Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Διαβασα λιγο imdb κ ειδα οτι εχει να κανει με δολοφονο.

Βλεπω ειστε ενθουσιασμενοι, κ το βαζετε μαζι με dexter.

Αν μαρεσει δλδ ο dexter,που μαρεσει πολυ, μου το προτείνετε?

κ αλλη μια ερωτηση: εχει στορυ που τραβαει? η ειναι αυτοτελη με ξεχωριστους φονους κλπ?

Δεν είναι αυτοτελή. Και δεν είναι ακριβώς με φόνους όπως το λες (στο Breaking Bad αναφερόμαστε σωστά; ). Σχεδόν καμία σχέση δηλαδή. Ούτε δολοφόνος υπάρχει (...).

Είναι σκοτείνο δράμα, αλλά η υπόθεσή του έχει να κάνει (ή έχει ως αρχή) δύο τύπους που συνεργάζονται για να παρασκευάσουν και να διανέμουν κρυσταλλική μεθ.

Πέρα από το ύφος και κάποια κοινά θέματα (που και πάλι κάποια τα αντιμετωπίζει διαφορετικά από τον Dexter) οι δύο σειρές έχουν πολλές διαφορές. Προτείνω να δεις μέχρι το 1χ03 (τα τρία πρώτα επεισόδια δηλαδή) για να πιάσεις το πώς είναι η σειρά. Παρακάτω (ειδικά αν συνηθίσεις και τους ρυθμούς της που είναι κάπως αργοί -για κάποιο λόγο βέβαια) γίνεται ακόμα καλύτερη και η 2η season είναι ακόμα πιο καλή :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το imdb λεει criminal, εγω απο συνηθεια μαντεψα δολοφονο!

με χαλαει λιγο η αργη εξελιξη που λες, αλλα θα κατεβασω τα πρωτα να δω τι παιζει! ελπιζω μονο να μην μου κατσει πολυ βαρυ!

Thanks!

• Members

Μπράβο ρε Sellers... μόλις είδα τον τίτλο η πρώτη μου σκέψη πήγε στον Pretorianos, αλλά έκανες την έκπληξη :-D

Κι εγώ τη βλέπω μετά κυρίως από την επιμονή του toufas σε κάποιο άλλο topic. Αν και κατά διαστήματα έχει κάποια πράγματα που δεν μου πολυάρεσαν (π.χ.

το φινάλε του 2ου κύκλου)

μου αρέσει πολύ. Στις πολύ αγαπημένες μου δεν τη βάζω, αλλά στις πολύ καλές θα την έβαζα σίγουρα.

Ενώ στα πρώτα επεισόδια το θέμα της φαίνεται πολύ ψυχοπλακωτικό, μετά αποκτά στοιχεία περιπέτειας, ενώ έχει και καλό χιούμορ εκεί που δεν το περιμένεις (είχα λιώσει στο γέλιο με μερικές ατάκες του Jesse σε τελείως ανύποπτες στιγμές, που τις κάνει πιο αστείο το ύφος που έχει όταν τις λέει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα τι προφορα/φωνη ειναι αυτη που εχει ο τζεσι?? με χαλαγε λιγο στην αρχη αλλα τον συνηθισα, μου φερνει λιγο σε τυπο εμινεμ, δηλαδη ασπρος wannabe gangsta. Την ποιο πολυ πλακα εχουν οι καμενοι οι φιλοι του τζεσι

σαλιαρα το criminal σημενει εγκληματικη σειρα, αλλα μπορει να ειναι με την ενοια της οποιαδηποτε παρανομιας και οχι απαραιτητα με δολοφονους. Το ολο στορυ εχει να κανει με ναρκωτικα και εμπλοκη ανθρωπον που δεν θα περιμενες ποτε να μπει σε ενα τετοιο κυκλο, με αποτελεσμα να εχουμε πολλες (κωμικο)τραγικες συνεπειες στις ζωες τους

Καποιες δολοφονιες παντος εχουν γινει, MAJOR SPOILER, μην ανοιγετε αν τωρα ξεκινατε την σειρα

με την χελωνα ειχαμε μαζικη, η τον αλλο τον ντιλερ στην φαση με τον γερο στο καροτσακι, το φιλο βαπορακι του τζεσι, και το χειροτερο οταν o white εμεινε απαθης την ωρα που εκανε overdose η φιλη του τζεσι!

αν μη τη αλλο ειναι σκοτεινη αλλα απολαυστικη σειρα! σε αυτο ειναι που μοιαζει ποιο πολυ στο ντεξτερ

Επεξ/σία από tzinos

• Moderators

^^^ Βασικά αυτά τα spoiler ήθελα να αποφύγω εγώ, και ήμουν όσο πιο γενικός μπορούσα στο post παραπάνω.

Εννοείται ότι το spoiler του tzinos το ανοίγετε μόνο αν θέλετε να μάθετε κάποια χοντρά (και κορυφαία) γεγονότα της σειράς (που καλύτερα να μην τα ξέρετε εκ των προτέρων imho)

ι γκετ γιου, γι αυτο και το βαλα σε σποιλερ ταγκ, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα, αφου δεν εχει αρχισει την σειρα λογικα θα το αποφυγει

• Members

Λοιπόν, έψαξα και βρήκα τη σκηνή με την οποία είχα γελάσει περισσότερο από κάθε άλλη...

δεν είναι τόσο ο διάλογος αυτός καθαυτός, όσο το δέος του Jesse όταν στο τέλος ρωτάει

"A Robot?"

και φυσικά η όλη φάση έτσι όπως είχε εξελιχθεί σε σχέση με ολόκληρο το επεισόδιο

:lol:

• Moderators

Καλά οπωδήποτε το χιούμορ είναι στα ατού της σειράς. Από χιούμορ καταστάσεων σε χιούμορ ατάκας ή εκφράσεων/αντιδράσεων των χαρακτήρων.

Μια από τις (πάρα πολλές σκηνές) που θυμάμαι εγώ (2ος κύκλος):

:-D I'm a blowfish... yeah! blowfishin this up!

Ποοοοοο είδα το 7ο επεισόδιο απο 3η σαιζόν. και έχω να πω΄μόνο αυτό....

ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Μπράβο ρε Sellers... μόλις είδα τον τίτλο η πρώτη μου σκέψη πήγε στον Pretorianos, αλλά έκανες την έκπληξη :-D

TZA!!! Στην έσκασα...

Η φόρθνετ ακόμα δεν με αφήνει να το δω. Που θα πάει όμως...

Ποοοοοο είδα το 7ο επεισόδιο απο 3η σαιζόν. και έχω να πω΄μόνο αυτό....

ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ[...]

Τα επεισόδια 6 και 7 πραγματικά ήταν το κάτι άλλο. Ειδικά το τέλος του 7. Γι' αυτό έχω λατρέψει τη σειρά, τολμά να δίνει τέτοια συνταρακτικά γεγονότα όχι μόνο σε season finale. Το αργό είναι σχετικό, εγώ ακόμα σε επεισόδιο δεν έχω βαρεθεί. Αντιθέτως, είχα βαρεθεί στο Prison Break στην αρχή της 2ης σεζόν (και το παράτησα) και ας τρέχανε όλη την ώρα ή στο Heroes στην ίδια περίοδο και ας γινόταν της μουρλής.

συμφωνω με το 7, εμενα μου αρεσε παρα πολυ και το 2χ02

στο σπιτακι με τον τουκο, καλα εκει δεν θα πρεπε ο μπατζανακης του να βρει την φωτο που αδειασε απο τις τσεπες του ο Γουολτ; οπως επισης γιατι κολλησε οταν κοπανησε στα μπουκετα τον Jesse ρωτωντας τον ποιος εισαι κ πως ξερεις το τηλ μου κ το ονομα της γυναικας μου;

σ'αυτες τις δυο περιπτωσεις νομισα πως κατι ειχε ψυλλιαστει, αλλα δεν μας εδειξε κατι τετοιο σε καμια αλλη στιγμη

• Moderators

Πρέπει να είναι νωρίς (για τα δεδομένα του AMC) για να ανακοινώσει επόμενη season.

Ο Gilligan έχει πει πως έχει σχέδιο για περισσότερες από 3 seasons (εγώ θυμάμαι να είπε για 5, αλλά αλλού διαβάζω για 4 και αλλού για 6). Έτσι κι αλλιώς το "σχέδιο" σε τέτοια σειρά νομίζω πως είναι μάλλον μια φράση ανα season σε στυλ: σε αυτήν την season γίνεται αυτό, στην επόμενη γίνεται εκείνο και στην τελευταία γίνεται αυτό. Όχι κάτι πολύ πιο συγκεκριμένο (και ενδεχομένως αλλάζει δυναμικά).

Ας δούμε πως θα τελειώσει και αυτή η season...

Είδα και το 3Χ10

Πο χέστηκα απάνω μου, μπα και του πεί οτι είδε την γκόμενα να πεθαίνει, γιατί δεν τα πάει καλά όταν είναι χαπακομένος....

Επόμενο επεισόδιο ξέρουμε πότε έχει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...