Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση σε σχετικά παλιό σύστημα.

mojitooc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά Καλησπέρα σας. :-)

Επειδή δεν σκοπεύω να αγοράσω νέο pc τουλάχιστον μέχρι τα χριστούγεννα,θα ήθελα να μου προτείνετε τι upgrade μπορώ να του κάνω για να παίζω όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπές τα νέα games!Τα specs του tower μου είναι τα εξής :

Mobo : Asus P5B

CPU : INTER CORE 2 DUO E6600 2.40 GHZ

PSU : Ένα CHIEFTEC CTF550W (!)

GPU : ATI RADEON HD 4850

RAM : SUPERTALENT 2x1GB

και 2xΗDD WD 250GB.

Επίσης έχω 19άρι Monitor σε ανάλυση 1280x1024.

Υ.Γ Σχετικά με το κόστος,όσο ποιο χαμήλο τόσο καλύτερα! :-)

Ευχαριστώ

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικά Καλησπέρα σας. :-)

Επειδή δεν σκοπεύω να αγοράσω νέο pc τουλάχιστον μέχρι τα χριστούγεννα,θα ήθελα να μου προτείνετε τι upgrade μπορώ να του κάνω για να παίζω όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπές τα νέα games!Τα specs του tower μου είναι τα εξής :

Mobo : Asus P5B

CPU : INTER CORE 2 DUO E6600 2.40 GHZ

PSU : Ένα CHIEFTEC CTF550W (!)

GPU : ATI RADEON HD 4850

RAM : SUPERTALENT 2x1GB

και 2xΗDD WD 250GB.

Επίσης έχω 19άρι Monitor σε ανάλυση 1280x1024.

Υ.Γ Σχετικά με το κόστος,όσο ποιο χαμήλο τόσο καλύτερα! :-)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αναλόγως τι θες να κάνεις με το PC....

Πάντως το σύστημα σου αντέχει ακόμα άνετα σε games και κτλ...

Το πολύ πολύ να βάλεις κανένα Core 2 Duo ή Quad με 70-100€ μεταχειρισμένο και μια καλύτερη κάρτα γραφικών....

Τώρα για μνήμη.... αν έχεις Windows 7 ..... αλλιώς.... άστο...

Δημοσ.

Αναλόγως τι θες να κάνεις με το PC....

Πάντως το σύστημα σου αντέχει ακόμα άνετα σε games και κτλ...

Το πολύ πολύ να βάλεις κανένα Core 2 Duo ή Quad με 70-100€ μεταχειρισμένο και μια καλύτερη κάρτα γραφικών....

Τώρα για μνήμη.... αν έχεις Windows 7 ..... αλλιώς.... άστο...

Δημοσ.

Ναι Win7 έχω,αυτο που θέλω ειναι να παίζει σε 1280χ1024 με όλα off δεν έχω prob.Κάτι σε new parts δεν παίζει;

Δημοσ.

Ναι Win7 έχω,αυτο που θέλω ειναι να παίζει σε 1280χ1024 με όλα off δεν έχω prob.Κάτι σε new parts δεν παίζει;

Δημοσ.

Αν ειναι να αναβαθμισεις τα Χριστουγεννα τοτε παρε εναν intel διπυρηνο με ψηλο ρολοι.Και τον Δεκεμβρη βλεπεις τι σε συμφερει.

Δημοσ.

Αν ειναι να αναβαθμισεις τα Χριστουγεννα τοτε παρε εναν intel διπυρηνο με ψηλο ρολοι.Και τον Δεκεμβρη βλεπεις τι σε συμφερει.

Δημοσ.

το οσο πιο χαμηλά δν το κρίνω εγω αλλα εσυ που θα τα δώσεις....για μενα το πιο χαμηλά μπορεί να είναι τα 400 αλλα εσένα τα 200...τεσπα.

Για μια μικρή αναβάθμ θα ψάξεις να βρείς κανα τετραπυρινο socket 775 που σου είπαν κ τα παιδιά απο πάνω (100 ευρώ max).Επίσης θα πάρεις και 2 τέτοιες μνήμες ->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554783.Θα κλοκάρεις κ λίγο τν κάρτα γραφικών και είσαι οκ.Για αυτά που θες θα είσαι άρχοντας πιστεύω με τα παραπάνω.

Δημοσ.

το οσο πιο χαμηλά δν το κρίνω εγω αλλα εσυ που θα τα δώσεις....για μενα το πιο χαμηλά μπορεί να είναι τα 400 αλλα εσένα τα 200...τεσπα.

Για μια μικρή αναβάθμ θα ψάξεις να βρείς κανα τετραπυρινο socket 775 που σου είπαν κ τα παιδιά απο πάνω (100 ευρώ max).Επίσης θα πάρεις και 2 τέτοιες μνήμες ->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554783.Θα κλοκάρεις κ λίγο τν κάρτα γραφικών και είσαι οκ.Για αυτά που θες θα είσαι άρχοντας πιστεύω με τα παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...