Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατά τα άλλα εξεταστική ε;

Το ξανασχολίασα αλλά αυτά τα προτελευταία επεισόδια σεζόν στο Breaking Bad είναι το κάτι άλλο. Ειδικά δε της δεύτερης που έμεινα παντελώς μαλάκας.

Και δεν δίνω καν χημεία να λέω τουλάχιστον στον εαυτό μου κανα βολικό ψέμα να βολεύομαι. Δεν μ'αρέσει να βλέπω με τύψεις. Αλλά δεν γ@μιΕτ@ι. Μπαίνω τρίτη σεζόν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ στάνταρ θα το ξαναδώ, αρχίζοντας τον επόμενο Μάιο, να μπω στο κλίμα για την σεζόν που θ' αρχίζει τον Ιούλιο. Και τώρα θα το δω σε HD, χεχεχε.

Εγω παλι δεν βρηκα 2 διαφορετικες εκδοσεις...

Καλη ιδεα αυτη, αν μη τι αλλο θα δω την τελευταια σεζον πριν ξεκινησει η επομενη, σωστος ο konnak...

Αυτό που μ'αρέσει πιο πολύ σε αυτήν την σειρά είναι η σχέση του Γούολτ με τον Τζέσι. Και γαμώ.

Επίσης, (σορυ αν αναφέρθηκε ξανά) αλλά γιατί δεν θα παιχτεί φέτος τπτ? Ξανα επεισόδιο απο Σεπτέμβριο του 2011?

Αυτό που μ'αρέσει πιο πολύ σε αυτήν την σειρά είναι η σχέση του Γούολτ με τον Τζέσι. Και γαμώ.

Επίσης, (σορυ αν αναφέρθηκε ξανά) αλλά γιατί δεν θα παιχτεί φέτος τπτ? Ξανα επεισόδιο απο Σεπτέμβριο του 2011?

Βλέπω στο wiki και imdb 2011,συγκεκριμένα 13 Ιουνίου.Επίσης βλέπω ότι οι άλλες season είχαν αρχίσει νωρίτερα..:-( .Ξέρει κανείς γιατί θα αργήσει τόσο η τέταρτη;

"Your boss is gonna need me". Ο τύπος μπορεί να πάρει ΕΜΜΥ μόνο και μόνο για τον τρόπο που τονίζει τη λέξη need στη συγκεκριμένη σκηνή, και να κάθεται την υπόλοιπη σεζόν να καπνίζει με τον Jessie. Ο οποίος Jessie μπορεί να πάρει ΕΜΜΥ μόνο και μόνο για τον τρόπο που κρατάει ένα όπλο.

Μπράβο πάντως Sellers που επαναφέρεις το τόπικ, είναι καλή subliminal επιρροή τώρα που τρέχουν τα polls. :P

Πάντως το φετινό φινάλε του Dexter (4η σεζόν) είναι μακράν το καλύτερο season finale που έχω δει ποτέ. Μπορεί να συγκριθεί μόνο με φινάλε ταινιών.

ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΡΕ.

Κατάρα στους συντελεστές.

---------- Προσθήκη στις 17:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:02 ----------

Στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα ήμουν:

ΠΥΡΟΒΟΟΟΟΟΛΑ!!!! ΠΥΡΟΒΟΟΟΟΛΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΕΘ ΜΟΥ!!!

Τα τελευταια 2 επισοδεια [ολη η σεζον τα σπαγε αλλα λεμε τωρα 2 επισοδεια] ηταν απλα απο αλλον κοσμο. Αν και θα συμφωνησω με konnak, το φιναλε του Dexter ηταν οτι καλυτερο εχω δει στην οθονη.

Την καταρα μου να χετε, καθε φορα που επαναφερετε το νημα, τοσο θελω να κατσω να τα ξαναδω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...