seishirosakura Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Που τη βρίσκεις την όρεξη μωρέ βραδιάτικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Α να και ο αλλος, τωρα δεσαμε Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2010 από Kasrith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Η καλύτερη σειρά που υπάρχει. Πρησμένα μάτια, μαύρες σακούλες, πονοκέφαλος και απλησιά. Έτσι είμαι γιατι πολυ απλά δεν προλαβαίνω να κάνω και άλλα πράγματα πέρα απο Breaking Bad. Ευτυχώς το τελείωσα (μέσα σε 4 μέρες) και πάω να κοιμηθώ γιατι πρέπει να βγώ έξω αύριο... Δεν έχω ξαναπορωθεί έτσι... Εθιστικό το γαμήδι. Προσοχή, όποιος έχει εξεταστική ή διάβασμα ή πολύ δουλεια ή .... να μην την ξεκινήσει. Y.Γ. Δείτε το επεισόδιο How I Met Your Mother S02 E06... Οι φαν των δύο σειρών (ΒΒ και HMM) θα λιώσουν στο γέλιο... Ακούει στο όνομα Hammond Druthers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Πρησμένα μάτια, μαύρες σακούλες, πονοκέφαλος και απλησιά. Σε νιώθω. Αν και είναι σιχαμερό, είναι ωραία κατάσταση. Μετά το μπάνιο και την έξοδο νιώθεις πολύ γεμάτος. Οι φαν των δύο σειρών (ΒΒ και HMM) Δύσκολα να βρεις τέτοιο άτομο. Φαν του BB ΚΑΙ του HMM. Πάντως πήγα και το είδα. Το είχα ξεχάσει τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δύσκολα να βρεις τέτοιο άτομο. Φαν του BB ΚΑΙ του HMM. μπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Η καλύτερη σειρά που υπάρχει. Και λιγα λες. Οσοι διαβαζουν το θεμα και δεν εχουν δει τη σειρα θα τους ειναι δυσκολο να καταλαβουν την πορωση που σου δημιουργει. Ξεκινατε λοιπον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Y.Γ. Δείτε το επεισόδιο How I Met Your Mother S02 E06... Οι φαν των δύο σειρών (ΒΒ και HMM) θα λιώσουν στο γέλιο... Ακούει στο όνομα Hammond Druthers. ειμαι κι εγω αλλα ελα που τα ειδα αναποδα, πρωτα τελειωσα το HIMYM κ μετα ειδα BB, οποτε δεν το χα προσεξει καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Τέλος και το 3χ05. We are back in business baby!!!! Yeah! Με στενοχωρεί που χάλασε η σχέση μεταξύ Walter & Jesse όμως... Άσε που υποπτεύομαι ότι θα φτάσει ο Χανκ στον Τζέσσε και μπορεί να του "δώσει" τον Walt... Aυτό θα γίνει ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Aυτό θα γίνει ε? Ναι. Λίγο πιο πριν σκοτώσουν τον Τζέσσε. Αλλά μην στα λέω εγώ. Θα τα δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Φτου γαμω την γκαντεμια μου μεσα. Νομιζα οτι ημουν στο thread του inception αλλα κατα λαθος ειχα ανοιξει αυτο και πατησα το spoiler. Και εχω στα σχεδια να ξεκινησω τη σειρα μεσα στο μηνα. Μια πλυση εγκεφαλου παρακαλω μηπως και ξεχασω αυτο που διαβασα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Αν λες αυτό που έγραψα πιο πάνω, τότε χαμογέλα, γιατί είναι η τυχερή σου μέρα. Πλάκα του έκανα, δεν ισχύουν αυτά στο σπόιλερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Και έτσι τον spoilάρεις πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Τέλος και το 3χ10. Επιτέλους γιατι δε τη πάλευα άλλο με τη μύγα... ελπίζω να ανεβάσουμε στροφές στα 3 τελευταία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Τέλος και το 3χ10. Επιτέλους γιατι δε τη πάλευα άλλο με τη μύγα... ελπίζω να ανεβάσουμε στροφές στα 3 τελευταία... Νταξει αυτο με την μυγα εμενα μου 'χε φανει ως ευχαριστο/χαλαρωτικο διαλλειμα. Αν θ' ανεβασουμε λεει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Buahaha τα λεμε οταν δεις τα 2 κορυφαια επισοδεια της σειρας! Και διαφωνω γιαυτο με την μυγα, αλλα οταν δεις ολα τα επιδοσεια, και διαβασεις ολο το θρεντ απο την αρχη με τα σποιλερς θα καταλαβεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα