Προς το περιεχόμενο

philips router καινουργιο δεν συνδεεται

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,

τις τελευταιες μερες προσπαθω να σεταρω μια συνδεση συναδελφου του αδερφου μου,

την οποια την ειχε 3 χρονια, αλλα δεν ειχε ενεργοποιησει ποτε,

μπαινω λοιπον, στο my.otenet.gr, την ενεργοποιω, αλλα επειδη του χαν δωσει ενα baudtek modem για το οποιο drivers δεν υπαρχουν για vista που εχει,

ξεθαψα ενα philips modem/router (στο κουτι του, σε καποια αναβαθμιση μου το δωσαν - εχει μια usb κι μια ethernet υποδοχες), του συνδεσα τα 3 καλωδια απο το δικο μου ρουτερ (ρευματος, τηλεφωνου και ethernet) και περασα στο web interface το username και password που εδωσα κατα την ενεργοποιηση,

μονο που... δεν συνδεεται ενω συγχρονιζει το dsl (το λαμπακι γινεται μετα απο λιγο σταθερο),

δεν αναβει το λαμπακι του ιντερνετ,

πηρα κι αυτους της οτενετ και μου ειπαν να δοκιμασω με το demo ([email protected]),

ουτε αυτο δουλεψε και κατεληξαν να μου λενε οτι εχει προβλημα η γραμμη (τι προβλημα ρε παιδια, με το sagem ολα οκ παιζουν) ή το ρουτερ (κι αυτο στο κουτι του ηταν, τι προβλημα να χει)

πειραξα κ λιγο τις ρυθμισεις απο τα λιγα που ξερω, επαιξα δλδ με pppoa/pppoe,

τιποτα και μ'αυτα

καμια προταση;

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,

τις τελευταιες μερες προσπαθω να σεταρω μια συνδεση συναδελφου του αδερφου μου,

την οποια την ειχε 3 χρονια, αλλα δεν ειχε ενεργοποιησει ποτε,

μπαινω λοιπον, στο my.otenet.gr, την ενεργοποιω, αλλα επειδη του χαν δωσει ενα baudtek modem για το οποιο drivers δεν υπαρχουν για vista που εχει,

ξεθαψα ενα philips modem/router (στο κουτι του, σε καποια αναβαθμιση μου το δωσαν - εχει μια usb κι μια ethernet υποδοχες), του συνδεσα τα 3 καλωδια απο το δικο μου ρουτερ (ρευματος, τηλεφωνου και ethernet) και περασα στο web interface το username και password που εδωσα κατα την ενεργοποιηση,

μονο που... δεν συνδεεται ενω συγχρονιζει το dsl (το λαμπακι γινεται μετα απο λιγο σταθερο),

δεν αναβει το λαμπακι του ιντερνετ,

πηρα κι αυτους της οτενετ και μου ειπαν να δοκιμασω με το demo ([email protected]),

ουτε αυτο δουλεψε και κατεληξαν να μου λενε οτι εχει προβλημα η γραμμη (τι προβλημα ρε παιδια, με το sagem ολα οκ παιζουν) ή το ρουτερ (κι αυτο στο κουτι του ηταν, τι προβλημα να χει)

πειραξα κ λιγο τις ρυθμισεις απο τα λιγα που ξερω, επαιξα δλδ με pppoa/pppoe,

τιποτα και μ'αυτα

καμια προταση;

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

an den εχει παιξει ποτε η γραμμη τοτε απλα ειναι το προβλημα sync/no ip.δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται και δεν φταιει ο εξοπλισμος σου

Δημοσ.

κατσε, δεν σε πιασα, η συνδεση δεν εχει παιξει ποτε,

η γραμμη απο κατω ειναι η "δικη" μου, παιζει δλδ, αλλα με αλλο username & password και με αλλο router

Δημοσ.

ας πουμε οτι το καταλαβαινω οτι δεν δινει ip,

ποιος/τι εχει βλαβη ομως;

η γραμμη ειναι η δικη μου, η οποια με το sagem λειτουργει αψογα,

το ρουτερ ειναι ολοκαινουργιο, απο το σφραγισμενο κουτι του το βγαλα,

αρα... εχει βλαβη... η συνδεση; γινεται αυτο;

Δημοσ.

Μισο λεπτακι μπερδευτηκα.τι εννοεις η γραμμη ειναι δικη σου?η γραμμη αυτη επαιζε με το δικο σου ρουτερ και δεν παιζει με το καινουριο τωρα αλλα συνεχιζει να παιζει με το παλιο η ειναι αλλη γραμμη τελειως που δεν παιζει ουτε με το δικο σου ουτε με του αλλου?εγω το τελευταιο καταλαβα.και αν δοκιμασες ρουτερ που επαιζε στην δικια σου και το βαλες σε αυτον με τα δικα του στοιχεια οπως και με [email protected] κτλ τοτε εχει θεμα μεσα απο τον οτε.sync no ip.δεν φταις εσυ σε κατι.

Δημοσ.

καλημερες :D

το πρωτο ειναι βρε, ειναι για να καταλαβεις, σαν να σου ρθα σπιτι σου με το ρουτερ μου και τα username/password της συνδεσης για να μου τα περασεις στο ρουτερ (αυτο προσπαθω να κανω ουσιαστικα) και

με τα λιγα που ξερω μου φαινεται πολυ κουλο ολο αυτο:

1) η γραμμη δεν παιζει να χει προβλημα, γιατι με το sagem-ακι μου δουλευει αψογα

2) η συνδεση δεν παιζει να φταει, γιατι δεν συνδεεται (στο philips - το καινουργιο ρουτερ παντα) ουτε με [email protected]

3) το ρουτερ (philips) ηταν στο κουτι του κι αυτο

το μοναδικο που μπορω να σκεφτω ειναι να θελει καποια ρυθμιση το philips που μου διαφευγει

Δημοσ.

Οποτε αν καταλαβα σωστα στο ιδιο σπιτι το sagem παιζει οκ αλλα οχι το philips.αρα η ασυμβαοτητα με το Philips η κατι αλλο.δοκιμασε και Pppoe/llc kΙα Pppoa/vc δες για firmware update επισης αν υπαρχει αλλιως....

Δημοσ.
λιγο χαζη ερωτηση..... το router κανει auto-connect ή πρεπει να το κανεις χειροκινητα?

αν δεν εχει επιλογη μεσα για always on η connect on demand τοτε υποτιθεται οτι οπως ολα κανει auto connect .αλλες φορες το εχουν σαν auto connect on disconect.επισης μερικα ρουτε3ρ το κακο ειναι οτι δοκιμαζουν 4-5 φορες να συνδεθουν και αμα δεν τα καταφερουν δεν ξαναδοκιμαζουν.εκει το προβλημα ειναι οτι αμα εχεις χασει sync μπορει με τις 4-5 προσπαθειες να μην μπει(το γιατι ειναι αλλη ιστορια) και μετα να μην ξανασυνδεθει

Δημοσ.
.επισης μερικα ρουτε3ρ το κακο ειναι οτι δοκιμαζουν 4-5 φορες να συνδεθουν και αμα δεν τα καταφερουν δεν ξαναδοκιμαζουν.εκει το προβλημα ειναι οτι αμα εχεις χασει sync μπορει με τις 4-5 προσπαθειες να μην μπει(το γιατι ειναι αλλη ιστορια) και μετα να μην ξανασυνδεθει

Άστα! Κακό δεν λες τίποτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...