Kasrith Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Διαφωνώ. Δεν είναι αστυνομική σειρά, είναι κοινωνική. Και δεν είναι δυνατόν να υπάρξει τέτοια δίχως τα "αλισβερίσια" ανάμεσα στον ήρωα και την οικογένειά του. Χώρια που τους πάω σαν χαρακτήρες, είναι καλοδουλεμένοι (η σύζυγος κυρίως, ο γιος όχι ιδιαίτερα). Αυτό ακριβώς ήθελα να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Επισης η σχεση του τζουνιορ με τον φιλο του δεν μπηκε στη σειρα για να δειξει την κατηφορα που παιρνει το πραγμα αναμεσα στον μεγαλο και τον μικρο γουολτερ,. Το έκανε όμως. (και νομίζω ότι αυτός ήταν ο στόχος, όχι να λειτουργήσει ως φίλερ, άλλο αν ο περισσότερος κόσμος περιμένει να δει Walt Sr) Και μόνο που ο Walt αντιλαμβάνεται καθυστερημένα ότι ο γιος του αυτοαποκαλείται Flynn και γενικότερα παρουσιάζει δυσκαμψία στη συνεννόηση μαζί του, λέει πολλά για τη σχέση τους σε εκείνη τη φάση (και φυσικά είναι και χαρακτηριστική για την ηλικία του Jr που προφανώς πάει με το αντιδραστικό πνεύμα, πείσματα και τσακωμούς με τον πατέρα). Η σειρά επίσης αρχικά (και ακόμα σε μικρότερο ποσοστό) ήταν προσανατολισμένη στο να δείξει το Breaking Bad πολλών από τους χαρακτήρες της. Φυσικά η ιστορία του Walt ήταν η κεντρική, και από κοντά ήταν και ο Jesse να μπλέκει σε δρόμους χωρίς επιστροφή (αλλά για αυτόν το αρχικό σχέδιο ήταν να σκοτωθεί εδώ και μια season περίπου) , και την υπόθεση με την κλεπτομανία της Marie (αυτό ήταν που αποδείχθηκε αδιάφορο σχεδόν και το κλείσανε γρήγορα) και μετά έχουμε και το breaking bad της Skyler, του Hank (με τη συμπεριφορά του λόγω του post traumatic stress disorder) και νομίζω ότι θα δούμε και Jr. (ίσως με πιο αθώο τρόπο / μπλέξιμο με κακιές παρέες πχ ). Εντάξει προφανώς μετά από 3 season με νοιάζει πάνω από όλα τι θα γίνει με Walt και Jesse, και άντε και Skyler και Hank. Και για τον τελευταίο, ακριβώς επειδή κατάφεραν με ένα καλό γύρισμα στο σενάριο να τον βάλουν στην λούπα, από εκεί που ήταν σχεδόν comic relief. Νομίζω τους εμπιστεύομαι να κάνουν και τους άλλους διαθέσιμους χαρακτήρες πιο "σχετικούς" με την ιστορία όταν/αν απαιτηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 νομίζω ότι θα δούμε και Jr. (ίσως με πιο αθώο τρόπο / μπλέξιμο με κακιές παρέες πχ ). Εντάξει προφανώς μετά από 3 season με νοιάζει πάνω από όλα τι θα γίνει με Walt και Jesse, και άντε και Skyler και Hank. Και για τον τελευταίο, ακριβώς επειδή κατάφεραν με ένα καλό γύρισμα στο σενάριο να τον βάλουν στην λούπα, από εκεί που ήταν σχεδόν comic relief. Νομίζω τους εμπιστεύομαι να κάνουν και τους άλλους διαθέσιμους χαρακτήρες πιο "σχετικούς" με την ιστορία όταν/αν απαιτηθεί. Your on to something here. Νομίζω (εδώ και καιρό) πως αυτό θα είναι το τελείωμα της σειράς. Μας έχουν δείξει σχετικά λίγο την σχέση πατέρα και γιου αλλά είναι just enough. Καταλαβαίνουμε οτι 'σπάει' και ότι απομακρύνονται. Πιστεύω ότι θα γίνει αυτό που λες, ότι θα μπλέξει ο μικρός με κακές παρέες, και ότι θα έχει κάποιο over dose στο blue sky meth. Roll credits, my Grammy please. Dejavu, σαν να το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Poetic justice ε Κας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μολις ειδα το επεισοδιο με μια μυγα. Δεν εχω δει πιο τραγικο επεισοδιο, πουθενα, ever :eek::mad::-( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μολις ειδα το επεισοδιο με μια μυγα. Δεν εχω δει πιο τραγικο επεισοδιο, πουθενα, ever :eek::mad::-( Τα επομενα απο αυτο ομως ειναι κορυφη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μολις ειδα το επεισοδιο με μια μυγα. Δεν εχω δει πιο τραγικο επεισοδιο, πουθενα, ever :eek::mad::-( Χαχαχα..κι εγώ είχα ξενερώσει τη ζωή μου όταν το έβλεπα. Μετά από καιρό που το σκέφτομαι όμως το βλέπω πιο θετικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τώρα και ΄μεχρι το τέλος της σεζόν είναι όλα super. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Βαρετή η μύγα, αλλά βλεπόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τώρα και ΄μεχρι το τέλος της σεζόν είναι όλα super. To 3x11 ηταν καλο. Το 3χ12 που μολις τελειωσε ηταν παρα πολυ καλο με ενα πραγματικα απιστευτο τελος που μου πηρε τα μυαλα Παω για φιναλε, εχω μεγαλες προσδοκιες!!! ---------- Προσθήκη 12-11-2010 στις 00:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 11-11-2010 στις 23:11 ---------- Παει και το φιναλε! Εξαιρετικο! Γενικως τα φιναλε της σειρας διαφερουν πολυ σε σχεση με τα φιναλε ΟΛΩΝ των αλλων σειρων. Δηλαδη θα περιμενε κανεις ασταματητη δραση, φρενηρεις ρυθμους κλπ οπως βλεπουμε σε τοσες αλλες σειρες αλλα αντιθετα καθε φιναλε σαιζον ειναι ακριβως οπως τα προηγουμενα επεισοδια. Συνεχιζει το χτισιμο των προηγουμενων με τη διαφορα οτι στα τελευταια λεπτα ξεσπαει.Και λεγοντας ξεσπαει, εννοω ΞΕΣΠΑΕΙ! Δεν ειμαι σιγουρος ακομη αν εντελει προτιμω τετοια φιναλε, αλλα ενταξει, ποιο το νοημα θα μου πειτε? Οι τελευταιες σκηνες ηταν απιστευτες. Ειδικα η σκηνη στο διαμερισμα του Γκεηλ με τον Τζεσσι.Καταρχην σκεφτομουν τι φταιει ο καημενουλης ο Γκειλ να εχει τετοια τυχη? Ηταν δε τοσο εντονη η σκηνη που,εχοντας υποψην το ποσο ωμη ειναι η σειρα σε θεματα βιας, πιστευα οτι θα φαμε στη μαπα τα...μυαλα του Γκεηλ και πραγματικα απο την αγωνια ειχα γυρισει το κεφαλι και κοιτουσα με το ενα ματι κλειστο και το αλλο ανοιχτο. Η σειρα γενικως εχει τοση μα τοση μαυριλα οση δεν εχω συναντησει αλλου. Τα πραγματα ποτε δεν πηγαν καλα για κανεναν , αντιθετα βυθιζονται ολοι ολοενα και περισσοτερο στα σκ@τ@ και ο ενας μετα τον αλλο are breaking bad που λεμε και στο χωριο μου. Απορω πως θα ξεμπλεξουν τα πραγματα. Υ.Γ 1)Μαλακια που πρεπει να περιμενουμε τοσο καιρο τωρα. Υ.Γ 2)Αν με χαλασε κατι ειναι οτι υπηρχαν τοσα πολλα θεματα προς επιλυση και δεν ειδαμε απολυτως τιποτα στο φιναλε περα απο τις επιπτωσεις και την επιλυση του φιναλε του 3χ12. Θα μπορουσαν να μας δειξουν πολλα περισσοτερα.Π.χ να δουμε λιγο απο Χανκ, λιγο απο Σκαιλερ με ξεπλυμα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Poetic justice ε Κας; Ε ναι. Ο μόνος λόγος που θα με χαλούσε σαν τέλος είναι το been-there-done-that feeling λόγο του τέλους του δευτέρου. To 3x11 ηταν καλο. Το 3χ12 που μολις τελειωσε ηταν παρα πολυ καλο με ενα πραγματικα απιστευτο τελος που μου πηρε τα μυαλα Α ρε πριν κάτι μήνες είχαμε γράψει πολλά (καλά) λόγια για το επεισόδιο με την μύγα και βγήκατε τώρα 3-4 αλήτες και το θάψατε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ωραια ηταν η μυγα ρε. Εγω το ειδα σαν ευχαριστο διαλειμμα. Ηταν ενδιαφερουσα η φαση μεσα στο εργαστηριο και οι συμπεριφορες των πρωταγωνιστων. Ειχε και γελιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 ΣΠΟΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ Καταρχην σκεφτομουν τι φταιει ο καημενουλης ο Γκειλ να εχει τετοια τυχη? Ηταν δε τοσο εντονη η σκηνη που... Ήταν τόσο έντονη η σκηνή που αυτόματα έβαλα τον εαυτό μου στην θέση του Τζέσε, να έχω εγώ να κάνω κάτι τέτοιο. Και ο άλλος απο την άλλη μεριά να σε παρακαλάει να μην τον σκοτώσεις. Πολύ δύσκολα. Και πιστεύω πως ούτε ο Τζέσε θα το έκανε. Μπορεί κάλλιστα να τον πάρει απο εκεί και να τον ''απαγάγει'' μέχρι να δουν τι θα κάνουν. Έτσι και η εξέλιξη θα προχωρήσει και θα έχουν κάπου να βασιστούν. Το ότι ακούστηκε πυροβολισμός, κλαιν. Δεν έδειξαν αν τον πέτυχε ή αν βάρεσε αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 ΣΠΟΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ Ήταν τόσο έντονη η σκηνή που αυτόματα έβαλα τον εαυτό μου στην θέση του Τζέσε, να έχω εγώ να κάνω κάτι τέτοιο. Και ο άλλος απο την άλλη μεριά να σε παρακαλάει να μην τον σκοτώσεις. Πολύ δύσκολα. Και πιστεύω πως ούτε ο Τζέσε θα το έκανε. Μπορεί κάλλιστα να τον πάρει απο εκεί και να τον ''απαγάγει'' μέχρι να δουν τι θα κάνουν. Έτσι και η εξέλιξη θα προχωρήσει και θα έχουν κάπου να βασιστούν. Το ότι ακούστηκε πυροβολισμός, κλαιν. Δεν έδειξαν αν τον πέτυχε ή αν βάρεσε αέρα. Εγω παλι εβαλα τον εαυτο μου στη θεση του Γκεηλ :shock: Βρηκα κατι συνεντευξεις του Gilligan που ελεγε απο τη μια οτι αυτο που υποννοει η τελευταια σκηνη ειναι οτι οντως ο Τζεσι τον πυροβολει, αλλα απο την αλλη αργοτερα λεει οτι το σκεφτονται μηπως και τελικα προχωρησουν αλλιως. Εγω θα ηθελα οντως να τον εχει σκοτωσει, ταιριαζει πολυ περισσοτερο στη σειρα αλλα και στον εντελως αυθορμητο και παρορμητικο χαρακτηρα του Τζεσι Και κατι ακυρο: Ειμαι ο μονος που βρισκει τον cranston ειδικα με την φαλακρα ΟΛΟΙΔΙΟ με τον o'quinn οχι μονο σε εμφανιση/εκφρασεις/γκριματσα αλλα ακομα και στον τροπο υποκριτικης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 για 'μενα θα ειναι ενα μικρο ξενερωμα αν δε τον εχει σκοτωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Και κατι ακυρο: Ειμαι ο μονος που βρισκει τον cranston ειδικα με την φαλακρα ΟΛΟΙΔΙΟ με τον o'quinn οχι μονο σε εμφανιση/εκφρασεις/γκριματσα αλλα ακομα και στον τροπο υποκριτικης? Ουμ... ναι! :ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα