Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δεν είπα ότι είχαν παρόμοιο σενάριο με την μύγα, για παρόμοιο επίπεδο μίλησα. Τρία επεισόδια τώρα δείχνει το ίδιο πράγμα. 1. Ο Walt που φοβάται ότι θα τον σκοτώσουν. 2. O Jesse που έχει πέσει σε κατάθλιψη και δεν θέλει να μένει μόνος. 3. O Hank που εχει πέσει και αυτός σε κατάθλιψη, παιδεύει την Marie και μαζεύει πέτρες. 4. Η Marie που ανέχεται τον Hank και ξεσπάει κλέβοντας. 5. Η Skyler που είναι πανούργα και θέλει να πάρει το πλυντήριο. Δηλαδή εντάξει... το καταλάβαμε, δείξτο μια, δείξτο δυο, αλλά πάμε και παρακάτω. (...) αλλά αν δεν μπορείς να δεις ότι έχει ξεκινήσει με πολύ αργούς ρυθμούς, ε πως να το κάνουμε δεν είσαι αντικειμενικός. 1. Αυτά τα bullets που αναφέρεις έγιναν στην διάρκεια 3 επεισοδίων και όποτε το "στα τρια επεισόδια βλέπουμε το ίδιο πράγμα" είναι υπερβολή. 2. Για αργούς ρυθμούς έχω μιλήσει και εγώ -μόνο που εμένα δεν με ενοχλεί αυτό. 3. Από εκεί και πέρα διαφωνούμε και το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό. 4. Ωστόσο, θα προτιμούσα να μιλάμε μόνο για τη σειρά, παρά για το πόσο αντικειμενικός (ή fanboy) είναι ο ένας και ο άλλος, που μόνο flame μπορεί να ξεκινήσει. P.S. Νομίζω ότι από το επόμενο ανεβαίνουν και οι ρυθμοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ... P.S. Νομίζω ότι από το επόμενο ανεβαίνουν και οι ρυθμοί. Και εγώ το πιστεύω αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 εγω και 4ο να δω δε με χαλαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 χαχαχαχα, απιστευτο, βλεπω το 3ο επεισοδιο στην 5η σεζον του σαινφελντ και ποια πετυχαινω; την σκαϊλερ στα νιατα της: http://www.imdb.com/title/tt0697703/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 η Cuddy να δεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 απιστευτη αναλυση χαρακτηρων. Ειδικα με τον Τζεσε, νοιωθεις οτι κατρακυλας μαζι του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Οντως με Jesse εχουν κανει καλη δουλεια και ο ηθοποιος αποδιδει. Ωστοσο,και το 3ο επεισοδιο παιδες αρκετα αργο και χωρις ουσιαστικη εξελιξη,αναμενουμε τη συνεχεια με ενδιαφερον ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 μην αρχισετε παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pQSceJJ1Clc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εξαιρετικό το 4ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Το καλύτερο μέχρι στιγμής, 100% pure Breaking bad! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Πηρε μπρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Τέλειο το επεισόδιο. Κορυφαία εισαγωγή (από τις κλασσικές καλές εισαγωγές του BrBa), πετυχημένο χιούμορ, άβολες καταστάσεις και εξελίξεις. Άριστο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Πάντως ειχε λίγο Αμερικανιά η σκηνή με τον Mike στην αρχή. Έτσι όπως το πάνε θα αρχίσουν να του βγάζουν ανέκδοτα, τι Τσακ Νορις και αηδιες... BTW, έχουμε καμιά ιδέα που πηγαίνανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα