lakis.makis Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 λεποοοοόοοον.... σύνδεσα ενα υπολογιστή μόνος μου και ενώ στην αρχή μου δε μου παρουσίασε το πρόβλημα που λέω, τις τελευταίες μέρες με το που πέρνει ρεύμα ο υπολογιστή (δηλαδή είανι τροφοδοτικό στην πρίζα αλλά δεν έχω πατήσει την εκκίνηση), μου ανάβουν ατ φωτάκια του πληκτρολογίου και του μάουςςςςς τι μπορερί να παίζει ?
lakis.makis Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 λεποοοοόοοον.... σύνδεσα ενα υπολογιστή μόνος μου και ενώ στην αρχή μου δε μου παρουσίασε το πρόβλημα που λέω, τις τελευταίες μέρες με το που πέρνει ρεύμα ο υπολογιστή (δηλαδή είανι τροφοδοτικό στην πρίζα αλλά δεν έχω πατήσει την εκκίνηση), μου ανάβουν ατ φωτάκια του πληκτρολογίου και του μάουςςςςς τι μπορερί να παίζει ?
phanispal Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δεν είναι ανησυχητικό, απλά πρόκειται για τη +5VSB γραμμή που τροφοδοτεί τις usb θύρες, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.
phanispal Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δεν είναι ανησυχητικό, απλά πρόκειται για τη +5VSB γραμμή που τροφοδοτεί τις usb θύρες, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.
liopyr Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Σε κάποιες μητρικές (στις περισσότερες ίσως) μπορείς να το απενεργοποιήσεις από bios.
liopyr Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Σε κάποιες μητρικές (στις περισσότερες ίσως) μπορείς να το απενεργοποιήσεις από bios.
ikskarda Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 και εγω το εχω αυτο με την GA-K8NXP-SLI που χω . φωτιζει η camera μου . ποτε δε βρηκα ακρη και μεσα στο bios δεν εχει αντιστοιχη επιλογη για απενεργοποιηση
ikskarda Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 και εγω το εχω αυτο με την GA-K8NXP-SLI που χω . φωτιζει η camera μου . ποτε δε βρηκα ακρη και μεσα στο bios δεν εχει αντιστοιχη επιλογη για απενεργοποιηση
lakis.makis Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 έχω μιa ABIT BE 7ξέρεται τι πρέπει να κάνω ? δηλαδή phanispal εννοείς ότι ειναι ζήτημα των καλωδίων που συνδέουν τις θύρες usb του πύργου με την μητρική ? μου φαίνεται το πιο λογικό, μιας και το τελευταίο που έκανα, ήταν αυτό αν συνδέσω δλδη τις usb του πύργου στην μητρική, αλλά έχω την εντύπωση ότι το έκανα σωστά. επίσης, πληκτρολόγιο ακι ποντίκι δεν συνδέονται μέσω usb αλλά μέσω των κλασικών θυρών ps2 νομίζω λέγονται
lakis.makis Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 έχω μιa ABIT BE 7ξέρεται τι πρέπει να κάνω ? δηλαδή phanispal εννοείς ότι ειναι ζήτημα των καλωδίων που συνδέουν τις θύρες usb του πύργου με την μητρική ? μου φαίνεται το πιο λογικό, μιας και το τελευταίο που έκανα, ήταν αυτό αν συνδέσω δλδη τις usb του πύργου στην μητρική, αλλά έχω την εντύπωση ότι το έκανα σωστά. επίσης, πληκτρολόγιο ακι ποντίκι δεν συνδέονται μέσω usb αλλά μέσω των κλασικών θυρών ps2 νομίζω λέγονται
caution Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Ας το επαναδιατυπώσω: Δεν είναι πρόβλημα Είναι λειτουργία που εξυπηρετεί διάφορες λειτουργίες όπως κάποια wake up events από πληκτρολόγιο κτλ.
lakis.makis Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Ας το επαναδιατυπώσω: Δεν είναι πρόβλημα Είναι λειτουργία που εξυπηρετεί διάφορες λειτουργίες όπως κάποια wake up events από πληκτρολόγιο κτλ. να μην ασχοληθώ καθόλου δηλαδή !?
Bigi444444 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Ε αν σε ενοχλεί τόσο πολύ πια κλείσε το διακόπτη του τροφοδοτικού.Κι εμένα το htpc το ίδιο κάνει.
washcloud Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 να μην ασχοληθώ καθόλου δηλαδή !? ...αν δεν σε χτυπάει η λάμψη στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να μη μπορείς να κοιμηθείς, όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.