konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Εγώ θα το ξαναπώ. Επειδή μόλις τελείωσαν 6 χρόνια Lost στα οποία ό,τι έδιναν το έδιναν με το σταγονόμετρο μην τους τελειώσει, στη σεκάνς με Walter-Skyler στο φινάλε της 2ης σεζόν πραγματικά ένιωσα τεράστια ικανοποίηση, ότι με σέβονται σαν τηλεθεατή. Τα έδωσαν όλα, και παραπάνω. Τόλμησαν, δεν φοβήθηκαν. Όπως και είμαι σίγουρος ότι ο Walter σε κάποια φάση θα αποκαλύψει στον Jesse τι συνέβη την βραδιά που πέθανε η Jane. Φαντάζομαι όμως ότι θα είναι endgame scenario . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μου φαίνεται ότι θα παρατήσω το House μέχρι να τελειώσω το BB. Ή αυτό ή θα σταματήσετε να λέτε τόσο καλά λόγια ώσπου να το αρχίσω επιτέλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Εν τω μεταξύ το προτελευταίο της δεύτερης είναι δέκα φορές πιο agonizing και από το ίδιο το φινάλε. EDIT: Καλά, ένα ψυχικό τραλαλά σου το άφησε το Lost ε κόννακ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Πραγματη το Phoenix (12) ειναι φοβερο επισοδειο. Αλλα οπως ειπα και την προηγουμενη βδομαδα που ειδα 2η+3η σεζον, το φιναλε ηταν οτι πρεπει. Σωστο, συναρπαστικο, συγκινητικο και just οσο αφορα το "κλεισιμο" της ιστοριας της σεζον. + το τι ειπε ο konnak για την σκηνη αντιπαραθεσης Skyler+Walt ερμηνευτικα αγγιξε την τελειοτητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Σύμφωνοι. Εγώ ωστόσο αυτό που κρατάω από την δεύτερη σεζόν είναι η συνειδητή απόφαση να αφήσει την Jane να πεθάνει. Αν υπάρχει ένα κομβικό σημείο που ειλικρινά έσπασε κακός ήταν αυτή. Όταν το έβλεπα ειλικρινά έμεινα μαλάκας με όλα τα άλφα κεφαλαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Γιατί, η ερμηνεία του Cranston σ' αυτήν την περιβόητη σκηνή; Δεν θέλω να πω κάτι παταπάνω, αλλά θέλω να τσιτώσω κι' άλλο τον Sellers που τώρα δεν μπορεί να διαβάσει τα spoilers. Δες τον πώς θα μουρλαθεί: . Και ειδικά στο σημείο πω πω ήδη έχει αρχίσει να πετάει τα dvd του House και να τσακώνεται με το αίσθημα !!! Απίστευτο! Αλλά κορυφαία είναι η σκηνή που εδώ θα τον πεθάνω. Συνεχίστε το, lol ! Για μένα κορυφαία στιγμή σε οποιαδήποτε τηλεοπτική σειρά ever! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Σιγουρα imo απο της καλυτερες σειρες που εχω δει χαχα εχω λιωσει διαβαζοντας τα σποιλερ σου ρε, που το σκεφτηκες Το εχω ηδη πει, μαζι με το Dexter το Breaking Bad επιασε κορυφη για μενα... Οσο γιαυτο Σύμφωνοι. Εγώ ωστόσο αυτό που κρατάω από την δεύτερη σεζόν είναι η συνειδητή απόφαση να αφήσει την Jane να πεθάνει. Αν υπάρχει ένα κομβικό σημείο που ειλικρινά έσπασε κακός ήταν αυτή. Όταν το έβλεπα ειλικρινά έμεινα μαλάκας με όλα τα άλφα κεφαλαία. Τι ηθοποιαρα θεε μου ο Cranston? Βλεπουμε οτι παρα την λογικη του (αλλα και καπως αθωα) κριση μεχρι τωρα (τελος της 2ης δλδ), φτανει σε σημειο που 'αναγκαζετε' να κανει κατι με το οποιο δεν συμφωνουσε ο ιδιος... Γιαυτο και το δακρυ στο τελος της σκηνης. Απιστευτη ερμηνεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 EDIT: Καλά, ένα ψυχικό τραλαλά σου το άφησε το Lost ε κόννακ; Βασικά έχω την αίσθηση ότι όσοι γράφουν ότι τους άρεσε το τέλος (και πιστεύω ότι τους άρεσε) έχουν εμφανίσει το Σύνδρομο της Στοκχόλμης. Πραγματικά αυτό το teasing 6 χρόνων, το να βλέπεις ένα καλό επεισόδιο και να λες "οκ, μην το γαμήσουν πάλι με κάποια ερώτηση, μην κοπεί αυτή η ωραία σκηνή, μην τελειώσει πάλι με wtf", όταν με το τέλος μου έγινε απόλυτα ξεκάθαρη η καθαρά χρηματοθηρική ιστορία του Lost και ότι αυτό το teasing, αυτό το καρότο που κυνηγάγαμε 6 χρόνια, ήταν ένα τίποτα, έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια στο πόσο αυστηρός θα είμαι από δω και πέρα με οποιαδήποτε σειρά. Γι' αυτό παράτησα το Fringe στο 2x05 και έπιασα το Breaking Bad και τώρα το Mad Men. Kasrith, συμφωνούμε. Ειδικά περιμένω απλά το επόμενο ποστ του Sellers να λιώσω στα γέλια . Απλά μετά το επόμενο επεισόδιο θα ξέρω αν είναι πάνω ή δίπλα από το Dexter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Γιατί, η ερμηνεία του Cranston σ' αυτήν την περιβόητη σκηνή; Δεν θέλω να πω κάτι παταπάνω, αλλά θέλω να τσιτώσω κι' άλλο τον Sellers που τώρα δεν μπορεί να διαβάσει τα spoilers. Δες τον πώς θα μουρλαθεί: . Και ειδικά στο σημείο πω πω ήδη έχει αρχίσει να πετάει τα dvd του House και να τσακώνεται με το αίσθημα !!! Απίστευτο! Αλλά κορυφαία είναι η σκηνή που εδώ θα τον πεθάνω. Συνεχίστε το, lol ! Για μένα κορυφαία στιγμή σε οποιαδήποτε τηλεοπτική σειρά ever! Στο πρώτο θα συμφωνήσω ασυζητητί. Για το σετ λαμπάδας "Ντόρα η Ερευνήτρια" έχω κάποιες επιφυλάξεις ακόμα. Καλά, η σκηνή των "μούφα" spoiler tags μπαίνει άνετα στις τοπ σκηνές. Βασικά ιδέα μου ή θύμισε και την αντίστοιχη σκηνή στο Carnivale εκεί που (κάποιος έπρεπε) . Πραγματικά χαίρομαι που ανακάλυψα την σειρά. EDIT: Το Fringe εγώ πάλι το παράτησα στο 1x02. Mad men αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Βασικά ιδέα μου ή θύμισε και την αντίστοιχη σκηνή στο Carnivale εκεί που (κάποιος έπρεπε) . Πραγματικά χαίρομαι που ανακάλυψα την σειρά. Τωρα που αναφερες Carnivale δεν προκειται να δει ποτε Breaking Bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Βασικά ιδέα μου ή θύμισε και την αντίστοιχη σκηνή στο Carnivale εκεί που (κάποιος έπρεπε) . Πραγματικά χαίρομαι που ανακάλυψα την σειρά. Ρε μάγκα, στο μυαλό μου είσαι! Στο νόημα, γιατί ως προς την υλοποίηση καμία σχέση αχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω πεθάνει λέμε! Τον αποτελείωσες! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχνψδσξγ δηγδσξσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Εναποθέτω την πίστη μου στην ανθρώπινη περιέργεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Τέλος και η τρίτη σεζόν... Για να καταλάβω τώρα.. Break ενός χρόνου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Τέλος και η τρίτη σεζόν... Για να καταλάβω τώρα.. Break ενός χρόνου; Δυστυχως ναι.... Περιμενω να δω Cranston στα Emmys. Κοιτα τι γελιο βγαζουν στα γυρισματα λολ Season 2 bloopers, για οσους εχουν δει και την δευτερη σεζον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Καλα μιλαμε ελιωσα...δεν το ειχα δει....'Please dont hit me with your emmy..' :-D:-D:-D:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα