Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Έχουμε ακόμα 3 εβδομάδες για να ανεβάσουμε και άλλο τον πήχη των προσδοκιών που έχουμε, ώστε να απογοητευτούμε όλοι μαζί από το 4x01. :mrgreen:

(προφανώς και ελπίζω να μην συμβεί αυτό)

Δημοσ.

Έχουμε ακόμα 3 εβδομάδες για να ανεβάσουμε και άλλο τον πήχη των προσδοκιών που έχουμε, ώστε να απογοητευτούμε όλοι μαζί από το 4x01. :mrgreen:

(προφανώς και ελπίζω να μην συμβεί αυτό)

Όπως και να χει θα απογοητευτείτε εσείς που θα το δείτε βδομάδα βδομάδα γιατί κάποια στιγμή θα τελειώσει το επεισόδιο και μετά Τ minus 6.5 days :-D

• Moderators
Δημοσ.

Οι πιθανότητες πάντως να πέσει αδέσποτο spoiler από post/υπογραφή/avatar κάποιου, ή σε συζήτηση με φίλους αυξάνονται θεαματικά, αν επιλέξεις να περιμένεις μέχρι τον Οκτώβριο.

Δημοσ.

Οι πιθανότητες πάντως να πέσει αδέσποτο spoiler από post/υπογραφή/avatar κάποιου, ή σε συζήτηση με φίλους αυξάνονται θεαματικά, αν επιλέξεις να περιμένεις μέχρι τον Οκτώβριο.

εχεις δικιο επισης αυτο ειναι η μαγεια να περιμενεις μια week ετσι και με το λοστ οσοι τα ειδαν μαζεμενα ξενερωναν

Δημοσ.

Μη μου λες τέτοια και κόψω τελείως το ινσόμνια για κανα 3 μηνο! Γιατί ρε, μέχρι πέρσυ δεν είχαμε σποιλερς σε υπογραφές κτλ.... Καλα τώρα τρόμαξα, κομένο το φόρουμ όταν ξεκινήσει!

Δημοσ.

τελιωνω 2η σεζον και τα εχω παρει με αυτη την μαλακο την γκομενα του τζεσι ετσι μπλεκουν οι πιο πολλοι πρεζακιδες

Δημοσ.

Α οχι, μαλακία μου. Στο τελευταίο της 3ης αναφερόμουν. Εκει ρε, που σκοτώνουν την οικογένεια του και τρελαίνεται αυτός. Καταλαβες που λέω...

Δημοσ.

Καλα στο σημειο που λες τον κοβω να παθαινει τη μεγαλυτερη πλακα.

Βασικα αυτο ειναι πριν το σημειο που ο Πινκμαν σκοτωνει τον Χανκ η μετα? Δε θυμαμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...