salonica3 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Παιδια θελω να μαθω τα παντα για το hardware των υπολογιστων..(για παραδειγμα τη ειναι η motherboard που ειναι χρησιμη πιες μαρκες ειναι καλες πιες ειναι κακες γενικα ολα τα παντα) καμια ιδεα απο που να ξεκινησω? θελω να φτασω σε σημειο να μπορω να φτιαξω τον δικο μου υπολογιστη μονος μου..
salonica3 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Παιδια θελω να μαθω τα παντα για το hardware των υπολογιστων..(για παραδειγμα τη ειναι η motherboard που ειναι χρησιμη πιες μαρκες ειναι καλες πιες ειναι κακες γενικα ολα τα παντα) καμια ιδεα απο που να ξεκινησω? θελω να φτασω σε σημειο να μπορω να φτιαξω τον δικο μου υπολογιστη μονος μου..
mikelamar Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δες κάποιο βίντεο στο YouTube οσον αφορά την δομή ενός η/υ, το στήσιμο κ μπες κ wiki για να διαβάσεις λεπτομεριες κ πληροφορίες για το κάθετι ξεχωριστά. Το ποια μάρκα είναι η καλύτερη θα αρχίσεις να το καταλαβαίνεις σιγά σιγά διαβάζοντας συγκριτικά τεστ κ review στο διαδίκτυο και να στο πω κ αλλιώς ότι πληρώνεις περνεις κ ότι αντέχει η τσέπη σου είναι το καλύτερο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Sent from my iPhone using Insomnia.app
mikelamar Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δες κάποιο βίντεο στο YouTube οσον αφορά την δομή ενός η/υ, το στήσιμο κ μπες κ wiki για να διαβάσεις λεπτομεριες κ πληροφορίες για το κάθετι ξεχωριστά. Το ποια μάρκα είναι η καλύτερη θα αρχίσεις να το καταλαβαίνεις σιγά σιγά διαβάζοντας συγκριτικά τεστ κ review στο διαδίκτυο και να στο πω κ αλλιώς ότι πληρώνεις περνεις κ ότι αντέχει η τσέπη σου είναι το καλύτερο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Sent from my iPhone using Insomnia.app
washcloud Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 ...το αποπάνω, και διάβαζε κι ό,τι σου τραβάει το ενδιαφέρον στο Ινσόμνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.