Προς το περιεχόμενο

Driver Wifi Laptop Sony Vaio

pantermaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι μου ......

Πριν απο ενα μηνα η κοπελα μ αγορασε το λαπτοπ το Sony Vaio VPC-CW1S1E/B κ εγω του εκανα φορματ κ ολα ηταν καλα αλλα κατεβασα τα Driver απο τWη ιστοσελιδα της ΣΟΝΥΣ το προβλημα που εχω αλλα πως μπορω να κανω το ασυρματο Wifi να πιανει σε 5 GHz Καθε φορα που ανοιγαμε το λαπτοπ εμφανιστηκε ενα παραθηρακι για το ασυρματο και το bluetooth κ ελεγε για 2 GHz 'η 5GHz ποιο απο τα δυο να επιλεγω.. Μετα το φορματ δν εμφανισει αυτο το παραθυρακι κ δν ξερω πως μπορω να το κανω ...

Εκει π εχουμε ιντερνετ ειναι απο τον γειτονα μ τωρα με 2GHz δν πιανει καλα με το 5GHz πιανει φουλ....

Αν καποιος εχει τετοιο προβλημα κ εχει λυσει παρακαλω να με βοηθησει

Ευχαριστω πολυ εκ προτερων...

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι μου ......

Πριν απο ενα μηνα η κοπελα μ αγορασε το λαπτοπ το Sony Vaio VPC-CW1S1E/B κ εγω του εκανα φορματ κ ολα ηταν καλα αλλα κατεβασα τα Driver απο τWη ιστοσελιδα της ΣΟΝΥΣ το προβλημα που εχω αλλα πως μπορω να κανω το ασυρματο Wifi να πιανει σε 5 GHz Καθε φορα που ανοιγαμε το λαπτοπ εμφανιστηκε ενα παραθηρακι για το ασυρματο και το bluetooth κ ελεγε για 2 GHz 'η 5GHz ποιο απο τα δυο να επιλεγω.. Μετα το φορματ δν εμφανισει αυτο το παραθυρακι κ δν ξερω πως μπορω να το κανω ...

Εκει π εχουμε ιντερνετ ειναι απο τον γειτονα μ τωρα με 2GHz δν πιανει καλα με το 5GHz πιανει φουλ....

Αν καποιος εχει τετοιο προβλημα κ εχει λυσει παρακαλω να με βοηθησει

Ευχαριστω πολυ εκ προτερων...

Δημοσ.

Το Καταβεσα μετα τι πρεπει να κανω?? του εκανα εγκατασταση αλλα μετα δν φαινεται πουθενα... εχεις καμια καλη ιδεα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...