localy Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 εχω το wag 200g και το εχω περασει τα firmware 1.01.03 και θελω να του περασω και το 1.01.09 και θελω να ρωτησω υπαρχει αλλο ενδιαμεσο απο το 1.01.03 η παει μετα κατευθειαν στο 1.01.09 ??? αυτο. και τελος καλιτερα δεν ειναι να βαλω το wireless να παιζει με g mono???πιο γρηγορο δεν ειναι απο το b?
localy Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 εχω το wag 200g και το εχω περασει τα firmware 1.01.03 και θελω να του περασω και το 1.01.09 και θελω να ρωτησω υπαρχει αλλο ενδιαμεσο απο το 1.01.03 η παει μετα κατευθειαν στο 1.01.09 ??? αυτο. και τελος καλιτερα δεν ειναι να βαλω το wireless να παιζει με g mono???πιο γρηγορο δεν ειναι απο το b?
_Anonymous_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μπαινει κατευθειαν...... αν για καποιο λογο δε στο παρει (που θα το παρει), βαλε το .06 πρωτα
_Anonymous_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μπαινει κατευθειαν...... αν για καποιο λογο δε στο παρει (που θα το παρει), βαλε το .06 πρωτα
localy Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 και κατι ακομα το συνδεσα το ρουτερ σε μια τελλας γραμμη και το dsl modyltion το εβαλα σε multimode αντι για adsl2 η adsl2+και κουμπωσε ολα οκ να το αφωσω ετσι και το keep alive που εχει πιο κατω το ρουτερακι βασικα εχει δυο επιλογες 1)keep alive 30 seconds και 2)connect on demand max idle time 5sec.πιο απο τα δυο να επιλεξω. ok με το firmare.και για το ποιο πανω ???
_Anonymous_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αφου εχεις το .09 περασμενο, δεν χρειαζετε καν να εχεις το .06 καβαντζα φιλε. Αν θες κατι καλυτερο περνας το openwag .11 . Ποιος ο σκοπος να εχεις το .06?
localy Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 και κατι ακομα το συνδεσα το ρουτερ σε μια τελλας γραμμη και το dsl modyltion το εβαλα σε multimode αντι για adsl2 η adsl2+και κουμπωσε ολα οκ να το αφωσω ετσι και το keep alive που εχει πιο κατω το ρουτερακι βασικα εχει δυο επιλογες 1)keep alive 30 seconds και 2)connect on demand max idle time 5sec.πιο απο τα δυο να επιλεξω. οκ για το firmware.για το ποιο πανω ξερει κανεις τιποτα??
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 keep alive διαλεγεις για να κανει προσπαθειες συνεχεια..β.δεν εχεις θεμα για το adsl2+ που το εβαλες.
localy Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 keep alive διαλεγεις για να κανει προσπαθειες συνεχεια..β.δεν εχεις θεμα για το adsl2+ που το εβαλες. και το keep alive εβαλα και εχει και 30 seconds διπλα αυτο λογικα το αφινω ετσι??? και το dsl modulation το εχω βαλει multimode ,καπου διαβασα οτι οταν το βαζεις multimode κανει μονο του negotiation με το dslam και κλιδωνει οπου ειναι καλυτερα .ισχυει κατι τετοιο???
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 keep alive.ξανασηκωνει μονο οτυ την γραμμη και ας μην υπαρχει traffic.στελνει Username kai password ανα 30 seconds μεχρι να μπει.multimode.δοκιμαζει ολα τα πρωτοκολλα μεχρι να παιξει.αν εισαι adsl2+ Θα συνδεθει με αυτο.συνηθως ειτε βαλεις aDSL2+ ΕΙΤΕ multimode ενα και το αυτο σε κλειδωμα.απλα σε μερικες περιπτωσεις το mutimode δεν παιζει σωστα οποτε το βαζεις καρφωτα.υπηρχε καποτε προβλημα με τα dslam τα marak του οτε που ηθελαν g.dmt (τοτε εποχη) για να συγχρονισουν.αλλιως δεν συγχρονιζαν.και με cisco εχει γινει αυτο.ασυμβατοτητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.