yannis27gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μόλις είδα και το 2ο επεισόδιο. Σφιχτή σειρά, καλογραμμένη, δε χαρίζει κάστανα και ο πρωταγωνιστής είναι απλά εκπληκτικός (+1 στον υπεύθυνο casting). Χαίρομαι που βρήκα μια πολύ καλή σειρά να βλέπω μετά από καιρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μόλις είδα και το 2ο επεισόδιο. Σφιχτή σειρά, καλογραμμένη, δε χαρίζει κάστανα και ο πρωταγωνιστής είναι απλά εκπληκτικός (+1 στον υπεύθυνο casting). Χαίρομαι που βρήκα μια πολύ καλή σειρά να βλέπω μετά από καιρό! Α καλα αν τα λες αυτα απο το 2ο μονο επισοδειο, brace yourself! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Francisco Goya Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Το τέλος του δεύτερου κύκλου ήταν εκπληκτικό! Και το εύρημα με το αρκουδάκι επιτέλους απέκτησε νόημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 2χ03: ΟΚ, η σκηνή που γυμνός με καπέλο (you can leave your hat on... ) της λέει να πεταχτεί στο σούπερ μάρκετ είναι απλά κορυφαία. Υποκλίνομαι. Αλλά κι η τύπισα δεν τσιμπάει Και γαμώ τις σειρές! Σέλλερς, καινούργιο τοπ20 άμεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Αχ, Ααααχ, Ααααααααχ... Περιμένω με αγωνία να φτάσεις στα 2 τελευταία της 3ης σεζόν να δω τι θα γράφεις εδώ μετά. (Όπως φαντάζομαι περιμένεις να φτάσω στο τέλος του SFU) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Χα! Να μια φορα που ειμαι μπροστα και των 2 σας. Ε ναι, τα τελη και των δυο σειρων τα σπανε in very different ways βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Χα! Να μια φορα που ειμαι μπροστα και των 2 σας. Ε ναι, τα τελη και των δυο σειρων τα σπανε in very different ways βεβαια. Τέλει τέλει τέλει χάδια και φιλιά Το breaking bad δεν τελειώνει στην 3η σεζόν Κας. Εκτός κι αν εννοούσες το φινάλε ως τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ε ναι μπρε, ξερω οτι δεν τελειωνει στην 3η. Ευτυχως εχουμε δρομο και επισοδεια ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δεν τελειώνει στην 3η; Omfg. Μόλις τελείωσα την 2η και νόμιζα οτι θα ξεκαώ επιτέλους αύριο/μεθαύριο που λογικά θα έχω τελειώσει και την 3η Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δεν τελειώνει στην 3η;Omfg. Μόλις τελείωσα την 2η και νόμιζα οτι θα ξεκαώ επιτέλους αύριο/μεθαύριο που λογικά θα έχω τελειώσει και την 3η Ευτυχως θα χει πραμα ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μόλις τελείωσα την 2η και νόμιζα οτι θα ξεκαώ επιτέλους αύριο/μεθαύριο που λογικά θα έχω τελειώσει και την 3η Ε θα ξεκαεις, μην ανησυχεις. Η 4η ξεκιναει μετα την ανοιξη του 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αλήθεια τώρα πρέπει να περιμένω για ΕΝΑ επεισόδιο μέχρι την άνοιξη του 2011. Where the hell have i got myself into... Μία το Dexter, μία αυτό... δεν φαίνεται και πουθενά η mother στο himym... Ωραία σειρά. Στην αρχή έπρεπε να πείσω τον αυτό μου για να το συνεχίζω.. στην 2η σεζόν με κράτησε 100%.. και στην 3η το ίδιο αν εξαιρέσω 2-3 απανωτά καθαρά filler προς το 9-10... Πιθανότατα να το έβαζα και στα top υπο προυποθέσεις. Οι σκηνές στο σπίτι του walt και hank/marie είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλές και μόνο χρόνο τρώνε. 0 απο μένα σε αυτό.. Αλλα το Walt/Jesse part είναι όλα τα λεφτά.. Good.. Go go go για six feet under τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Good.. Go go go για six feet under τώρα. Πλάκα έκανα όταν σε είπα σειριακά αμόρφωτο. Δεν χρειάζεται να τα τελειώσεις όλα τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Είμαι στη μέση της 2ης σεζόν. Ο γιος είναι γκέι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Francisco Goya Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Six Feet Under FTW Κορυφαία σειρά για μένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα