Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω παλι εβαλα τον εαυτο μου στη θεση του Γκεηλ :P :shock::shock:

Βρηκα κατι συνεντευξεις του Gilligan που ελεγε απο τη μια οτι αυτο που υποννοει η τελευταια σκηνη ειναι οτι οντως ο Τζεσι τον πυροβολει, αλλα απο την αλλη αργοτερα λεει οτι το σκεφτονται μηπως και τελικα προχωρησουν αλλιως. Εγω θα ηθελα οντως να τον εχει σκοτωσει, ταιριαζει πολυ περισσοτερο στη σειρα αλλα και στον εντελως αυθορμητο και παρορμητικο χαρακτηρα του Τζεσι

Θα ταίριαζε και στην ροή που έχει μέχρι τώρα. Κάθε σεζόν και ποιο βαθιά χαντακώνονται...

Βασικά όπως και ναχει συνεχίζεται η κατρακύλα...

---------- Προσθήκη στις 18:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:33 ----------

για 'μενα θα ειναι ενα μικρο ξενερωμα αν δε τον εχει σκοτωσει:-(

Προσωπικά δεν θα ξενέρωνε καθόλου.

Μπορεί να ήταν μια ζωή αλητάμπουρας και junkie, αλλά ποτέ δολοφόνος. Για να φτάσει σε σημείο να πάρει την ζωή κάποιου άλλου μας δείχνει πόσο έχει καταστραφεί και αυτός απο όλη αυτή την ιστορία. Βέβαια σαυτή την φάση μιλάμε για επιβίωση όποτε και εγώ περιμένω να το κάνει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είδα και τις 3 season ... πολύ καλή σειρά και ενώ τα πρώτα 2-3 επεισόδια τα βρήκα λίγο βαρετά, μετά η ένταση μεγαλώνει και δημιουργεί χωρίς καν cliffhungers την ανάγκη να θέλεις να δεις αμέσως το επόμενο επεισόδιο...

Και ενώ η τρίτη σεζόν ήταν λίιιιγο πεσμένη και η όλη ιστορία με τη γυναίκα του με κούρασε, έρχεται το προ-τελευταίο και το τελευταίο επεισόδιο που την έφερε στα ίσια της!!!

Άντε με το καλό και η 4η... ο "Heisenberg" τα σπάει :P

• Moderators
Και ενώ η τρίτη σεζόν ήταν λίιιιγο πεσμένη και η όλη ιστορία με τη γυναίκα του με κούρασε, έρχεται το προ-τελευταίο και το τελευταίο επεισόδιο που την έφερε στα ίσια της!!!

Για Sunset και One Minute ουδέν σχόλιον; :-D

Για Sunset και One Minute ουδέν σχόλιον; :-D

ΝΑΙΙΙΙ τρελή ένταση το όλο θέμα με

τον μπατζανάκη του Walter... αυτή η σκηνή με τ ξαδέρφια του Tuco καθώς και η σκηνή που σκάει μύτη ο Walter, πατάει τους τυπάδες με το Τζιπάκι ... με αποκορύφωμα το Head Shot ... εκεί σηκώθηκα όρθιος με έκφραση WOW!!! Αν ο Jese δεν του ανταποδώσει την χάρη θα είναι ΠΟΛΥ μλκ!!!

• 1 μήνα μετά...

Μου έκανε εντύπωση που έμεινε μλκς στο τέλος της 2ης σεζόν που η γυναίκα του

ανακάλυψε ότι ο άντρας της βγάζει πολλά χρήματα που δεν μπορεί να δικαιολογήσει.

Δε θα 'ταν εύκολο να της πει ότι έχει μπλέξει με τον τζόγο, έχασε πολλά αλλά τώρα ρέφαρε και κερδισε πολλά; Θα εξηγούσε τα πάντα έτσι! Δεν του κόβει και πολύ... :P

Επίσης μου την έδωσε που έδειχναν σε πολλά επεισόδια την καταστροφή στην

πισίνα

με τα πτώματα και τα συναφή και τελικά αποδείχτηκε κάτι εντελώς άσχετο. Συμβολικό μεν, άσχετο δε.

Ωραία σειρά πάντως, ξεκινάω τώρα την 3η σεζόν.

Οχι και τοσο ασχετο αν λαβεις υποψη πως προεκυψε...

Αυτό. Εγω το βάζω στα top 10 πχ τελειώματα τηλεοπτικών κύκλων. Κάπου εδω μέσα έχω και ένα κατεβατό με την άποψή μου για το επεισόδιο, ρίξτο ένα μάτι yianni

Φοβάμαι να ανοίξω σποιλερς μην πετύχω κανένα της 3ης σεζον που δεν το εχω δει ακόμα. Αν σου ειναι ευκολο να το βρεις, ριχτο!

Δε διαφωνω για το συμβολικο μηνυμα του φιναλε. Με ενοχλεισε που "υπονοοησε" οτι κατι φοβερα κακο ειχε συμβει στον κυριο Γουαιτ και βλεπαμε το σπιτι του ως τοπιο καταστροφης ενω τελικα δεν. Ισα-ισα που αυτο το γεγονος τον αφησε εντελως αδιαφορο.

• Moderators

Άλλο αδιάφορο και άλλο σε (*spoiler από τα αρχικά επεισόδια της 3ης season*)

φάση άρνησης.

Εγώ θυμάμαι τον Walt να επηρεάζεται πολύ από αυτό το γεγονός, άσχετα με το τί προσπαθούσε να βγάλει προς τα έξω.

Φοβάμαι να ανοίξω σποιλερς μην πετύχω κανένα της 3ης σεζον που δεν το εχω δει ακόμα. Αν σου ειναι ευκολο να το βρεις, ριχτο!

Δε διαφωνω για το συμβολικο μηνυμα του φιναλε. Με ενοχλεισε που "υπονοοησε" οτι κατι φοβερα κακο ειχε συμβει στον κυριο Γουαιτ και βλεπαμε το σπιτι του ως τοπιο καταστροφης ενω τελικα δεν. Ισα-ισα που αυτο το γεγονος τον αφησε εντελως αδιαφορο.

Έφτασεεεεε

Τι εκπληκτικο φιναλε η 2η σεζον... Εχω μεινει αφωνος.

Μου την ειχε ψιλοδωσει η ολη σταση του Ουαλτ απεναντη στον Τζουνιορ οσο αφορα την ιστοσελιδα. Ο Ουαλτ ο οποιος 2 σεζον τωρα εχει μεινει ψυχραιμος και σκεφτεται λογικες λυσεις των προβληματων που αντιμετωπιζε θα πρεπε να το δει ως δωρο θεου/ετοιμη λυση για το ξεπλημα των χρηματων. Δεν ξερω γιατι τον κανανε τοσο 'ξινο' απεναντι στον μικρο. Βεβαια οταν εφτασε στην φαση με την τηλεοπτικη συνεντευξη μαλλον θα τα περνα κρανιο στη θεση του. Εκει περιμενα να ξεφυγει λιγο, μιας και ειχαμε προηγουμενες αναφορες στον ολο θεμα του charity.

Κατα τα αλλα, απιστευτη δουλεια στα τελευταια 2 επ της σεζον, ξεκινωντας με την συναντηση Ουαλτ και πατερα της Τζεην στο μπαρ λιγο πριν τον θανατο της. Απιστευτο νημα της ιστοριας η συνεχεια του χαρακτηρα με κορυφωση την συγκρουση των αεροπλανων. Μολις δειξαν τον Ουαλτ διπλα απο την πισινα και ακουστικε το μπαμ μου ηρθαν στο μυαλο ολες οι intro σκηνες.

Την πατησε ασχημα πριν μπει χειρουργειο, οταν τον ρωτησε η Σκαι για το κινητο. Πολυ σωστο δεσιμο των λεπτομεριων στην τελευταια τους συζητηση πριν φυγει απο το σπιτι. Απιστευτη ηθοποιια και των 2.

Αλλο ενα κλαιμαξ η εμφανιση Γκας στο αστυνομικο τμημα, και την συνδεση Ουαλτ+Χανκ και γενικοτερα Ουαλτ+DEA..

Απο την μια αναρωτιεμαι πως παιχτηκαν 3 σεζον και δεν ασχοληθηκα μεχρι τωρα, απο την αλλη πολυ χαιρομαι γιατι τα βλεπω καπακι. Που να τελειωνε η 2η και να επρεπε να περιμενω 8-9 μηνες την επομενη ναρχισει...

ΥΓ Τελικά τώρα που το ξαναβλέπω δεν είναι και το κατεβατό που νόμιζα λολ

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Η 3η σεζόν τα σπάει. Πρώτη σεζόν που κλείνει με cliffhanger και σε πιάνει τρέλλα να δεις το επόμενο! Στις αλλες ήταν πιο κουλ.

Γαμώτο, τα επεισόδια τελειώνουν και φαντάζομαι ότι το φινάλε της 3ης θα με αφήσει εντελώς μλκ και θα περιμένω με αγωνία πότε θα ξαναρχίσει, ε;

ΟΚ, τα περάσαμε και με το Λοστ, μόνο που αυτό είναι ίσως καλύτερο αφού είναι πολύ πο αληθινό. Βέβαια και το Λοστ στην 3η σεζόν πετούσε, μετά προσγειώθηκε :rolleyes:

Breaking Bad Begins Filming Season 4

Woot!!

Κρίμα που δώσανε το Golden Globe - Leading Male in a Drama Series στο Boardwalk Empire, δεν το έχω δει αλλά ο Cranston το άξιζε για την 3η σεζόν εδώ που δίνει ρέστα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...