Toufas Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 το βλεπω απο το 1ο επεισοδιο, ειναι τρομερη σειρα οπως εχω πει και πιο παλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Eιναι πραγματικα απιστευτα καλη σειρα,με εξοχες ερμηνειες και κυριως δουλεμενο σεναριο(ανατροπες και εμπνευσεις).....οχι το κλασσικο αμερικανικο sitcom με χοντροκομμενα ανεκδοτα και κοnσερβα γελακια.....ιδιαιτερο και bitter humor! Εχω δει και τις 2 σεζον...και φυσικα και ολα τα επισοδεια (μεχρι στιγμης) της τριτης.... Mαζι με το Dexter,οτι καλυτερο εχω δει τελευταια........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο κι εμεινα μλκς αντε γεια ειναι η σειρα, σασπενς, κορυφωση συναισθηματων απο το πρωτο επεισοδιο; εισαστε σοβαροι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Παίδες ποια έκδοση έφερε ο θείος; με μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι υπάρχει και uncensored version. Αυτό που παίχτηκε στην "Breaking Bad Seasons 1 2 HDTV every episode" ήταν censored δηλαδή; Anyway... αποφάσισα να αγοράσω τις dvdrip uncensored εκδόσεις, εκείνες με τα m4v. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ναι, όπως είπα στις τηλεοπτικές προβολές από το AMC* υπάρχει λογοκρισία. (δηλαδή: κάποια θολώματα σε frontal nudity, και σβήσιμο ήχου σε βρισιές (πχ στο F*ck παίζει να ακούσεις "Fff" σαν να το κόβει ο ηθοποιός lol). Συνολικά δε χαλάει την εικόνα από το επεισόδιο, αλλά υποθέτω ότι αν βρείτε εκδόσεις για DVD δεν θα έχουν τη λογοκρισία. *.Επίσης το Breaking Bad μεταδίδονταν uncensored κατά το πρώτο τουλάχιστο χρόνο από το αδελφό καλωδιακό κανάλι του AMC, το IFC (Independent Film Channel). Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις εκδόσεις αυτών των επεισοδίων (και επιπλέον αυτές που είχα βρει εγώ είχαν κάποια προβλήματα ποιότητας overall). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Kαι στο itunes ηταν censored παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Παίδες ποια έκδοση έφερε ο θείος; με μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι υπάρχει και uncensored version. Αυτό που παίχτηκε στην "Breaking Bad Seasons 1 2 HDTV every episode" ήταν censored δηλαδή; Anyway... αποφάσισα να αγοράσω τις dvdrip uncensored εκδόσεις, εκείνες με τα m4v. Την HDTV έκδοση να αγοράσεις αλλιώς θα έχεις προβλήματα με τους υπότιτλους. Εκτός αν τα βλέπεις έτσι, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Για την πρώτη σεζόν αν κάποιος θέλει να δει την DVD Uncut έκδοση, και δεν ξέρει αγγλικά, ας μου στείλει ένα PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Αρκετά καλό (έως πάρα πολύ καλό imho) το 3x10 - Fly. Θυμίζει αρκετά το 4 Days out, και είναι το ιδαίτερο είδος επεισοδίου που γίνεται με λίγα σκηνικά και μόνο δύο βασικούς ηθοποιούς αναλύοντας την ψυχολογία (και την παράνοιά τους) και παρουσιάζοντας τον τρέχον status της σχέσης τους. Αλλά ίσως δεν αρέσει σε όλους (διαβάζω αρκετά αντικρουόμενα σχόλια σε blogs). Επεξ/σία 25 Μαΐου 2010 από Praetorian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο κι εμεινα μλκς φινιτο, απο τα ξημερωματα δευτερας και παρα πολυ ευχαριστημενος, yo man Αλλά ίσως δεν αρέσει σε όλους (διαβάζω αρκετά αντικρουόμενα σχόλια σε blogs). εχεις δικιο ισως καποιους να χαλαει αυτο το "αργο" στυλ, να θελουν περισσοτερη δραση, πιο εντονους ρυθμους κλπ, αλλα κι εγω μαζι σου ειμαι, κι εμενα μ'αρεσε, οπως κ μου αρεσει ο τροπος που ξετυλιγει τους χαρακτηρες απο την αρχη Επεξ/σία 25 Μαΐου 2010 από patrickdrd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 οχι και 19, 10 πες lol. Στην αρχή είχα γράψει 3χ9 μετά είδα ότι ήταν το 10, και το διόρθωσα βιαστικά. Και να τα αποτελέσματα. *fixed* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 fixed me 2 ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέχρι τη μέση Preat βαρέθηκα και αγχώθηκα (λέω, τι έγινε, μια σειρά μας έμεινε και θα χαλάσει και αυτή, lol) αλλά μετά ήταν (ως συνήθως) πολύ δυνατό. Δεν ξέρω αν έπαιζε ρόλο ότι χτες ήταν και το φινάλε του παπαροLost. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prothipourgos Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 H σειρά είναι γαμάτη, παίρνει άξια θέση στις τοπ 3 για μένα... House - Dexter - Breaking Bad. σε κρατάει σε τρομερή αγωνία, το μόνο κακό είναι οτι "αργεί" λίγο η ιστορία αλλα νο προμπλέμο! έχω δει 3Χ04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Διαβασα λιγο imdb κ ειδα οτι εχει να κανει με δολοφονο. Βλεπω ειστε ενθουσιασμενοι, κ το βαζετε μαζι με dexter. Αν μαρεσει δλδ ο dexter,που μαρεσει πολυ, μου το προτείνετε? κ αλλη μια ερωτηση: εχει στορυ που τραβαει? η ειναι αυτοτελη με ξεχωριστους φονους κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα