Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Περίεργο. Για επεισόδιο χαμηλών τόνων (όπως θα το χαρακτήριζα χωρίς πολύ σκέψη), έγινε χαμός στο ίσκιωμα.

Πάρα πολύ καλό επεισόδιο.

O Walt ειδικά σε αυτό το επεισόδιο δείχνει σχεδόν εντελώς αναίσθητος όσο αλληλεπιδρά με τον Jesse.

O Aaron Paul είναι εξαιρετικός ειδικά στην σκηνή με τον "κύκλο" της απεξάρτησης.

Ο Hank κερδίζει τις εντυπώσεις στο φινάλε με δυναμική επανείσοδό του στην υπόθεση της μπλέ μεθ.

Κορυφαία επίσης η σκηνή όπου ο Gus περιμένει τους αντιπροσώπους του καρτέλ για να διαπραγμετευτεί την διακοπή σχέσεων, και του έρχεται ένας νεαρός με περιπαιχτικό ύφος να του θυμίσει πόσο υποτιμητικά τον "βλέπει" το καρτέλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κονακ δε νομιζω οτι ηταν στον ιδιο ρυθμο με τα προηγουμενα.Ειχε πολυ καλυτερο ρυθμο.

Προσωπικα ηταν ακριβως αυτο που ηθελα να δω απο το 2ο επεισοδιο και μετα,να προχωραει στοιχειωδως η ιστορια.

Ορισμενα προηγουμενα επεισοδια μου φαινοντουσαν πιο αργα απο οτι επρεπε διοτι προχωρουσε πολυ αργα η πλοκη,δε με πειραξε η απουσια δρασης.

Επιτελους πηρε μπρος!Ελπιζω σε αναλογη συνεχεια!

Συμφωνω απολυτα στα στοιχεια του επεισοδιου που σχολιασατε προηγουμενως.

Νομίζω αν και ξεκίνησε κάπως αργά, εξελίσσεται σε μια από της καλύτερες σεζόν.

Ο Aaron Paul είναι καλός σαν Jesse, αλλά μου φαίνεται αρκετά μονοδιάστατος σαν ηθοποιός (δεν τον έχω δει βέβαια σε κάτι άλλο).

Πρόβλεψη: τον Χανκ θα τον φάνε φέτος, προτελευταίο ή τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, και πιθανόν στα καπάκια οι Γουόλτ/Τζέσε θα φάνε τον Γκας.

ή απλα θα κλείσουμε με εναν πυροβολισμό και μαύρη οθόνη, και για κανα χρονο θα αναλυουμε ποιος μπορεί να είναι :P .

Γενικά η σειρά, αλλά και συγκεκριμένες σκηνες μου προκαλούνε τέτοιο αγχος και σφυγμούς που είχα να δω απ την 1η σεαζον του prison break B)

ή απλα θα κλείσουμε με εναν πυροβολισμό και μαύρη οθόνη, και για κανα χρονο θα αναλυουμε ποιος μπορεί να είναι :P .

Γενικά η σειρά, αλλά και συγκεκριμένες σκηνες μου προκαλούνε τέτοιο αγχος και σφυγμούς που είχα να δω απ την 1η σεαζον του prison break B)

οντως

Oλα τα λεφτα η φατσα του Γουολτ οταν νομιζει οτι μπορει

να πατροναρει τον Τζεσι και στην 1η προταση γυρναει ο αλλος και του λεει "μην μου σπας τα παπαρια, θα τον σκοτωσω ειπαμε" και μενει ο αλλος παγωτο. Σπανιο δειγμα διορατικοτητας για Τζεσι

Ο δε Walt συνεχιζει να ειναι τρελο loose canon. Στη φαση με το αμαξι

τα πηρε στο κρανος. Δεν θα μας πεις εσυ μαντμαζελ τι θα κανουμε, βγαζουμε λεφτα εμεις και εχουμε οτι γουσταρουμε και δικο μας ειναι, του βαζουμε φωτια και το καιμε. Κυριολεκτικα

• Moderators

Όσο αφορά αυτό με το αυτοκίνητο

o Walt και από την 3η season έκανε κάποιες παλαβομάρες. Υπήρχε ένα επεισόδιο που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα και είχε κλείσει τα μάτια πχ.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο βέβαια είναι εντελώς διαφορετικός ο λόγος (αντιδρά στη συμπεριφορά της Skyler, ξεσπάει, κάνει το δικό του, συνεχίζει να "πείθει" τον εαυτό του ότι είναι badass).

Ήταν κάπως απότομη/υπερβολική η σκηνή, αλλά πάνω-κάτω ταιριάζει με το πού βρίσκεται ο χαρακτήρας του Walt τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...