Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση σε σχετικά παλιό σύστημα.

mojitooc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@phanispal

400άρι fsb σκεφτόμουν με κανένα 4:5 :-)

@mojitooc

Καλύτερα τις ocz αλλά αφού κοιτάξεις για μεταχειρισμένες ;)

Δημοσ.

Αν από πλευράς τιμής οι διαφορές είναι αμελητέες, έχεις δίκιο. Καλύτερα μεγαλύτερη συχνότητα ώστε να είναι σε θέση (αν ακούνε και οι μνήμες) να παίξει και 1:1 και να σφίξει timings, αρκεί να έχει όρεξη.

Δημοσ.

για την αναλυση που παιζεις μια χαρα πιστευω οτι ειναι η 4850. επισης δεν καταλαβαινω γιατι προτεινεται απο τους περισσοτερους αλλαγη επεξεργαστη (εστω και με μεταχειρισμενο) αφου το παιδι θελει να παιζει αξιοπρεπως....Μεγαλυτερη βαρυτητα στα παιχνιδια η καρτα εχει. Λιγο διαβασμα και ανεβαζεις τον επεξεργαστη στα 3 περιπου και την καρτα οσο ανεβει....Αν δεν δεις βελτιωση (που θα δεις, αν και μικρη) τοτε προχωρα σε νεα καρτα

Δημοσ.

Επίσης,δν νομίζω πως θα μπορεί να παίξει κανα δυνατό-βαρύ(crysis,gta iv κ.τ.λ) παιχνίδι με ακλοκάριστο δυπίρινο επεξεργαστή.Με κλοκαρισμένο σίγουρα θα είναι καλύτερα αλλα δν νομίζω πως μπορεί να φτάσει σε επίπεδα 4 πύρινου έστω και σε αυτή τη σχετικά μικρή ανάλυση που θέλει να παίζει.

Δημοσ.

Τελικά να πάω σε 1000 mhz;Επίσης

Ψύκτρα έχω σαν αυτή,όχι πάνω στο pc αυτήν την στιγμή αλλα έχει δουλέψει πολύ λίγο.Να κρατήσω αυτήν ή να πάρω κάποια άλλη;
Δημοσ.

Ωραία πολυ ωραία..Θα ψάξω used αλλά προτιμώ καινούργιες για να είμαι ειλικρινής.Επίσης άμα πάω για καινούργιες θα κάνω την αγορά μεχρί 15 του άλλου μήνα.Να περιμένω μέχρι να πάρω τις μνήμες ή να αρχίσω να κάνω overclocking το cpu σιγά σιγά;

Δημοσ.

Βασικά σχεδόν όλες έχουν lifetime warranty, οπότε και σε μετάχειρες να πας, απλά βεβαιώσου ότι είσαι σε θέση να τις γυρίσεις πίσω σε περίπτωση που σε προδώσουν.

Δημοσ.
Ωραία πολυ ωραία..Θα ψάξω used αλλά προτιμώ καινούργιες για να είμαι ειλικρινής.Επίσης άμα πάω για καινούργιες θα κάνω την αγορά μεχρί 15 του άλλου μήνα.Να περιμένω μέχρι να πάρω τις μνήμες ή να αρχίσω να κάνω overclocking το cpu σιγά σιγά;

Ξεκίνα λίγο σιγά-σιγά για να πάρεις τον αέρα ( :X ) και μόλις πάρεις κ τις νέες μνήμες δώστου να καταλάβει....:P:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...