yanc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις τελείωσα το σ02ε10.Stay out of my territory??? Με έχει στείλει λέμεεε!!! Sellers θέλω αλλαγή στο top 10!!! Η σειρα ειναι εθιστικη, προσοχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις τελείωσα το σ02ε10.Stay out of my territory??? Με έχει στείλει λέμεεε!!! Sellers θέλω αλλαγή στο top 10!!! :-D και ακομα δεν εχεις δει την 3η.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 :-D και ακομα δεν εχεις δει τιποτα.... fixed :-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Σωστοοοοος... Ασχετο αλλα οταν θυμαμαι την σακατεμενη φατσα του Τζεσε και το υφος του οταν λεει στον αλλο βοηθο νομιζω "What's up bro?" την στιγμη που μπαινει στο καινουργιο meth lab παντα πεθαινω στα γελια. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2010 από speedy23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τα δύο τελευταία επεισόδια της 3ης είναι τόσο μα τόσο tease, είναι σαν την γκόμενα που θα σου χαρίσει ένα απίστευτο βράδυ, και μέχρι να συνέλθεις άλλο ένα στο καπάκι, και μετά θα σου πει "πάω Αμερική και τα λέμε σε ένα χρόνο πάλι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Sellers θέλω αλλαγή στο top 10!!! Να με θυμηθείς στα 2 τελευταία επεισόδια της τρίτης σεζόν που θα γράψεις: Sellers απαιτώ αλλαγή στο top 10!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 το θέμα είναι τι στάση θα κρατήσεις εσύ ομώς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 το θέμα είναι τι στάση θα κρατήσεις εσύ ομώς.... Εγώ φίλε είμαι ανέκδοτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αστα αυτα με της λιστες, που εφτασες δεν μας ειπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ποιον μιλάς? Κάνε ένα quote βρε Καναδέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικα ξεχασα οτι και συ το βλεπεις, που φτασατε λοιπον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ το τελείωσα... Απλά μπερδεύτηκα με το μήνυμα σου και με τις λίστες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Τέλος και δεύτερη σεζόν. Όσο με πόρωσε το προτελευταίο επεισόδιο τόσο με απογοήτευσε (λέμε τώρα) το φινάλε. Περίμενα κάτι πολύ πιο δυναμικό, πιο κορυφωτικό...κακώς μάλλον. Αντιθέτως το βρήκα πολύ χαμηλών τόνων...πιο μεταβατικό επεισόδιο. Εντάξει το σκηνικό στο τέλος με τη σύγκρουση των αεροπλάνων δε το περίμενα είναι η αλήθεια αλλά και πάλι σκέφτηκα "so what?". Και μη μου πει κανείς ότι τώρα επιτέλους είδαμε τι ήταν αυτό το ροζ αρκουδάκι και το μάτι που βλέπαμε σκόρπια στις εισαγωγές τόσων επεισοδίων...περισσότερο με απάτη μου έμοιαζε...σε έκανε τόσο καιρό να νομίζεις ότι κάτι τραγικό συνέβη σε κάποιους από τους πρωταγωνιστές (καθώς έδειχνε ότι μαζεύανε και δύο πτώματα) και τελικά ήταν κάτι εντελώς άσχετο. Οϋτε στο Lost τέτοιες απαντήσεις Γενικώς πάμε καλά όμως και συνεχίζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ρε μαγκες ερωτηση. Εχω δει τα 2 πρωτα επεισοδια και δε μου εχει κανει ιδιαιτερη εντυπωση. Ειναι ενδεικτικά του πως θα κινηθει ολη η σειρα η θα αρχισει να ανεβαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ανεβαίνει. Πολύ. Πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα