Kasrith Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Είμαι στη μέση της 2ης σεζόν. Ο γιος είναι γκέι; Kαι μενα μου περασε απο το μυαλο στη μεση της 2ης σεζον οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Members Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Είμαι στη μέση της 2ης σεζόν. Ο γιος είναι γκέι; Καθώς επισκέφθηκα το topic μετά από αρκετές μέρες, σκάναρα τη σελίδα στα γρήγορα, είδα να επαναλαμβάνεται η φράση "Six feet under", βλέπω και την ερώτηση σου και για μια στιγμή νόμισα ότι αφορούσε το αν ο M.C. Hall στο SFU είναι γκέι (τί διάολο σκέφτηκα, τόσο απονήρευτος είναι που χρειάστηκε 2 σαιζόν για να το πάρει χαμπάρι; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Kαι μενα μου περασε απο το μυαλο στη μεση της 2ης σεζον οχι Κι εμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδή με το φίλο είναι μόνο φίλοι; Χμ, άλλα υπονοεί η σειρά. Ίδωμεν... Υ.Γ.@gsarig: Είπαμε, ηλίθιος αλλά όχι και τόσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 το αρχισα και εγώ είδα τρία επεισόδια. Πάρα πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 yanni τελείωσες την 2η σεζόν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Νοτ γιετ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ρε σεις με μπερδεψατε. Για τον γιο του γουλτερ λετε? που φανηκε οτι ριχνει ματιες στα αποδυτηρια? Ποιον φιλο του? δεν θυμαμαι καθολου κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Χαλαρά "τη βαστάει την πατερίτσα" ο μικρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Η αληθεια ειναι οτι χωρις να εχει δωσει σαφη hints η σειρα κι εμενα μου περασε απο το μυαλο πως νταραβεριζεται με αυτον τον Λουις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Βασικά who the f$#@ cares. Ο μικρός είναι παντελώς αδιάφορος στη σειρά. Το ίδιο και η marie. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 οντως ... fillers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Διαφωνώ. Δεν είναι αστυνομική σειρά, είναι κοινωνική. Και δεν είναι δυνατόν να υπάρξει τέτοια δίχως τα "αλισβερίσια" ανάμεσα στον ήρωα και την οικογένειά του. Χώρια που τους πάω σαν χαρακτήρες, είναι καλοδουλεμένοι (η σύζυγος κυρίως, ο γιος όχι ιδιαίτερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάντως πλάκα έκανα. Θα συμφωνήσω ότι το σενάριο δεν το απασχολεί και πολύ η ζωή του γιου, όσο αφορά θέματα άσχετα με τις επιπτώσεις από τη μεταμόρφωση του Walt Sr. Η Marie είναι αρκετά καλή στο ρόλο της, και συνήθως υποστηρίζει αυτό που πρέπει να "βγάλει" ο Hank. Στο One Minute ήταν και αυτή πολύ καλή, όπως και στο επόμενο από το One Minute... (but that's about it από highlights νομίζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ολο το σεναριο της σειρας βασιζεται στην υπαρξη της οικογενειας του πρωταγωνιστη, και στις εξελιξεις των σχεσεων τους κατ' επεκταση. Κατα τα αλλα τα μελη της οικογενειας ειναι ενα αδιαφορο φιλερ! Επισης η σχεση του τζουνιορ με τον φιλο του δεν μπηκε στη σειρα για να δειξει την κατηφορα που παιρνει το πραγμα αναμεσα στον μεγαλο και τον μικρο γουολτερ, αφου ο φιλος του μικρου φαινεται να αντικαθιστα ως ενα σημειο την παρουσια του πατερα. Μπηκε απλα για να γεμισει τηλεοπτικο χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα