pavlos77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα σαν το Robotask που να κανεί αυτή την δουλεία?Έχω το Robotask αλλά απο ότι κατάλαβα δεν είναι και πολύ γνωστό γιατί έψαχνα tutorial στο youtube και δεν μου έβγαζε τίποτα.. Ευχαριστώ.
pavlos77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα σαν το Robotask που να κανεί αυτή την δουλεία?Έχω το Robotask αλλά απο ότι κατάλαβα δεν είναι και πολύ γνωστό γιατί έψαχνα tutorial στο youtube και δεν μου έβγαζε τίποτα.. Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δοκίμασε με το Autoit. Δες στο forum τους για βοήθεια.
micos000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δοκίμασε με το Autoit. Δες στο forum τους για βοήθεια.
tarantules Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Όντως είναι κορυφαίο.Κάνει παπάδες.Το είχα χρησιμοποιήσει παλιά σε ένα αυτοματισμό σχετικά με το RS
callahan Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Επίσης πολύ καλό είναι το autohotkey. Κάνει παπάδες και θα κάνεις και εξάσκηση στον προγραμματισμό (εύκολο επίπεδο - μπορείς να βρεις πολλά έτοιμα scripts) Κατέβασέ το από εδώ http://www.autohotkey.com/ Εδώ θα βρεις άρθρα που περιγράφουν τον τρόπο χρήσης του καθώς και scripts (στα αγγλικά) http://lifehacker.com/search/autohotkey/
pavlos77 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Συγγνώμη που επανεφέρω το θέμα αλλά τα προγράμματα που μου δώσατε πρέπει να γράφεις scriptακια και είναι δύσκολο για μένα...Ξέρετε κάποιο σαν το robotask που να τα δίνει έτσι έτοιμα ?
_Anonymous_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 δλδ πως ακριβως να εννοεις το ετοιμα? Να του μιλας απο ενα μικροφωνο και να εκτελει διαταγες? τι ακριβως?
parsifal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Γιατί δε μένεις με το Robotask, αφού το έχεις κιόλας; Το «δε βρίσκω tutorials στο YouTube» δεν φαίνεται και πολύ ισχυρό επιχείρημα, από τη στιγμή που και μόνος σου γράφεις ότι «στα δίνει έτοιμα» σε σχέση με τα πιο δύσκολα automation softwares που προτάθηκαν και θέλουν χειροκίνητο scripting. Τέλος πάντων, FWIW το WinAutomation φαίνεται αντίστοιχο του RoboTask και παίζουν κάνα δυο tutorials στο YouTube. Όχι παραπάνω όμως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.