθα για το παιχνίδι και τώρα έχω μπει στο hype), αλλά διαβάζω ότι υπήρξε κάποια δυσμένεια για αυτό. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2011 από Praetorian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Νταξ, τι να λέμε τώρα. Το επεισόδιο ήταν απλά επικό. Σίγουρα ένα από τα καλύτερα της σειράς, αν όχι το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα