traganeus Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ντάξει δεν μπορώ να περιμένω με τπτ!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Επιτέλους ρε π0ύσΤη μου. Έχω ξεχάσει τι έχω δει μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αντε. Εγω λεω να τα ξαναδω απ' την αρχη ολα, περιμενοντας για την πρεμιερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Για διάλλειμα ανάμεσα στις ταινίες μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Και γω έλεγα να δω την 3η σεζόν για ενα φρεκσάρισμα αλλα χρόνος = 0... Το τραιλερ πάντως, όλο κλιπς απο τα παλιά είναι, λες και είναι fan made, αλλα την κάνει την δουλειά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Το τραιλερ πάντως, όλο κλιπς απο τα παλιά είναι, λες και είναι fan made, αλλα την κάνει την δουλειά του Αυτό. Δηλαδή μάλλον το προτιμώ από το να δούμε spoilers, και από ό,τι φαίνεται θέλουν να κρατήσουν το "cliffhanger" του τελευταίου επεισοδίου, χωρίς να δώσουν hints για το τί έγινε τελικά (αν και ελπίζω να έγινε αυτό που καταλάβαμε). Να πάρει! 17 Ιουλίου είναι ακόμα μακριά (για μένα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Παιδια ποτε περιπου θα τελειωσει η σεζον;Θα το πανε βδομαδα και επεισοδιο η το τραβανε;Θελω να τα δω ολα μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Εκτός απροόπτου θα ακολουθήσουν αυτό που έκαναν και στις προηγούμενες season, οπότε θα παιχθούν χωρίς διακοπή (και χωρίς διπλά επεισόδια). Άρα μέσα σε 13 βδομάδες θα έχει ολοκληρωθεί (αρχές Οκτώβρη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ουφ μια χαρά Θα τελειώνει το Game of Thrones θα αρχίζει το Breaking Bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Και γω θα περιμένω να τελειώσει να τα δω όλα μαζί, δεν μπορώ βδομάδα παρά βδομάδα. Μόνο με το Λοστ το έκανα κι αυτό για να μετέχω στις συζητήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Και γω θα περιμένω να τελειώσει να τα δω όλα μαζί, δεν μπορώ βδομάδα παρά βδομάδα. Μόνο με το Λοστ το έκανα κι αυτό για να μετέχω στις συζητήσεις Back from the grave! :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αντίστοιχα καλό οκτώβρη. Δε θα μου βγάλουν εμένα την παναγία οι κωλοσειρές. Αν και όπως είπε και ο sellers έχω ξεχάσει σχεδόν τι γίνεται στη σειρά και θέλω φρεσκάρισμα απο την 3η όπως και δήποτε :\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Τι απο Οκτωβρη εχει Breaking Bad? Για καλοκαιρι δεν ηταν η πρεμιερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 17 Ιουλίου είναι η πρεμιέρα. Η παραπανω συζητηση για Οκτώβρη είναι για όποιον θα δει όλα τα επεισόδια αφού ολοκληρωθεί η season. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Τι απο Οκτωβρη εχει Breaking Bad? Για καλοκαιρι δεν ηταν η πρεμιερα? 17 Ιουλίου παίζεται στην Αμερική. EDIT με πρόλαβε ο από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα