patrickdrd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 οντως, κορυφαια αυτη η σκηνη, θυμισε παλιο λατρεμενο breaking bad να ρωτησω κι εγω, επειδη το ειδα με αγγλικους, τι ρωταγε ο walt τον jesse αν ξεχασε στον τοπο του εγκληματος; τι ειναι τα ... casings ή οπως αλλιως τα λεγε; (αυτα μου την σπανε με τα αγγλικα ή τα χωρις υποτιτλα, χανεις μια λεξη και την ψαχνεις μετα για μερες ... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 οντως, κορυφαια αυτη η σκηνη, θυμισε παλιο λατρεμενο breaking bad να ρωτησω κι εγω, επειδη το ειδα με αγγλικους, τι ρωταγε ο walt τον jesse αν ξεχασε στον τοπο του εγκληματος; τι ειναι τα ... casings ή οπως αλλιως τα λεγε; (αυτα μου την σπανε με τα αγγλικα ή τα χωρις υποτιτλα, χανεις μια λεξη και την ψαχνεις μετα για μερες ... ) Ο κάλυκας από την σφαίρα. Πιθανόν θα έχει αποτυπώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 μακραν το καλυτερο της σεζον και ενα απο τα καλυτερα ολου του breaking bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Η σκηνή με τον Γουόλτερ και τον μπατζανάκη του στο δωμάτιο, ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Ένιωθα λες και ήμουν εγώ εκεί. Και όταν πετάξαν και το W.W έφαγα τα νύχια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 κορυφη το 4ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelthekiller Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Καλά φοβερή η σειρά δεν το συζητάμε αλλά έκανα μαλακιά :/ Την σειρά δεν την ήξερα καθόλου μέχρι και πριν μια βδομάδα μέχρι που την κατέβασα και είδα απανωτά όλα τα επεισόδια μέχρι το σημερινό...το θέμα είναι ότι τελειώσανε Τώρα τι κάνω ?_? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Η σκηνή με τον Γουόλτερ και τον μπατζανάκη του στο δωμάτιο, ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Ένιωθα λες και ήμουν εγώ εκεί. Και όταν πετάξαν και το W.W έφαγα τα νύχια μου. "you got me" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Όντως πολύ ένταση στην συγκεκριμένη σκηνή. Νομίζω ότι αφήνει και ένα υπονοούμενο ότι ο Hank έστω και φευγαλέα υποψιάστηκε τον Walt -που πριν λίγο και από το πουθενά προέκυψε μεγάλος τζογαδόρος. (Αν βέβαια δεν έλεγε το "Walter White" θα αντιδρούσε όλο το κοινό της σειράς) αλλά το είπε και το άφησε χωρίς να προσθέσει κάτι στις γραμμές του "πλάκα κάνω" -που θα έκανε ο "παλιός" Hank. Είχα εν τω μεταξύ δει πρόσφατα το επεισόδιο της 3ης season που γνωρίζεται o Gale με τον Walt και οπότε κατάλαβα γρήγορα που το πηγαίνανε στη σκηνή αυτή με το W.W., αλλά και πάλι το βρίσκω πολύ έξυπνο που ήρθε εκείνη η σκηνή να χρησιμοποιηθεί και να κολλήσει με αυτόν τον τρόπο στη νέα season. Επίσης αγαπημένη σκηνή για μένα (στο χιουμοριστικό μέρος) είναι στην αρχή του διαλόγου με το σενάριο της Skyler ("we want to tell you the whole story. It's a doozy") που ο Walt έχει λιώσει στην πολυθρόνα με ένα ύφος "πάει τρελάθηκε αυτή". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Όντως πολύ ένταση στην συγκεκριμένη σκηνή. Νομίζω ότι αφήνει και ένα υπονοούμενο ότι ο Hank έστω και φευγαλέα υποψιάστηκε τον Walt -που πριν λίγο και από το πουθενά προέκυψε μεγάλος τζογαδόρος. (Αν βέβαια δεν έλεγε το "Walter White" θα αντιδρούσε όλο το κοινό της σειράς) αλλά το είπε και το άφησε χωρίς να προσθέσει κάτι στις γραμμές του "πλάκα κάνω" -που θα έκανε ο "παλιός" Hank. Είχα εν τω μεταξύ δει πρόσφατα το επεισόδιο της 3ης season που γνωρίζεται o Gale με τον Walt και οπότε κατάλαβα γρήγορα που το πηγαίνανε στη σκηνή αυτή με το W.W., αλλά και πάλι το βρίσκω πολύ έξυπνο που ήρθε εκείνη η σκηνή να χρησιμοποιηθεί και να κολλήσει με αυτόν τον τρόπο στη νέα season. Επίσης αγαπημένη σκηνή για μένα (στο χιουμοριστικό μέρος) είναι στην αρχή του διαλόγου με το σενάριο της Skyler ("we want to tell you the whole story. It's a doozy") που ο Walt έχει λιώσει στην πολυθρόνα με ένα ύφος "πάει τρελάθηκε αυτή". ελιωσα στην σκηνη αυτη σοβαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 παρομοια φαση δεν ειχαμε δει οταν ψαχνανε ποιος ειχε κλεψει τα εργαλεια απο το εργαστηριο χημειας του σχολειου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ασδφασδφασδφ Φτιάξτε επιτέλους το spoiler tag και την εμφάνιση του στο iphone. Είναι αδύνατον να διαβάσει κανείς κινηματογράφος και τηλεόραση χωρίς να φάει spoiler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 παρε android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ανανεώθηκε από το AMC για 16 πρόσθετα επεισόδια που θα κλείσουν την ιστορία. Δεν είναι γνωστό ακόμα αν και τα 16 επεισόδια θα παίξουν σε μια 5η και τελευταία season ή θα τα χωρίσουν σε (δύο ?) επιμέρους season. Πηγή IGN: Breaking Bad Renewed for Fifth and Final Season The roll-out of the episodes and premiere date schedule has yet to be determined by the network. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 ωραιο και το 5ο ειδατε εκει που ο γιος επινε καφε σε κουπα Benekey? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα