Base the Bass Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Καλημερα σε ολους και καλωσηρθα στο forum Εχω φτιαξει μια ελληνικη γραμματοσειρα στο font creator.Εκανα πρωτα insert characters προσθετωντας κατα βουληση τους ελληνικους χαρακτηρες απο το group "Greek and Coptic",επειτα τους εφτιαξα,τους τεσταρα μεσα απο το προγραμμα και λειτουργουσαν μια χαρα. Οταν ομως εκανα install την γραμματοσειρα στο συστημα μου(windows vista) παρατηρησα οτι στο word οταν παω να την χρησιμοποιησω για να γραψω ελληνικα,μου την αλλαζει αυτοματα σε Arial. Εαν εκ των υστερων επιλεξω το ελληνικο κειμενο και επιλεξω την γραμματοσειρα που εφτιαξα,τοτε εμφανιζεται σωστα,αλλα κ παλι οταν παω να πληκτρολογησω νεο κειμενο,αλλαζει αυτοματα.Στο δε photoshop(για το οποιο την χρειαζομαι),δεν με αφηνει καν να την επιλεξω οταν εχω ελληνικο κειμενο επιλεγμενο...κατι πρεπει να εχω κανει λαθος! καμια ιδεα?
Base the Bass Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Καλημερα σε ολους και καλωσηρθα στο forum Εχω φτιαξει μια ελληνικη γραμματοσειρα στο font creator.Εκανα πρωτα insert characters προσθετωντας κατα βουληση τους ελληνικους χαρακτηρες απο το group "Greek and Coptic",επειτα τους εφτιαξα,τους τεσταρα μεσα απο το προγραμμα και λειτουργουσαν μια χαρα. Οταν ομως εκανα install την γραμματοσειρα στο συστημα μου(windows vista) παρατηρησα οτι στο word οταν παω να την χρησιμοποιησω για να γραψω ελληνικα,μου την αλλαζει αυτοματα σε Arial. Εαν εκ των υστερων επιλεξω το ελληνικο κειμενο και επιλεξω την γραμματοσειρα που εφτιαξα,τοτε εμφανιζεται σωστα,αλλα κ παλι οταν παω να πληκτρολογησω νεο κειμενο,αλλαζει αυτοματα.Στο δε photoshop(για το οποιο την χρειαζομαι),δεν με αφηνει καν να την επιλεξω οταν εχω ελληνικο κειμενο επιλεγμενο...κατι πρεπει να εχω κανει λαθος! καμια ιδεα?
Silok Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Σε τι φορμάτ την έσωσες?ttf?Αν ναι τότε δοκίμασε να την κάνεις opentype
Silok Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Σε τι φορμάτ την έσωσες?ttf?Αν ναι τότε δοκίμασε να την κάνεις opentype
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.