seishirosakura Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Και τώρα τι θα γράφουμε στα spoilers ρε παιδιά; Θα χουμε Hall vs Draper τοτε του χρονου... Και Hugh Laurie ελπίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Η 1η σεζόν είναι το demo. ---------- Προσθήκη στις 01:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:06 ---------- Και τώρα τι θα γράφουμε στα spoilers ρε παιδιά; Και Hugh Laurie ελπίζω. lol seishi. Κάπως πρέπει να γίνει η αρχή, έχεις τεράστιο nick, εδώ κόβω του Preat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Η 1η σεζόν είναι το demo. ---------- Προσθήκη στις 01:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:06 ---------- lol seishi. Κάπως πρέπει να γίνει η αρχή, έχεις τεράστιο nick, εδώ κόβω του Preat. Καλά του Pra και εγώ το κόβω γιατί κάθε φορά μπερδεύομαι αν είναι Prae ή Prea. Γυρνάω και στο Seis πάντως :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Με κόλλησε πάντως. Αν κρίνω και απο τα λίγα επεισόδια της σειράς σε λίγο καιρό θα πυροδοτήσω νέο κύκλο συζητήσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Όντως! Πάντως, εκεί που είναι ο Sellers... Seis it is. Χα, κοίτα, το ξανάκανα! Πωωω, τι μου θύμισε τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ε είσαι μεγάλο... ... εεε ... ... κωλόπαιδο. Μην με τσιγκλάς με τα σπόιλερ ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Κάθε φορά που θυμάμαι ότι έχει ένα χρόνο διάλειμμα, μου'ρχεται να το ξαναδώ από την αρχή, και ειδικά το προτελευταίο της πρώτης σεζόν. Τον λυπάμαι μωρέ τον δόλιο.. Άσε που όπου νά'ναι θα αρχίσει και να τα ανοίγει! Χάρηκα για την γνωριμία κύριε konnak . Καληνυχτώ για σήμερα. Εδιτ: Φτου, άργησα να απαντήσω και με πρόλαβε :/ Edit: Από σεβασμό τέλος τα spoilers πλέον... μάλλον... Imo ο topic starter πρέπει να βάλει το Spoilers are included στον τίτλ- oh wait. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Για να σε προστατέψω το κάνω. Τελευταίο: Μπαααα, στο φινάλε της 3ης τα γράφαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Κάθε φορά που θυμάμαι ότι έχει ένα χρόνο διάλειμμα, μου'ρχεται να το ξαναδώ από την αρχή, και ειδικά το προτελευταίο της πρώτης σεζόν. Απο το προτελευταίο ήταν που ξεκίνησα και πήρα τα πάνω μου, απο κεί που σκάει μύτη στο Τούκο (πως τον λένε) με το εκρηκτικό. Επίσης... Τα άνοιξα. Είστε αλήτες. Αυτά. ---------- Προσθήκη στις 01:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:25 ---------- Επίσης τώρα άνοιξα όλα τα σπόιλερ. ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ. Ειδικά με αυτό: Στο πρώτο θα συμφωνήσω ασυζητητί. Για το σετ λαμπάδας "Ντόρα η Ερευνήτρια" έχω κάποιες επιφυλάξεις ακόμα. Καλά, η σκηνή των "μούφα" spoiler tags μπαίνει άνετα στις τοπ σκηνές. Βασικά ιδέα μου ή θύμισε και την αντίστοιχη σκηνή στο Carnivale εκεί που (κάποιος έπρεπε) . Πραγματικά χαίρομαι που ανακάλυψα την σειρά. EDIT: Το Fringe εγώ πάλι το παράτησα στο 1x02. Mad men αξίζει; έχω πεθάνει. Φτού σου ρε τσογλάναρε. Έχεις και το Dark Side στο avatar. Περιττό να σας πω ότι δεν σας μιλάω. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... Ε είστε τίγκα μαλάκες όμως. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλακία... ---------- Προσθήκη στις 01:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:34 ---------- Περιττό να σας πω ότι δεν σας μιλάω. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... Ε είστε τίγκα μαλάκες όμως. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Φάσκεις και Αντιφάσκεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Φτου μας πηρε πρεφα Χαχαχα θυμαμαι το γελιο που ειχαμε ριξει τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 έχω πεθάνει. Φτού σου ρε τσογλάναρε. Έχεις και το Dark Side στο avatar. Περιττό να σας πω ότι δεν σας μιλάω. Τώρα τί κάνουμε; Ζητάμε συμβουλές από liopyr, το μεταφέρουμε στο HOUSE SEASON 7 ή αλλάζω avatar; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τελειώνω δεύτερη σεζόν. Πολύ θετικές εντυπώσεις η δεύτερη σεζόν που έφυγε νερό μέσα σε ένα βράδυ (το μπ@στ@ρδο δεν με άφησε να το αφήσω και κοιμήθηκα 7 το πρωί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τελειώνω δεύτερη σεζόν. Πολύ θετικές εντυπώσεις η δεύτερη σεζόν που έφυγε νερό μέσα σε ένα βράδυ (το μπ@στ@ρδο δεν με άφησε να το αφήσω και κοιμήθηκα 7 το πρωί). Αχ, House M.D φασεις μου θυμησες Παντως κι εγω τις ως τωρα σεζον του Breaking Bad σε 3-4 μερες τις ειδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τελειώνω δεύτερη σεζόν. Πολύ θετικές εντυπώσεις η δεύτερη σεζόν που έφυγε νερό μέσα σε ένα βράδυ (το μπ@στ@ρδο δεν με άφησε να το αφήσω και κοιμήθηκα 7 το πρωί). Κατά τα άλλα εξεταστική ε; Το ξανασχολίασα αλλά αυτά τα προτελευταία επεισόδια σεζόν στο Breaking Bad είναι το κάτι άλλο. Ειδικά δε της δεύτερης που έμεινα παντελώς μαλάκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα