Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Πολύ καλό το επεισόδιο! Α ρε μεγάλε Walt αδιόρθωτος είσαι... Κόλλησε αμέσως με το "genious" και δεν μπόρεσε να το αφήσει έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ανανεώθηκε από το AMC για 16 πρόσθετα επεισόδια που θα κλείσουν την ιστορία. Δεν είναι γνωστό ακόμα αν και τα 16 επεισόδια θα παίξουν σε μια 5η και τελευταία season ή θα τα χωρίσουν σε (δύο ?) επιμέρους season. Πηγή IGN: Breaking Bad Renewed for Fifth and Final Season H φετινή ξέρουμε πόσα επεισόδια θα έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papos40 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 13 επεισοδια με τελευταιο στις 9 Οκτωβριου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το ότι αποφάσισαν 5η και τελευταία σεζόν είναι πολύ καλό - μετά το φινάλε της 4ης θυμάμαι να το αναφέρω κιόλας σαν ιδανική περίπτωση, δε χρειάζεται ξεχείλωμα το Breaking Bad. Αν ο Gilligan συνεχίσει να γράφει όπως μέχρι τώρα και προστατέψει το "παιδί" του, το Breaking Bad θα μπει στο πάνθεον των σειρών που επέδειξαν απίστευτη συνοχή και συνέπεια από την αρχή μέχρι το τέλος, όπως π.χ. το The Wire. Κατεβαίνει το 5ο, μέχρι τώρα η σεζόν σε ρυθμούς μου θυμίζει την 3η: χαλαρή μετά την πρεμιέρα και κάπου 4ο-5ο ανέβασε ρυθμούς για να πιάσει την πρώτη της κορύφωση στο 3x06 - One Minute. Με τη διαφορά ότι το 4x04 ήταν απίστευτα δυνατό επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το ότι αποφάσισαν 5η και τελευταία σεζόν είναι πολύ καλό - μετά το φινάλε της 4ης θυμάμαι να το αναφέρω κιόλας σαν ιδανική περίπτωση, δε χρειάζεται ξεχείλωμα το Breaking Bad. Αν ο Gilligan συνεχίσει να γράφει όπως μέχρι τώρα και προστατέψει το "παιδί" του, το Breaking Bad θα μπει στο πάνθεον των σειρών που επέδειξαν απίστευτη συνοχή και συνέπεια από την αρχή μέχρι το τέλος, όπως π.χ. το The Wire. Συμφωνω αν εξαιρεσεις τη 2η σαιζον του the wire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Γιατί ρε συ john, εμένα μου άρεσε και η 2η πάρα πολύ. Γενικά το The Wire το θεωρώ υπόδειγμα σχεδιασμού σειράς, οι εξελίξεις είναι κατανεμημένες τόσο ομοιόμορφα που φαίνεται σαν να γύρισαν κάθε σεζόν ως 10ωρο ή 13ωρο και μετά τις χώρισαν σε επιμέρους επεισόδια . Anyway, αν είναι το μεταφέρουμε στο τόπικ του. Βάζω το 5ο, εντυπώσεις σε καμια ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Με αφορμή το ότι αναφέρθηκε το one minute Κανα-δυό σκηνές σε αυτό το επεισόδιο παραπέμπουν πολύ σε αντίστοιχες του One Minute. πχ 1) όταν ο Walt είναι στο Pollos Hermanos και κοιτάει ύποπτα/με φόβο όποιον μπαίνει μέσα μου θύμισε τον Hank στο αμάξι αφότου δέχτηκε το τηλεφώνημα και 2) η σκηνή που ο Jesse βάζει την όπισθεν για να χτυπήσει τον τύπο με την καραμπίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Πολύ καλό έως εξαιρετικό και το 5ο. Πολύ καλή αρχή, μου άρεσε το όλο στόρι με Τζέσι-Μάικ-Γκας, πολύ καλό το όλο στήσιμο με την ενέδρα για να "αφυπνίσει" λίγο τον Τζέσι, επιτέλους υπάρχει και μια αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ Γουόλτ-Τζέσι και Μάικ-Γκας. Ο Χανκ απ' ό,τι φαίνεται θα έχει κεντρικό ρόλο μέχρι το τέλος της σειράς όσον αφορά την αποκάλυψη του Χάιζενμπεργκ. Πολύ καλές και δυνατές σκηνές και πάλι, ο σουρωμένος Γουόλτ που αναζητά την αναγνώριση, η επιτομή του κόμπλεξ του underachiever. Συνολικά και αυτή η σεζόν είναι καλοσχεδιασμένη και καλογραμμένη μέχρι τώρα, προβλέπω και φέτος να μας αφήνει το φινάλε σε σούπερ αναμμένα κάρβουνα. Όπως και να 'χει, μετά από 5 επεισόδια το Breaking Bad είναι στα ίδια στάνταρ awesomeness που επέδειξε στις προηγούμενες σεζόν. Πάντως η σειρά είναι κομμένη και ραμμένη να τελειώσει στην επόμενη σεζόν ιδανικά. Θυμάμαι λέγαμε μετά το φινάλε της 3ης "πόσο πιο σκατά να γίνουν τα πράγματα; πόσο πιο bad να γίνει ο Γουόλτ;". Με το επόμενο επεισόδιο θα είμαστε στο μέσο της σεζόν, και προβλέπω στα 3 τελευταία να πέσουμε ένα σκαλί παρακάτω, να γίνει ακόμα πιο ασφυκτική η κατάσταση. Με αυτό στο μυαλό θεωρώ ότι είναι ιδανικό το κλείσιμο στην 5η σεζόν, ώστε να μην ξεθωριάσει και να μην επιδοθεί σε ακόμα πιο ακραίες και μακρόσυρτες καταστάσεις η ιστορία. Ρισπέκτ στον Vince Gilligan για το έπος του, καθώς είμαι σχεδόν σίγουρος ότι από δω και πέρα η σειρά "has nowhere to go but up". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 45 λεπτα χωρις παυση μονο το breaking bad και ελαχιστες ακομα σειρεσ το κανουν αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 οταν λες παυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 οταν λες παυση? δεν καταλαβα ποτε περασαν δεν πατησα pause καθολου ουτε για να δω σε πιο λεπτο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δεν ειχα δει τα πρωτα 5, οταν βγηκαν, γιατι δεν προλαβαινα να διαβασω τις ανακεφαλαιωσεις των σεζον. Τελικως το εκανα, κι ειδα τα επεισοδια σε 2 μερουλες (μαζι μ' ενα oz λιωσιματακι). Δε ξερω για σας αλλα δεν ξερω αν θ' αντεξω αλλο τοση γαματοσυνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Η γαματοσυνη παντως τωρα ξεκινα,οοποτε προαιτημασου καταλληλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Θα το δείχνει το Mega ε, αρχίζει λέει από 5 Σεπτεμβρίου. Λοιπές πληροφορίες (ώρα, κ.τ.λ.) δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Θα το δείχνει το Mega ε, αρχίζει λέει από 5 Σεπτεμβρίου. Λοιπές πληροφορίες (ώρα, κ.τ.λ.) δεν ξέρω. Για κάποιο λόγο μου φαίνεται περίεργο... Ας είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα